zmija_w_niebieskim 19.12.18, 20:50 Jakie piękne burasko-białaski! Czy one tak się zwinęły do spania na klawiaturze? Moje też lubią podsypiać na biurku, na plecakach, na pilotach do telewizora... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_2804 Re: Biurowa drzemka 19.12.18, 21:35 zmija_w_niebieskim napisała: > , na pilotach do telewizora.. > . no wiesz, niejeden facet meczu nie obejrzał bo kot zasnął na pilocie Odpowiedz Link
aankaa Re: Biurowa drzemka 19.12.18, 22:13 niejeden prawie się zsikał, bo kotecek był przycupnął jak panisko leżało wyciągnięte na kanapie Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Biurowa drzemka 20.12.18, 13:35 To jest wsparcie przy pracy człowieka Tak wygląda kocie uczestnictwo i entuzjazm dla pracy Kocia fortyfikacja, żeby nie można było patrzeć na monitor. Chodzi o to, żeby podziwiać życie w realu (czytaj: koty) Odpowiedz Link
alus59 Re: Biurowa drzemka 27.12.18, 22:14 Dziękuję Basi za umieszczenie foty moich kochanych futerek na Zakątku I od razu wyjaśnię - ja jestem zimnolubna a futra lubią ciepło to okupują lapka ... Lapek daje miłe ciepełko... jak wyłączę lapka to koty lądują w łóżku pod kołdrą - tam też ciepło Bo Toto dodatkowo grzeje ... W domu już żadnej pracy pracowej nie robię - ja już za chwilkę, za momencik na emeryturę idę, więc mam pracę pracową tam gdzie słońce nie zagląda .... Wszystkigo dobrego czytaczom z okazji Nowego Roku Odpowiedz Link