mii.krogulska Dr Sławomir Ciupa, gdziekolwiek go znajdziecie 18.04.06, 00:57 Sławomir Ciupa - zapamiętajcie to nazwisko, bo człowiek jest młody i często zmienia miejsce pracy. Leczył naszą kotkę i mimo młodego wieku, zasłużył na wielki szacunek. Ma specjalizację ginekologia krów i koni, niestety nie wybrał małych zwierząt (ani ludzi, bo dwie koleżanki publicznie przysięgły, że rodzą tylko z nim). Gdziekolwiek go znajdziecie, zrobi wszystko, żeby pomóc - włącznie z prywatnym telefonem do pięciu wetów profesorów o 1 w nocy oraz mailami do kolegów zza granicy. Mii Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Gdańsk 05.05.06, 16:39 Ośmielę się polecić pana dr który leczył jeszcze moją śp. wilczycę... ofiarnie przyjeżdżając do domu, bo Bubu była w ciężkim stanie plus typowy dla owczarków zanik mięśni i transport jej był utrudniony. Lekarz super, ze świetnym podejściem, przyjeżdżał do nas w światek, piątek i niedzielę i nie kasował jakiś horrendalnych kwot. Za pierwszym razem uratował mi sunię, za drugim już się nie dało i moje serce pękło w pół, za to Buba humanitarnie odeszła w domu, śpiąc na moich kolanach... byliśmy z nią do końca. Teraz pan dr zajmuje się moim małym Reksiem. Przyjmuje codziennie i w soboty na ul. Krzemowej 8 A, Gdańsk Orunia. Odpowiedz Link
moooni Płock 16.05.06, 01:58 Gabinet weterynaryjny Dorota i Maciej Florysiakowie Plac Dąbrowskiego 3 09-400 Płock Tomasz Lewicki ul. 3go Maja 16a 09-402 Płock pzdr, Monika + czteropak (Bilba Baggins, Garfi, Viganna, Piłsudski) Odpowiedz Link
sivudelek Re: WECI POLECANI:)Katowice 16.05.06, 21:53 Polecam Klinikę Małych Zwierząt przy ul.Brynowskiej 25 C; uratowali mi kotka, a później psa.Ja wtedy nie miałam pieniążków,i zgodzili się poczekać na nie.Teraz moje zwierzęta są całkiem zdrowe. Odpowiedz Link
umfana Warszawa-Jelonki 26.05.06, 22:02 Polecam z całego serca panią Małgorzatę Koniecko ul. Powstańców Śląskich Warszawa Tel 664-37-26 Przyjmuje: wtorki, środy, piątki od 9:00 do 15:00 Jest doświadczony lekarzem weterynarii! :o) Odpowiedz Link
elpasz Re: Warszawa-Jelonki 06.07.06, 10:05 Też mam pozytywne zdanie o p. Doktor i o tym gabinecie, leczę tutaj swoje zwierzaki od ponad 8 lat. Właściwie leczę rzadko, bo dzięki wspaniałej opiece zaglądamy tu prawie wyłącznie profilaktycznie. Odpowiedz Link
umfana Re: Warszawa-Jelonki 11.08.06, 20:13 To naprawdę uczciwa i mądra lekarka! Szkoda że częściej tam nie pracuje. Odpowiedz Link
daria_nowak Warszawa Lecznica Psi Los 11.06.06, 15:01 Niedawno odkryłam Psi los na ul. Czerniowieckiej 9. Bardzo sobie chwalę ich umiejętności, stosunek do zwierzaków i poświęcenie. Mają też karetkę "Rkę" dla zwierzaków. Odpowiedz Link
mar100 Szczecin 16.06.06, 18:46 Marek Chmielewski 606 220583, Andrzej Chmielewski 604 987827 dwa gabinety: Krakowska 60A (na osiedlu Reda)- ten taki z rentgenem i bardziej operacyjny) Witkiewicza 68 wspaniali ludzie, domowe wizyty tez Odpowiedz Link
m_orsetti WROCŁAW- Barbara Ślaska 21.06.06, 21:53 na ul Centralnej 20. (Brochów) Niesamowita mała kobitka, która z pasją ratowała wiele "pańskich" i bezpańskich zwirzoków. Z sercem i wielkim oddaniem prowadzi wiele żmudnych "leczeń" wykonuje trudne operacje- i wielu zwierzolubów zawdzięcza jej bardzo wiele- mimo że Pani Doktor nie szuka sławy i poklasku. Świetny, oddany zwierzętom wet. Taki wet, który choć nie ma "wielkiego nazwiska" dokonał wielu spektakularnych akcji ratunkowych i podjął wiele nowoczesnych metod leczniczych- które jak dotąd - zarezerwowane się wydawały wyłącznie dla ludzi. Pani Doktor ma dom pełen zwierząt. Jednym z rezydentów jest kot, którego jako trzyygodniowego szkraba wyciągnęła spod samochodu jakiegoś durnia. Kotek był sparaliżowany- teraz jest zdrów, aktywny i bardzo śmieszny. Jeden z psów Pani Doktor- bardzo ciężko doświadczony przez poprzedniego właściciela jest po spektakularnym zabiegu ortopedycznym prowadzonym jak dotąd wyłącznie na ludziach- i dzięki odwadze pani Doktor jest zdrowy, żwawy i pełen sił. Z wielkim przekonaniem polecam tego lekarza. Mój pies, oraz mój kot - gdy jestem we Wrocławiu- korzystają z Jej opieki- dzięki kuracji Pani Doktor moja suka widzi... Bardzo polecam gabinet na Centralnej- ale przede wszystkim Dr Ślaską. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
marta.kunc RADOM 22.06.06, 11:05 PAWEL OSTRACH I ALA STUDZINSKA.Cud miod i malina.weci z powolania.polecam polecam polecam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mada.d.n Poznań 11.07.06, 20:10 polecam klinikę przy Naramowickiej/Serbskiej. nie jest najtańsza, ale pracuje tam grono dobrych, choć młodych lekarzy, którzy od prawie dwóch lat pomagają nam w opiece nad naszym stworkiem zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... <Pyrda i Kajtek Odpowiedz Link
vhv Warszawa 17.07.06, 12:47 dr Marek Turos lecznica MULTIWET ul. Gagarina 5 tel. (022) 841 44 40 Bardzo dobry wet, specjalizuje się w chorobach zębów, przyjeżdża na wizyty domowe - bardzo przydatne jak się ma do zaszczepienia całą gromadkę www.multiwet.com.pl/ -- pozdrawiam, alicja Odpowiedz Link
siliana1 Warszawa dr. Borkowska 29.07.06, 23:54 dociekliwa, rzetelna, konkretna. nieraz uratowala moje kociska. tel 889-05-82 (tarchomin, ponoc tez przyjmuje gdzies na sadybie). Odpowiedz Link
to.ja.kas Warszawa - dr Czerwiecki 24.08.06, 21:35 na pl. Hallera. Cudotwórca nie wet, a moje stado i inne zwierzaki go wrecz ubostwiaja. Uwielbiam jak nosi ktoregos z moich kotow na rekach i mowi "no daj buzi wujkowi, ales ty piekny" i inne dyrdymały po czym stawia i mowi, ze trzustka nie powiekszona, brzuszek ok itp. Nigdy sie nie pomylił, leczenie jest moze dłuzsze ale nie obciazajace organizmu i SKUTECZNE!!!! Koty po sterykach oddawane sa dopiero po wybudzeniu. Popołudniami przyjmuje teoretycznie do 19.00, ale o 22.00 poczekalnie pełne sa jeszcze czworonoznych pacjentów. Przyjmuje do ostatniego. Odpowiedz Link
olijka1 Toruń 14.09.06, 22:15 Mirosław Rak, ul. Św. Józefa doskonaly weterynarz, pani, ktora z nim pracuje (nie pamietam nazwiska) rownie wspaniala. polecam z calego serca, leczyli juz wiele razy moje zwierzaki. swietne podejscie do zwierzakow, a to rownie wazne. Odpowiedz Link
mirmunn Kraków - Pani Dagmara Ficek, Pan Jacek Ficek 18.09.06, 20:37 wspaniali lekarze z Białoprądnickiej, profesjonaliści i ludzie wrażliwi na los zwierzaków, autentycznie je lubiący - znakomicie się opiekują moim Maxem i od niedawna - Mini. Przychodnia Amicus Białoprądnicka 24c/47 012 415 78 83 Odpowiedz Link
kirke18 Re: Grudziądz i okolica 19.09.06, 14:08 Polecam doktora Ciszewskiego,z Lecznicy róg Brzeźnej i Kalinkowej. To CZWARTY wet, do którego trafiłam, a który wyleczył Katie z śierzba i grzybicy (Microsporium Canis). Pierwszy, który zrobił posiew, a dopiero potem leczył. Wileu moich znajomych tez ze swoimi pupilami do Niego chodzi. I jest naprawdę TANI ( w porówaniu do pewnej renomowanej, a nie skutecznej czasem kliniki). pozdrawiam. Odpowiedz Link
muraszka1 Olsztyn 23.09.06, 10:27 Dr n.wet. Anita Procajło (UWM Kortowo) Dr wet.Mirosław Obijalski(wlasna klinika) Odpowiedz Link
agunia1980 Gdynia ;/ 29.10.06, 10:56 Absolutnie nie polecam gabinetu na ul.Korzennej i pogotowia na ul.hmmm....nie pamietam jaka to ulica ale obok Geanta w Gdyni.Obydwa prowadza Ci sami lekarze.Po prostu tragedia.Nietrafne diagnozy,ceny to wogole z kosmosu i wiele,wiele innych.Nie znam osoby ktora by byla z nich zadowolona.Dziwie sie ze jeszcze nikt nie dobral im sie do tylka i nie kazal zamknac gabinetow.Nawet psy szczepic jezdze gdzie indziej.Jednym zdaniem:jak chcesz miec dalej swojego pupila nigdy nie powierzaj go w ich rece. A z koleji najlepszym wetem w okolicy jest dr Konczak w Rumii.Super facet,ceny niskie,i leczy tak dlugo jak tylko mozna.Nie poddaje sie.Za to jakim jest lekarzem i czlowiekiem nalezy mu sie nagroda.Polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylseb Łódź - WECI POLECANI 19.11.06, 16:07 SOWA na Pietrusinskiego 47/49. Oprocz pozytywnych odczuc co do lekarzy i innych pracownikow lecznicy niewatpliwym plusem jest fakt, ze jest to lecznica calodobowa, naprawde niezle wyposażona sprzętowo. A, i jest jeszcze szpital, w ktorym zwierzaki po zabiegach lub w ciezszym stanie maja mozliwosc dochodzenia do siebie. -- Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
scrivo Re: Łódź - WECI POLECANI 28.12.06, 15:35 Również z całego serca polecam Sowę i jej wspaniałych specjalistów którzy dwukrotnie uratowali mojej kociejpannie życie i zdrowie. Jest absolutnie pod wrażeniem ich serdecznosci, opanowania, fachowości oraz współpracy w zespole (choć mogę tylko jako obserwator z zeewnątrz się wypowiedzieć). Niesamowici ludzie!!! POmijając wyposażenie kliniki oraz fakt dostępności przez całą dobę. A stopień tych wszystkich supercech widać najlepiej na pyskach pacjentów w poczekalni: spokój, wyciszenie, zaufanie, brak zdenerwowania. Takoż i ich ludzi. Odpowiedz Link
bez44 Kraków 02.01.07, 14:13 Polecam lekarzy z pzrychodni AMICUS przy Białoprądnickiej (już wspominani wyżej); także lekarki, które przyjmowały przy Zielonym Mostku na Bronowicach, a teraz gdzieś przy ulicy Na Błonie (swoją drogą, jeśli ma ktoś dokładny namiar, to bedę bardzo wdzięczna). NIE POLECAM KLINIKI NA BRODOWICZA!!!!!!!!!!!!!! "Dzięki" lekarzowi odszedł nasza mała, radosna koteczka - lekarze z AMICUSA nie uratowali jej, chociaż robili wszystko co w ich mocy. Bezdusznośc, brak fachowości lekarza z Brodowicza jest porażająca. Gorzej nie mogliśmy trafić. Odpowiedz Link
beali Re: Kraków :Piłsudskiego-NIE polecam! 10.01.07, 11:28 Wiele słyszałam na temat tej lecznicy i wetów-dobrego, jednak nasze osobiste doświadczenia są bardzo przykre. Mimo aparatury posiadanej np.usg,jest ono albo z beznadziejną głowicą,albo nikt tam nie potrafi czytac usg. Laboratorium jest,ale mimo cięzkiej choroby i konieczności powtarzania badań jak to jest przy wynikach i objawach świadczących o białaczce,nie robi się tego. Mimo wielu słów uprzejmie odpowiadających na pytania wetów przez tydzień nie usłyszelismy NIC,po czym możnaby choć wywnioskować,co jest psu i co robić dalej. Psinę w końcu wzięliśmy na konsultację-nie miała szans od początku,a jak już to cud i 5%,ale na Piłsudskiego tego nie usłyszeliśmy.Mała umierała na naszych oczach,konsultanci co do tego,jak i ewentualnych przyczyn byli zgodni-dwaj. Podawano jej leki na Piłsudskiego prawidłowe- takie,jak podaje się przy białaczce,jednak nie poinformowano nas o tym. Po tych koszmarnie trudnych przejściach z malutką, ale nie kierując się emocjami,ani też nie mając zamiaru winić wetów z Piłsudskiego za jej śmierć z całą stanowczością mogę powiedzieć,że albo od początku podejrzewaano/wiedziano/, że to białaczka i nic nam nie powiedziano,być moze z nadzieją, że tym razem psa da się podciągnąć i wróci tam ponownie,albo mimo wyników i objawów nikt się nie zorientował-tylko skąd w takim razie leki typowe przy białaczce? Albo najzywczajniej w świecie chciano wydrenować kieszeń klienta na ile się da. Sunia umierała i to nawet laik mógł zobaczyć/zaawansowana charłowatośc i brak zupełny już niektórych mięśni,marmurkowatośc galupująca,brak poprawy pomimo leków,a za to postepowanie beznadziejnego stanu z dnia na dzień i inne/. Nie dano nam sznasy podjęcia decyzji czy psa stymulować,czy też skrocić jego cierpienia,nie powiedziano nic,ale to nic konkretnego, a to jest moim zdaniem okrutne przy tak cięzkiej i wyniszczającej ekspresowo psa chorobie.uslyszalam tylko na pytanie o rokowania,że są 'ostrozne'.Jak odebrać takie info? Nie dano szansy na ewentualną konsultację, zrobienie dodatkowych badań,do czego mieliśmy prawo. Poza tym sunia tak cięzko chora po pierwszej wizycie oddana była pod opiekę młodziutkiej wetki,która sama przyznała mi się,że nie miała dotąd takiego przypadku. Dodatkowo sugerowano zapalenie otrzewnej, którego nie było i być nie mogło/mimo bakterii,które przy zaawansowanej białaczce są/.A właściwie,gdy na slowa wetki o bakteriach,spytałam,czy to zapalenie otrzewnej,potwierdziła,że tak. Odrzucano kategorycznie wszelkie możliwe diagnozy-my pytamy,czy to nowotwór-nie,wątroba-nie,trzustka-nie. Wszytsko nie,ale nadal ani cienia konkretu.Za dlugo to trwało,to nie,ta niewiadoma. Napiszę jeszcze,że ja miałam obawy co do tej lecznicy,gdy dowiedziałam się,że teściowa tam psa leczy,ponieważ moi przyjaciele leczą tam psy i nasluchalam się trochę. Przykład: młoda suka z podejrzeniem ropomacicza w poczatkowej fazie, zauważone natychmiast jest oczywiście natychnmiast operowana. stwierdza się,że to były poczatki,operacja udala się i będzie wszytko ok. Pies wraca do domu i po trzech godzinach kona. oczywiście ropomacicze,zabieg i pies może umrzeć,zdarza się,ale mnie się nie podobało to zapewnianie wetów,że jest super,a tu zgon.Ok.nikt przewidziec nie może. Po naszej jednak przygodzie nie polecam tej lecznicy,gdy zwierzę powaznie choruje,naprawdę nie!Wiem,że swoich tam na pewno nie leczyłabym za żadne skarby świata,za podejście miłe a jakże,ale ja nie tego oczekuję,gdy mi zwierzą umiera. Odpowiedz Link
alokazja12 Zielony Mostek :) 14.02.07, 13:08 No tez polecam panie z Zielonego Mostku. Choc jak sie okazuje dlugo tam nie bylam bo nie wiedzialam ze juz tam swojej lecznicy nie maja Odpowiedz Link
edyta682 WECI POLECANI:) 19.01.07, 21:33 Niedawno mój kotek został poddany kastracji. Musiałam znaleźć weta. Koleżanka poleciła mi jednego w Łochowie. Polecam. Fajny facet. Zabieg poszedł sparawnie, bez zbędnego stresu dla kota i dla mnie. Odpowiedział również na wiele nurtujących mnie pytań na temat opieki nad kotem. Pozdrawiam z Bydgoszczy Odpowiedz Link
biljana Warszawa 21.01.07, 20:07 czas najwyższy, zebym i ja sie wpisala. A wiec tak: polecam pania dr Bielową na SGGW. Starsza lekarka, ale z niesamowitym podejsciem do kotow. Pobierze krew bez usypiania kazdemu kociemu histerykowi. Zazwyczaj trzeba czekac w kolejce, aby sie do niej dostac, ale warto jesli zwierzak jest chory. Polecam tez moje najnowsze odkrycie, pan Maciek Czajka z Boliłapki na Polinezyjskiej 10 a (Ursynów). Wet specjalizuje sie w chirurgii, wiec kastracje, sterylki i zabiegi operacyjne polecam tam. Ma w tym ogromne doswiadczenie. Poza tym bardzo pozytywny stosunek do pacjentow i ich opiekunow. Wybitnie koci wet)) i nie zdziera kasy! OSTRZEGAM przed Kabacka Lecznica dla Zwierzat na KEN-ie (Kabaty). Wet mało nie wyprawił Gucia za Teczowy Most. Trzymac sie z daleka, serio. Jak ktos zainteresowany, to szczegoly podam na priv. Odpowiedz Link
paulina.galli Warszawa (natolin/kabaty) 24.01.07, 12:44 Dwie lecznice przy ul Belgradzkiej 1. w takim niewielkim wolnostajacym domku (niedaleko Galerii Ursynow i wejscia do Alberta) Patrzac sie na wprost na GU i majac metro za plecami po lewej stronie jest Budynek Raabego nr 13 a nastepnie wlasnie ten bialy budyneczek (z boku jest jakis sklep spozywczy) Ja nigdy nie pamietam nazwy tej Przychodni. Jest tam dwoch lekarzy - faeta mniej polecam (taki troszke malo kontaktowy ) ale Pani Weterynarz jest SWIETNA!!!! bardzo zaangazowana (sprawia czasem wraznie ciut chaotycznej i niezorganizowanej ) bardzo przejmujaca sie zwierzetami, z ogromna wiedza i co wazne INTUICJA!!! Znam osoby wcale nie mieszkajace na natolinie czy ursynowie a przyjezdzajace specjalnie do niej Wada : bywja kolejki bo Pani Wet. tak sie angazuje (i omawia rozne sparwy ) ze czasem wizyta sie przedluza (a kolejni pacjenci siedza w malutkiej poczekalni) Ale warto!!! Ponadto - juz o tym pisalam (min.na forum Zwierzeta) Ci Weterynarze bardzo angazuja sie w sprawy bezdomych psow i kotow. Wiec jesli moge dac zarobic im - to sie nie wacham Sami maja 2 kociska (podrzucone przez kogos) w tym koteczke ktora byla potwornie polamana (miednica) i nadawala sie praktycznie do uspienia Nie uspili , wyleczyli a poniewaz nie bylo chetnych na takiego "polamanca" kicka zostala z nimi i czesto rezyduje w Klinice. Drugi to kot Albin ktory wyglada jak Pers (choc rasowy nie jest i tez jest kocia znajda) polecam wizyte w lato w upaly - Kocur Albin paraduje wtedy .... wygolony (bo zle znosi upaly z taka sierscia ) i wyglada komicznie - wielki łeb jak u persa z sierscia a reszta ciala przygolona jak u pudla Druga - tez przy Belgradzkiej (maly wolno stojacy domek z zielonym dachem ) prawie na skrzyzowaniu Belgradzkiej i Rosola ( chyba nazwa to :Klinika Natolinska ) Fajni lekarze , cenowo normalnie i normalne podejscie (nawet chyba wisze im jeszcze <wstyd> jakies 10 zeta bo mi zabraklo i powiedzieli ze nie ma sprawy oddam przy okazji) Polecam Pania Wet (baaardzo ładna blondyna o kobiecych ksztaltach - ufff jak facet to napislalam ) albo takiego mlodego Pana Wet (nie wiem czy jeszcze nie ma praktyk - wiec byc moze nie ma jakiegos ogromnego dosw. ) ale widac po nim ogromna milosc do zwierzat wiec w przypadku "lzejszych" przyczyn wizyty u weta bardzo polcam ( i jest bardz przystojny - tu juz pisze jak Kobieta Odpowiedz Link
mmmonisia Warszawa, ELWET Al. Niepodległości 09.03.07, 22:54 Ja polecam doktora Pawła Grudzińskiego z Elwetu w Al. Niepodległości. Prowadzi mojego kociaka. Profesjonalizm, rzetelne informacje, dokładny opis dolegliwości, przy tym miły i komunikatywny. Kociak miał zapalenie pęcherza i niedrożność cewki moczowej, od razu miał usg pęcherza, potem badanie moczu, badanie krwi, potem musiał mieć zabieg, był kilka dni w szpitalu. Przez cały czas byłam dokładnie informowana o stanie zdrowia zwierzaka, wiedziałam, czy jadł, czy sikał, jak znosi hospitalizację (znosił bardzo dobrze, to pieszczoch z natury i szybko zaczął się łasić się do opiekunów ). Bardzo się cieszę, że trafiliśmy akurat na dyżur dra Grudzińskiego, kiedy przyjechaliśmy w niedzielę wieczorem z koteczkiem. Podczas całego pobytu w lecznicy, nawet podczas dyżurów innych lekarzy jak i u tych opiekujących się szpitalem mogłam uzyskać kompleksowe informacja na bieżąco. Generalnie gorąco polecam Elwet za profesjonalizm w podejściu i do zwierzaka i opiekuna PS. Kociak już zdrowy, szew bardzo ładnie się zagoił, trzymamy się diety i idziemy do kontroli za 2 miesiące Odpowiedz Link
kiciowata Grudziądz 25.03.07, 21:07 polecam klinikę med-wet Marleny i Jacka Mederskich. można na miejscu zrobić badania, również rtg i usg, kupić karmę, jest nawet hotel dla zwierząt. Kompleksowa obsługa Odpowiedz Link
mamooschka Gdynia raz jeszcze 12.05.07, 22:36 Rózne opinie słyszałam, na + i na -, ale polecam lekarzy ze Stryjskiej (całodobowe pogotowie i klinika) i z Cechowej - ci sami lekarze. Mają dobre podejście do zwierząt, są mili i rzeczowi, i leczą zamiast zgadywać co to może być i leki dawać "na oko". Dlatego nie polecam lekarza z Pogórza Górnego (Sójkowski chyba, ale mogę się mylić), ponieważ ile razy do niego poszłam to wychodziłam z niczym albo ze zdychającym kotem Odpowiedz Link
bogdaa Re: WECI POLECANI:) 17.05.07, 21:16 A czy ktoś z Was (Warszawiaków) może wie, gdzie teraz przyjmuje dr Adam Pietroń? Niegdyś pracował w klinice Multiwet na Gagarina, teraz podobno ma własny gabinet, ale nie wiem gdzie. Odpowiedz Link
pchliczek WROCŁAW 26.05.07, 22:16 Z racji ratowania kotów miałam do czynienia z wieloma wetami i mam o większości bardzo kiepskie zdanie. Jest jednak dwóch do których mam ogromne zaufanie bo w bardzo ciężkich przypadkach sobie dawali radę i do tego mają wiele serca dla bezdomnych kotów: 1. Wojciech Bernacki www.bernacki.pl tam jest adres telefon itp wet który jest gotowy o każdej porze dnia i nocy ratować zwierzę wiem, bo znajoma wiozła mu kota z krwotokiem o 2 w nocy i zerwał się z łóżka by operować, gdyby nie on kota by nie było, ogromnym plusem jest dla mnie fakt, że jest otwarty na konsultacje z innymi wetami, ma w sobie pokorę 2. Marek Włodarczyk nie pamiętam dokładnie namiarów ale wystarczy w google wpisać "marek włodarczyk wrocław" wiem, że przyjmuje na Wiśniowej i gdzieś koło Legnickiej, bardzo mądry, rozsądny wet z dużym sercem, wyprowadził kota z białaczki, on również podaje telefon z zaznaczeniem, że całodobowy p Odpowiedz Link
pchliczek WARSZAWA - KARDIOLOG 26.05.07, 22:21 Nikomu nie życzę kota z problemami sercowymi ( ale jeśli już się zdarzą to fantastyczny weterynarz z drugim stopniem specjalizacji i ciągle doszkalający się - dr Niziołek www.niziolek.com.pl/ p Odpowiedz Link