mysiulek08 01.07.17, 07:11 a kot bialo-czarny ale kibic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Bialo, bialo-czerwoni! 01.07.17, 09:29 nieprawda, nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe! biało-czerwony ci on jak nic Odpowiedz Link
ewa_anna2 Historia Franusia 01.07.17, 15:03 pisana w pierwszej osobie "21 grudnia była mroźna zima. Temperatura spadła poniżej zera. W nocy było nawet -15´C. Właśnie wtedy zostałem wyrzucony na klatkę schodową. Jacyś ludzie bardzo na mnie krzyczeli. Wtedy przechodziła Ewa ze swoją mamą i psem. Wzięła mnie na ręce. Drżałem z zimna i strachu. Okazało się, że mam szczęście. Trafiłem do nowego domu i teraz szaleję. Zostałem nazwany na cześć kotki Franciszki, która kiedyś tu mieszkała. Gdy Ewa w tę zimową noc niosła mnie do domu - imię Franek było pierwszym imieniem, które przyszło jej do głowy. Wypowiedziała je na głos w obecności świadków. Potem chciała zmienić, ale świadkowie stanęli okoniem. No i zostałem Franeczkiem". Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Historia Franusia 01.07.17, 15:54 Franio zafrasowany którego wybrać ,ale chyba do Lewego się przytuli..... Odpowiedz Link
uwazna Re: Bialo, bialo-czerwoni! 02.07.17, 13:02 Jest niesamowity z tą swoją buźką umaczaną w mleku. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Bialo, bialo-czerwoni! 02.07.17, 16:02 Hahahaha, ktoś mu podrzucił lekturę, ale jednak Franio z lekka zdystansowany... Zachwytu nad tuzami boiska jakoś brak Entuzjazm też mu tu nie towarzyszy, no chyba żeby mu rzucić małą piłeczkę, taką domową wersję tej z boiska. Ale według mnie preferuje pozycję wypoczynkową niż zaangażowanego kibica Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Bialo, bialo-czerwoni! 02.07.17, 19:31 Po operacji łapki z Kropką U weterynarza Odpowiedz Link
ewa_anna2 Zdjęcia 02.07.17, 19:35 prawie jak Jabulani Pani się wygłupia Spanie synchroniczne Święona.. Odpowiedz Link
ewa_anna2 zdjęcia 3. 02.07.17, 19:39 Wyborczo... z Frodusiem... Małe, ciasne - ale własne! Sparkle Odpowiedz Link
ewa_anna2 zdjęcia 4. 02.07.17, 19:41 Z Mają Wystarczy jeden pazurek... Mówiły jaskółki, że dobre są spółki - z Piratem [*] Odpowiedz Link
pi.asia Re: zdjęcia 5 02.07.17, 21:41 Dzień znalezienia - czyli znalazłaś sobie kota pod choinkę Mina w czapce - bezbłędna!!! Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: zdjęcia 5 02.07.17, 22:10 Rzeczywiście pod choinkę. Kotek znaleziony 21 grudnia, -15 stopni [o godzinie 19:30 było] Ktoś porządki świąteczne robił. Odpowiedz Link
panna_beata Re: zdjęcia 5 03.07.17, 16:46 A mnie zainspirowałaś grą, właśnie szukam fish and food. Ciekawe, czy moje futra się wciągną. Franuś uroczy, pysio ma takie zafrapowane - nie dziwne, po takich przejściach. Ale teraz już mu będzie zawsze dobrze. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: proszę 03.07.17, 19:54 Świetnie złapane życie domowe I to obłapianie łapka tu, łapka tam, brzusio w brzusio z tym, to z tamtym Zainteresowania też bogate, tu gry, tu schowki, tu piłka (fakt, że w postaci flaka, ale jest!) Odpowiedz Link
olinka20 Re: proszę 03.07.17, 22:28 Ale fajny! Ujęły mnie zdjęcia w czapce i pieskiem. Odpowiedz Link