hek_sa 14.06.16, 16:46 Szanelka jedną łapką na wolności, pewnie ma nadzieję że reszta ciałka też przejdzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Ruda łapka na wolności 14.06.16, 17:57 tkoboska, nie lubię takich zdjęć, zaraz mam wrażenie, że wiatr powieje, przeciąg łupnie i ta łapka przytrzaśniętą zostanie co nie zmienia faktu, że łapka śliczna Odpowiedz Link
mitta Re: Ruda łapka na wolności 14.06.16, 18:20 Nic nie powieje i nic nie przytrzaśnie, bo to sztywna blokada. Szanelek ma taki pęd do wolności, że wolierę muszę zamykać na skobel u góry, cegłę na dole, pośrodku zawiązany sznurek, a to wszystko podparte kołkiem. Gdyby zabrakło chociażby jednego z tych elementów - potrafi się wydostać. Po prostu rozpędza się z byka i atakuje furtkę. No nie mam serca pozbawiać go tego i od czasu do czasu jest kotem wychodzącym. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Ruda łapka na wolności 14.06.16, 19:27 Łapa szperacza! I ten nosek mocno zaróżowiony z emocji! Świetnie wygląda, czuje się determinację, że już już już prawie... Taki włamywacz inaczej Czuje się tę akcję Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ruda łapka na wolności 14.06.16, 19:56 Uciekinier Ale widac jakis pomysł w tej rudej łepetynce. Odpowiedz Link
ortolann Re: Ruda łapka na wolności 14.06.16, 19:58 Bo to jest Wiesiu, wyłamywacz, a nie włamywacz. Taki wyłamywacz na wolność. To o nim właśnie Freddie Mercury śpiewał: "I want to break free..." Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 18:41 Hahaha, podoba mi się ta wersja Odpowiedz Link
klaryma Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 18:49 swietne zdjecie i cudny wlasciciel lapki, jaki piekny odcien rudosci! poprosze o wiecej zdjec tego przystojniaka. Odpowiedz Link
mitta Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 21:48 klaryma napisała: > poprosze > o wiecej zdjec tego przystojniaka. Dwa razy nie musisz prosić. Barbra, jakimś cudem, zrobiła z niego dziewczynkę, a to mój kochany złoty chłopczyk To teraz z serii : I am free Odpowiedz Link
klaryma Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 21:56 Przepiekny, calu rudy "bez domieszek", to dopiero rudosc do potegi! I jak pieknie poluje! Odpowiedz Link
mitta Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 22:39 Ale charakterek miewa wredny. Jest mściwy i pamiętliwy, a jak zacznie marudzić, to brzęczenie komara przy nim - to łagodna muzyka. Ale podbił nasze serca i ma wybaczone. Odpowiedz Link
barba50 Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 23:54 Coś mi się pozajączkowało Teraz jest dobrze Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Ruda łapka na wolności 15.06.16, 23:55 Ależ piękny ogród! I tyle się w nim dzieje kolorystycznie! Widać w nim bogate życie, toteż Szanelek ma co robić Bardzo jest zajęty fauną i florą. Wcale się nie dziwię, że chociaż łapą chce być "tam" a nie "tu" Odpowiedz Link