Dodaj do ulubionych

Tylko KOT tak potrafi....

18.04.14, 19:45
....nosz jak te koty to robią!!!!! Zostawiłam laptopa bez opieki dosłownie na dwie minuty i ta małpa kudłata ( czytać Nelka ) tym swoim futrzastym dupskiem odwróciła obraz w laptopie do góry nogami!!! Nie wiem jak to zrobiła, ale ja miałam nie lada zagwostkę jak przywrócić obraz do normalności... I jak to jest, że kot potrafił zrobić takie coś w sekund kilka a ja męczyłam się chyba z 15 minut???? Dochodzę do wniosku, że moje życie byłoby CHOLERNIE nudne bez kotów wink
Świąteczne buziaki dla wszystkich wink
Obserwuj wątek
    • bebe.lapin Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 20:00
      Ja nie rozumiem, dlaczego jeszcze nikt nie wymyslil klawisza z boku obudowy do blokowania klawiatury - zbilby na tym fortune! A to, co koty potrafia zrobic jednym przejsciem po klawiaturze, przechodzi wszelkie pojecie.
      • karple Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 20:21
        Oooooo to ci wynalazek!!! Ty sie nie dziel takimi pomysłami tylko je opatentuj!!!! Oj będziesz Ty bogata wink
        • olinka20 Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 20:37
          W GPSie takie mam big_grin Bo inaczej pewnie po 10 sekundach bym go zawiesiła big_grin
          Ale faktycznie w klaptoku by sie przydało. Co ja sie namęczyłam jak mi sie obraz rozjezdzał, bo kołki urzadzały gonitwy wink
          Karple wspolczuje z całego serca big_grin
          Noooo dobra, ale tez sie smieje wink
          • karple Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 20:57
            No teraz to i ja się śmieję wink ale wcześniej nie było mi do śmiechu, choć niby z komputerami nie mam problemu wink miewałam różne komputerowe problemy, ale nie obraz do góry nogami!!! Niby nic takiego a mnie zatkało wink
            Gdyby się komuś przytrafiło to- prawy alt i strzałki wink jak ona to dupskiem na raz wcisnęła to do teraz nie wiem wink
            • agazuchwa Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 21:02
              ? a jak się włącza? z ciekawości...bo prawy alt i strzałki nie działająwink
            • yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 19.04.14, 18:48
              Teraz jak pomyślę, to chyba kiedyś też tak miałam, alw myślałam, że to błędy nowej klawiatury big_grinDD
    • lisek.chytrusek Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 21:04
      One znają wszystkie skróty na klawiaturze. Moja pantera kiedyś mi tak zblokowała laptopa, że musiałam zrobić z siebie kompletną blondynkę - zadzwoniłam do chłopa do pracy i poprosiłam o połączenie z informatykiem smile Dał radę.
      • yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 18.04.14, 23:50
        Eee... to ktoś może wie, jak odblokować klawiaturę stacjonarnego kompa skutecznie przyciśniętą kotem? F11 nie działa, komp klawiaturę widzi.
        • pi.asia Re: Tylko KOT tak potrafi.... 19.04.14, 05:14
          Proszę Administrację o zredagowanie i przyszpilenie u góry wątku pt. Kot i klawiatura. Chodzi o to, żeby w jednym miejscu zebrać wszystkie (a przynajmniej większość) porad na wypadek zmian w ustawieniu dokonanych przez kota. W sensie - obraz o góry nogami - prawy alt i strzałki; brak polskich czcionek - ctrl i shift, zniknięcie paska narzędzi - coś tam coś tam itd. W razie potrzeby się przyda. Oczywiście wątek będzie uzupełniany na bieżąco, bo pazurzaste zawsze coś wymyślą.

• yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 19.04.14, 18:45
            Popieram!
        • lysy-jack Re: Tylko KOT tak potrafi.... 19.04.14, 22:47
          yoma napisała:

> Eee... to ktoś może wie, jak odblokować klawiaturę stacjonarnego kompa skuteczn
          > ie przyciśniętą kotem?

Zdjąć z niej kota lub poczekać aż sam zejdzie.
          • yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 20.04.14, 10:26
            Tego się spodziewałam smile Kot zlazł, blokada została.
            • a.kudla5 Re: Tylko KOT tak potrafi.... 20.04.14, 16:57
              A moj Macius jest jakis inny nigdy mi nic podobnego nioe zrobil.Moze dlatego , ze nie widzi?
              • yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 20.04.14, 23:21
                A to jeszcze zależy m.in. od tego, jak wysokościowy jes kot. Koty się dzielą na wysoko-, średnio- i niskowysokościowe. Marcela jest nisko i średnio.

Poza tym na biurku jest lampka przyjemnie grzejąca tyłek.
    • yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 20.04.14, 16:18
      Kot siedzi na stole i obgryza owies, trzymając dupsko w mazurku. Może jej mazurek klawiaturę przypomina, to płaskie, to płaskie...
      • pi.asia Re: Tylko KOT tak potrafi.... 20.04.14, 17:59
        Yoma, Ty nie pisz tylko rób ZDJĘCIA!!!!!!!!
        • yoma Re: Tylko KOT tak potrafi.... 20.04.14, 23:17
          No czego, kota gryzącego owies? Przecież to normalka.

BTW rzyg jest pod stołem, a kajmak tylko na poduszce od fotela od kompa, czyli nie tak źle, kurka, portki prosto z prania... smile
          • pi.asia Re: Tylko KOT tak potrafi.... 21.04.14, 07:33
            No czego, kota gryzącego owies? Przecież to normalka.

z dupskiem w mazurku! Widok niepowtarzalny, możliwy raz w roku!

BTW rzyg jest pod stołem, a kajmak tylko na poduszce od fotela od kompa, czyli
            nie tak źle, kurka, portki prosto z prania...

A to jest kara za nieuwiecznienie tego niepowtarzalnego widoku.
            • karple Re: Tylko KOT tak potrafi.... 22.04.14, 16:08
              No ja tez chętnie bym zobaczyła kota z dupskiem w mazurku wink smaczny był big_grin big_grin big_grin
              Nelka raz wsadziła ogon w pomidorową, ale tak prysnęła, że o zdjęciu nie było nawet co marzyć wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka