Dodaj do ulubionych

PROŚBA NOWOROCZNA OD ADMINA;)!!

27.12.05, 13:38
słuchajcie zaczynamy niedlugo nowy rok - to forum powstalo by laczyc ludzi ktorzy kochaja koty... tak bylo przez bardzo dlugi czas a teraz? jakies slowne przepychanki i niesympatyczne wyrzuty na forum publicznym... mam do Was prosbe - wszystkie problemy z dogadaniem sie miedzy soba zalatwiajcie na pw - ulatwi to funkcjnowanie tego forum i pomaganie tym ktorzy tej pomocy potrzebuja oraz nie zgnina tematy dla nas wazne w morzu nieprzyjemnych postow... watki z klotniami i przepychankami slownymi beda po ostrzezeniu kasowane... to forum ma byc inne od wszystkich i trwac dla ludzi ktorzy go potrzebuja. Mam nadzieje ze wezmiecie moje slowa pod uwage - pamietajcie ze do mnie zawsze na pw tez sie mozecie zwracac... robmy tak zeby nasze zwierzeta nie musialy sie za nas wstydzic... 3majcie siesmile
Obserwuj wątek
    • dzingiel NAKAZ NOWOROCZNY OD ADMINA;)!! 27.12.05, 13:53
      Szukamy mausi tudzież mamusia dla Prezenta!
      (czyt: https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=33962089
      Zdjęcia Prezenta:
      http://cinsio.w.interia.pl
      • mirmunn Re: NAKAZ NOWOROCZNY OD ADMINA;)!! 27.12.05, 14:15
        Prezent jest fajoski. Na tym zdjęciu ze świecącymi oczkami i zbliżeniem pysia
        symetryczny rozkład jego kolorków kojarzy mi się nie wiem czemu ze Star Trekiem
        (ale bez konkretnych postaci). Może go pokocha jakiś miłośnik SF? Powodzenia,
        bo kociej śliczny i charakterny, to widaćsmile)))))))))))))0
      • madziasz ... 27.12.05, 14:17

dzingiel kociak jest cudy a ten post to nie nakaz - nikt do niczego nie jest zmuszany jednak pewnych praw przestrzegac nalezy... glownie dlatego tez forum jest zamkniete by mozna bylo te prawa jakos egzekwowac...smile
        • po.prostu.ona Bardzo dziękuję administratorowi :-) 27.12.05, 14:21
          I mam gorącą nadzieję, że jej prośba będzie spełniona.
          • mirmunn Re: Bardzo dziękuję administratorowi :-) 27.12.05, 14:31
            o to, to, to!!!!!
            Dzięki madziasz za interwencję, bo naprawdę , zrobiło się nieciekawie. A
            dodatkowo przykro, że te najgorsze posty powstały w Świętasad...
            • kasikk Re: Bardzo dziękuję administratorowi :-) 27.12.05, 14:34
              ja też dziękuję smile)
            • umfana Madziasz interweniowała dopiero po moim mailach 27.12.05, 14:34
              Ja żegnam to Twoarzystwo Wzajemnej Adoracji, gdzie nie można mieć innego zdania
              niż ogół, bo inaczej jest się obrażanym i zastraszanym!
              • madziasz Re: Madziasz interweniowała dopiero po moim maila 27.12.05, 14:36
                ponoc nerwy w świeta spowodowane sa wachaniami cukru we krwi hihi
                dziewczyny wyluzujcie troche - przeciez kobiety powinny sie dogadywac - tymbardziej te ktore maja wspolne pasje - kotysmile
                jeszcze jedno jakbyscie mialy jakies tematy ktore chcialybyscie podkleic tak by byly widoczne - tylko takie naprawde wazne - dajcie znac...
                • mirmunn Re: Madziasz interweniowała dopiero po moim maila 27.12.05, 14:54
                  Tiaaaaaaaa... ja w ogóle kocham słodycze, zwłaszcza czekoladę i orzechy i moze
                  dlatego jest we mnie spokój..... hi.
                  Zresztą uważam, ze powiedzieć można wszystko - bez zbędnych i skrajnych emocji,
                  o czym pisałam niejednokrotnie. Miejmy nadzieję, ze podobna sytuacja się nie
                  powtórzy i wszystko wróci do równowagismile))
                  Aha i mam propozycję - może by zrobić wyróżniony wątek (wątki) w stylu - dobre
                  sklepy,produkty, polecani weci,poukładany miastami, tak jak ten do witania
                  się. Ludzie często pytają o takie rzeczy ,dostają info, a po jakimś czasie
                  wszystko " spada " i trzeba szukać znowu. Ja np. skorzystałam z rady w sprawie
                  weta dr Orła i sklepu "Żyrafa" w Kraku, gdzie są fajne rzeczy i można płacić
                  kartą (chyba jedyny zoo w Kraku taki), ale teraz bym już tego nie znalazła,
                  gdybym zapomniała np.
                  Co Adminka na to?
        • dzingiel Re: ... 27.12.05, 15:11
          >
          > dzingiel kociak jest cudy a ten post to nie nakaz - nikt do niczego nie jest
          zm
          > uszany jednak pewnych praw przestrzegac nalezy... glownie dlatego tez forum
          jes
          > t zamkniete by mozna bylo te prawa jakos egzekwowac...smile

no pewnie smile
          chciałem się poprostu podpiąć pod Twojego posta :]
          stać mnie na różne chwyty żeby znaleźć kogoś dla Prezencika smile
          • madziasz Re: ... 27.12.05, 15:15
            [stać mnie na różne chwyty żeby znaleźć kogoś dla Prezencika smile]
            to masz juz do tego podklejony wateksmile
            • dzingiel Re: ... 27.12.05, 15:24
              to super smile
              dzisiaj idę z Prezenciochem do weta to po tym już konkretnego posta umieszczę w
              tym wontku klejonym. bo narazie te informacje są niepełne smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka