aankaa 02.10.14, 04:19 Ale ekipa ! Co za błękitne oczyska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Domek i Plusik 02.10.14, 09:52 tak to byla niezapomniana ekipa zima, mroz i kotki dwa co to nie maja sie gdzie podziac.... wiec poniewaz mialam cieplo w biurze, to tam je umiescilam. Kotki zlapala dziewczyna, ktora zarazila mnie kotami Dziala na Miau, zreszta gdzie ona nie dziala Wiecej fotek tych ananasow wrzuce wieczorem Odpowiedz Link
panna_beata Re: Domek i Plusik 03.10.14, 10:31 niutaki napisała: > tak to byla niezapomniana ekipa zima, mroz i kotki dwa co to nie maja sie gdz > ie podziac.... wiec poniewaz mialam cieplo w biurze, to tam je umiescilam. Kotk > i zlapala dziewczyna, ktora zarazila mnie kotami Dziala na Miau, zreszta gdzi > e ona nie dziala Wiecej fotek tych ananasow wrzuce wieczorem Przesłodziaste pysie. Gdyby tak mi się nawinęły, pewnie nie umiałabym się z nimi rozstać Odpowiedz Link
grazyna1605 Re: Domek i Plusik 02.10.14, 11:15 Bardzo miłe kotki, a oczy aż uśmiechają się do psot. Odpowiedz Link
minerwamcg Aaaa - kotki dwa! 02.10.14, 21:28 Śliczne zwierzaczki. Rzeczywiście, pyszczki niesamowite, bardzo inteligentne, chciałoby się z takim kotem porozmawiać. Odpowiedz Link
mist3 Re: Aaaa - kotki dwa! 02.10.14, 21:51 No i napisz, proszę, co było dalej z kociakami. Odpowiedz Link
niutaki Re: Aaaa - kotki dwa! 02.10.14, 22:45 Domek mieszka w miescie oddalonym od mojego zadupia 40 km, Plusik wyjechal za granice, do Niemiec i tu koncza sie dobre wiesci Zginal pod kolami samochodu razem z drugim kotkiem z ktorym wyjechal... Pani wytlumaczyla sie, ze koty chcialy wyjsc, wiec co miala zrobic? Wypuscila i obaj pobiegli prosto pod kola Dlugo nie moglysmy sobie tego z Kinia darowac, ryczalam strasznie, bo Plusik byl moim ulubiencem: byl bardzo wystraszony i dzikawy, syczal na mnie, a ja go oswajalam z corka. Do dzis jak sobie to przypomne to mam lzy w oczach.... Odpowiedz Link
niutaki Fotki 02.10.14, 22:52 Maly dzikusek: Ciekawski obserwator, w pracy ciagle czulam na sobie te male slepka: Corka oblaskawia kotki: Lakome mordki: Zdjecia slabej jakosci, bo robione telefonem. Jutro jeszcze znajde jakies fotki z Plusika u nas w domu. Braciszek pojechal juz do domku, a bylo Boze Narodzenie i zabralismy Plusika do siebie. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Fotki 03.10.14, 21:14 Jakie sliczne pysia, szkoda ze jeden z nich tak szybko zginał Odpowiedz Link
niutaki Plusik 03.10.14, 21:22 jaka roznica miedzy tym syczacym, zasmarkanym stworzeniem, a rozkosznym cialkiem w koszu.... kot padl, wariacjom nie bylo przeciez konca Odpowiedz Link