niutaki 22.12.15, 17:17 Wrzuccie cos, u mnie w tym roku zadne futro nie bedzie pod drzewkiem sie wylegiwac ani w charakterze stroika na bialym obrusie Riko nie zalegnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 22.12.15, 18:02 może jakaś dobra dusza będzie potrafiła je obrócić... wieczorem, tabletem zdjęć-żylet nie wyprodukuję ale widać łaciatą Odpowiedz Link
olinka20 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 22.12.15, 20:06 Jakie obchodzenie swiąt taka choinka Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 23.12.15, 11:46 Święta to trudny okres. Najpierw trzeba przypilnować, żeby w końcu posprzątała no i ubrała tą choinkę No a potem sprawdzić, czy wszystko dobrze wygląda Oczywiście sprawdzamy z każdej strony, czy aby nie oszukała z tymi bombkami. Czy one tam z tyłu też są??? Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 23.12.15, 19:31 Nie mam zdjęć. Ale choineczkę mam. 3 bombki nietłukące gdzieś już Gacuś wyturlał, krótki łańcuch jest ciągany po mieszkaniu, bo Gacuś go w zębach nosi i muszę uważać, żeby nie rozdeptać łańcucha. Choineczka z gałązek co chwilę pada jak długa (krótka zresztą), bo Gacuś usiłuje zdejmować ząbkami ledowe lampeczki z górnych gałązek. Ale Gacusiowi się te zabawy podobają, moje starszaki w ogóle się nie interesują, więc zabawy pod i z choinką urozmaicają nam długie zimowe (hm...hm..) wieczory. Olinko, Twoja choinka... kurczę... zaskakująca jest... no jakoś tak to mogę oszczędnie w słowach ująć Odpowiedz Link
zielistka00 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 23.12.15, 19:39 Pixi miała sesję przy choince, prawdziwa modelka Odpowiedz Link
olinka20 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 23.12.15, 21:06 Hehe Wiesiu, moj ty mistrzu dyplomacji Ale widze, ze Gacus trzyma fason Odpowiedz Link
kkk Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 23.12.15, 21:49 mamy mamy i wrzcamy... co prawda nie pod choinką ale też świateczne, mikołajowe... nasza KOLA w tamtym roku, przycupnęła koło mikołajka, to był dzień przed sterylką, chyba czuła co się święci a tu tegoroczne, mała Muffka - tradycyjna fota z mikołajkiem Odpowiedz Link
kkk Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 23.12.15, 21:53 troszkę fatalne jakościowo, na szybko pykane telefonem... widzę że jedynie Tigra nie ma takiej fotki, najstarsza nasza kocica, ale przecież hrabiance nie przystoją takie zdjęcia Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 24.12.15, 16:00 Tegoroczne. W dzień moje koty udają, że choinki nie widzą. Za to rano bańki zbieram... Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 24.12.15, 16:27 Juz bylo ale odkad jest Szarancza choinki nie ma, dla naszego i kociego bezpieczenstwa * kliknij w fote, otworzy sie duze zdjecie a ponizej tlumaczenie - Durne swieta! Znowu mi kaza pracowac. - Przyniesc to zielone, wybrac ozdoby.. - A kiedy ja wreszcie bede mogl odpoczac?! - No! Jeszcze ostatnie poprawki i gotowe. - Hej, gupku! Miales przystroic drzewko, a nie krzak. - Cholibcia... - Ufff.... teraz juz musi byc dobrze. Beda mieli swoje drzewko. Z ozdobami i w ogole - Wyszlo fantastycznie czy niesamowicie? - Jestes gamon, ale ostatecznie wyszlo Ci ladnie. Wesolych Swiat braciszku! - Dziekuje siostrzyczko. Wesolych swiat dla Ciebie i wszystkich. -... a teraz ide sie drzemnac. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 24.12.15, 17:30 Pacze, pacze, przyglądam się no i widzę Luka, no Luke jak nic. Dopiero paczę na podpis Luke i Leia. Boski komiks. Mówisz, że było, ale ja nie pamiętam. Cudne dzieciaki, a jak ładnie im ta choineczka wyszła. Zdolniachy! Odpowiedz Link
niutaki Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 24.12.15, 20:26 wszystkie kotly i choinki/stroiki/mikolajki piekne, wesolych swiat kochani Odpowiedz Link
arim28 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 24.12.15, 21:19 Zdrowych i pogodnych. A tutaj tegoroczne foto Plamka pilnuje worka z prezentami Rozpakowane Odpowiedz Link
aankaa Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 25.12.15, 00:21 domowa i balkonowa - obie, póki co, nie cieszą się zeszłorocznym zainteresowaniem dla przypomnienia - rok temu Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 25.12.15, 12:39 Ach, pięknie, świątecznie... te klimaty I zdjęcia, i komiks, i w ogóle cierpliwość (a właśnie, że nie ludzka, tylko kocia... odczekać i znów do dzieła, żeby po swojemu uporządkować ład na choince i w mieszkaniu ) U mnie Gacuś w dzień wigilijny (hurra, znalazłam jedną z trzech bombek! dowiesiłam na krótko) popracował nad puszeczką z przyciskiem do zmieniania stylu migotania lampek i przegryzł kabelek. Nie był, ufff pilnuję tego, pod napięciem. Ale choineczka bez bombek (standard) i lampek to już tylko drzewko, no i jednak musiałam się wdrapać na drabinkę, pogrzebać na pawlaczu, odszukać kolejny zestaw lampek (hurrra, ta moja zapobiegliwość), zdjąć zakutane lampeczki nieczynne, omotać choinkę na nowo, dać odpór zapędom elektryka Gacusia i świeci! Łańcuszek błyszczący jest noszony przez Gacusia w ząbkach i gdzieś tam porzucany. Dobrze, że błyszczący więc go widzę, zanim rozdepczę A, i mam oczywiście świeczki pochowane w szklanych świecznikach-pucharkach. Żeby sobie kot nie spalił wąsów Ale Gacuś ma zapędy eksploratora (to jego pierwsza w życiu Wigilia), zatem kupiłam taką namiastkę świeczuszki do podgrzewaczy, świeci LEDowym światełkiem (hahahaha, ci Chińczycy!) i bezpiecznie jest! Miałam kłopot z Gacusiem i Milusiem przy pakowaniu prezentów, sprawdzali wnętrze każdej torby na prezenty, rozszarpali jedną dużą, potem na zwłokach tej torby tarzali się i siłowali (mogłam wtedy popakować resztę), teraz na sklepanych kawałkach tej torby wykonują ślizgi, jak na sankach. Podobają im się te możliwości Mnie też. Kocia inwencja też Chociaż mniej mi się podobało przyjęcie nowego prezentu do wnętrza - dostałam taką poduchę rehabilitacyjną z poliestru, na wszelki wypadek włożyłam ją do torby foliowej (ma się to doświadczenie ) i podłożyłam na kanapie pod plecy. Zdecydowałam się pójść po herbatę, żeby mi było tak fajnie... wróciłam z herbatą i już miałam ostrzykaną poduchę. Hahahaha, przewidziałam! Folię zdjęłam, ale sporo spłynęło na kanapę, musiałam przetrzeć to obicie. Ale poducha się doczeka, ja też! Teraz bractwo pojeździło na tej rozdyźdanej torbie, wyturlało bomkę nietłukącą (skąd?), wybawiło się (bombka zniknęła gdzieś?), podjadło i smacznie śpi. Oj, lubię, lubię taki świąteczny rodzinny spokój Odpowiedz Link
yvi1 Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 26.12.15, 15:55 Wreszcie udalo sie i kolo choinki zrobic zdjecie . Odpowiedz Link
gadziulinka Re: Macie fotki kotkow swiatecznych? 30.12.15, 08:17 Zdjęcie z cyklu - "ja bombka? my nic nie ruszałyśmy" Odpowiedz Link