Dodaj do ulubionych

ojejku Mia:)

27.06.14, 08:40
to jest patyczak? jakis wielki, czy ja do tej pory jakies niedozywione widzialam?
Obserwuj wątek
    • zaba_300 Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 08:43
      To patyczak rogaty, taki dorosły smile Teraz mamy jeszcze dwa (dzieci Mii - Mia już niestety odeszła)
      i też już wielkie urosły. Ale przerażające są, nie ?...wink
      • niutaki Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 08:49
        Pieknesmile uwielbiam takie tworysmile kiedys maz przyniosl do domu rohatynca nosorozca, zeby corce pokazac, spedzil u nas noc i wrocil do parku. Taki byl: https://www.naturephoto-cz.com/photos/others/rohatyniec-nosorozec-61845.jpg
        • lisek.chytrusek Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 14:47
          To u nas takie stwory żyją??? Cuuuudny jest!
          • barba50 Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 15:24
            https://wstaw.org/m/2014/06/27/zaba_300miap.png
        • panna_beata Re: ojejku Mia:) 28.06.14, 19:38
          niutaki napisała:

> Pieknesmile uwielbiam takie tworysmile kiedys maz przyniosl do domu rohatynca nosoroz
          > ca, zeby corce pokazac, spedzil u nas noc i wrocil do parku.

Mąż wrócil do parku? wink

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać tongue_out
          • niutaki Panno_Beato:D 28.06.14, 20:51
            mialam dac dopisek: rohatyniec, nie maz, ale jakos tak....big_grin
            • panna_beata Re: Panno_Beato:D 28.06.14, 20:52
              niutaki napisała:

> mialam dac dopisek: rohatyniec, nie maz, ale jakos tak....big_grin

tongue_out
    • usia44 Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 11:59
      Patyczaki to obiekty moich westchnień ... nie ze względu na miłość do tych owadów , ale raczej westchnienia ukierunkowane są do "figury" /// długie i chude /// ...
      • ajaksiowa Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 14:08
        A czy On ma twarz?jeżeli tak to proszę o zbliżenie fizjonomii.smile
    • jarka63 Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 14:12
      Nienienienieniepatrzę wcale tu.
      • wiesia.and.company Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 14:26
        Rety! Nie chciałabym się przytulić w nocy w łóżku. Ja jednak z tych ciepłolubnych - brzuszek do brzuszka, nosek do noska i mruczando wink
        • zaba_300 Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 17:49
          Oj, ale on też by nie chciał być przytulany! Odpadają mu wtedy nogi wink (ale jak nie jest za stary to odrastają).
          • pi.asia Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 19:12
            KŁAKÓW nie sieje gdzie popadnie = zwierzę idealne!!!! wink
            • jan.kran Re: ojejku Mia:) 27.06.14, 20:39
              Fajnysmile
              A co je i gdzie mieszka ?
              • zaba_300 Re: ojejku Mia:) 28.06.14, 08:26
                Mieszka w terrarium (takie plastikowe z przykrywką z dziurkami). Głównie zwisa z sufitu albo gałązek. Je liście, ale nie wszystkie. Maliny, jeżyny, dąb, trzykrotka. Rozmnaża się (też) przez partenogenezę (więc trzeba wyrzucać podłoże co miesiąc, jeśli się nie chce młodych z jajeczek, nawet jak jest jeden patyczak - przynajmniej tak mówi moja córka). I ma pyszczek w poprzek a nie wzdłuż, bo tak mu wygodniej jeść liście smile
                • olinka20 Re: ojejku Mia:) 28.06.14, 14:18
                  Ale fajny!
                  • saraanna Re: ojejku Mia:) 28.06.14, 22:19
                    Pamietam ,jak mieszkalam w akademiku ,a kolezanka jechala na wakacje ,wiec podrzucila mi 2 patyczaki na przechowanie.Lobuzy halasowaly w nocy i uciekaly ze sloika ,kazdego ranka musialam ich szukac po pokoju tongue_out W koncu niechcacy postawilam na parapecie i sie wysuszyly tongue_out Kolezanka po powrocie nie byla zmartwiona ,bo dostala je na urodziny i nie wiedziala co z nimi zrobic big_grin
                    • niutaki Re: ojejku Mia:) 28.06.14, 22:34
                      a mi by szkoda bylo patyczakow, ze wyschly...ale ja glupia jestem i nawet slimakom, nie sypiemy tej trutki co je wysusza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka