babka71 02.12.05, 22:27 dlaczego moja królewna LIZA obrażona na cały świat..nic nie je nawet swojego ulubionego tuńczyka, wącha moje ręce i nogi, i ciąglę jakaś inna jest ...??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: pytanie za 100 pkt?? 02.12.05, 23:09 wojna psychologiczna!! Chitruska!!Wie co robi!Masz przechlapane!Pewnie w nocy cos zje,zeby nie bylo,ze sie poddala bez walki.Teraz musisz czekac,przed Toba dluga woja psychologiczna.najpierw milczenie,unikanie jedzenia,obcieranie sie,nijakosc,a pozniej to sie dopiero zacznie,bedzie Ciebie ignorowac,albo patrzec wzrokiem mordercy.Zobaczysz bedzie ciezko ale dasz rade.Ja ze swoim kotem taka walke psychologiczna mam raz w miesiacu.Trzeba byc twardym i nie dawac za wygrana. Przyznaj sie co jej zrobilas,ze taka obrazona? Odpowiedz Link
groha Re: pytanie za 100 pkt?? 02.12.05, 23:35 Jeszcze się pytasz? Naznosiłaś do domu taką dawkę zapachów obcych kotów, tyle ich stresu i własnych nerwów, że pewnie aż jej się w głowinie zakręciło Teraz miziaj, głaszcz i tłumacz jej, że tak musiałaś i nie dało się inaczej. Powinna wybaczyć Odpowiedz Link
babka71 grocha sama sie dziwie, ze Liza 02.12.05, 23:52 jeszcze mnie akceptuje jako swoją panią he he, ciagle wącha: nogi, ręce, buty, kurtke itp... jak do mnie nie przyjdzie w nocy to ja BĘDĘ OBRAŻONA, A CO!!! KTO TU RZĄDZI..kurka wodna???? Odpowiedz Link
khaki3 Re: grocha sama sie dziwie, ze Liza 02.12.05, 23:55 Musze Ciebie rozczarowac ale to Liza rzadzi I predziej Ty do niej przyjdziesz w laski niz ona do Ciebie.Albo pokarze gdzie twoje miejsce i wysiuda Ciebie z wyrka Wojna Psychologiczna!!Jestes na straconej pozycji!! Miziaj,przymilaj sie,tulaj,glaskaj,poprostu musisz zasluzyc na ulaskawienie. Odpowiedz Link
babka71 khaki3 03.12.05, 00:06 Liza przezyła nie jedne moje ratowanie bezdomnych kotow... przejdzie jej jak zapachy zostana wyprane i pancia przestanie lapać inne kotki.. ale jak dzisiaj dostane transpoterek po Nosce,, to dopiero bedzie jazda!! z Lizą!!!!!!!!!he he wąchania i fochów mam na 3 dni bankowo!!! Odpowiedz Link
khaki3 Re: khaki3 03.12.05, 00:16 heheh faktycznie ksiezniczka!!Charakterna dziewucha z niej Moja kicka juz przywyukla do ciaglych wizyt nowych kotow.Miesiac temu przygarnelam 5 sierotek bez mamusi( potracil ja moj sasiad do tej pory siekierami w niego rzucam w przenosni oczywiscie) myslalam ze Pchlica zawalu dostanie.Ale sprawdzala sie doskonale.Nie jest az taka Principessa ak twoja Liza.Na szczescie Odpowiedz Link