Dodaj do ulubionych

WECI POLECANI:)

• mii.krogulska Dr Sławomir Ciupa, gdziekolwiek go znajdziecie 18.04.06, 00:57
      Sławomir Ciupa - zapamiętajcie to nazwisko, bo człowiek jest młody i często
      zmienia miejsce pracy. Leczył naszą kotkę i mimo młodego wieku, zasłużył na
      wielki szacunek. Ma specjalizację ginekologia krów i koni, niestety nie wybrał
      małych zwierząt (ani ludzi, bo dwie koleżanki publicznie przysięgły, że rodzą
      tylko z nim). Gdziekolwiek go znajdziecie, zrobi wszystko, żeby pomóc - włącznie
      z prywatnym telefonem do pięciu wetów profesorów o 1 w nocy oraz mailami do
      kolegów zza granicy.

Mii
    • balbina_alexandra Re: Gdańsk 05.05.06, 16:39
      Ośmielę się polecić pana dr który leczył jeszcze moją śp. wilczycę... ofiarnie
      przyjeżdżając do domu, bo Bubu była w ciężkim stanie plus typowy dla owczarków
      zanik mięśni i transport jej był utrudniony. Lekarz super, ze świetnym
      podejściem, przyjeżdżał do nas w światek, piątek i niedzielę i nie kasował jakiś
      horrendalnych kwot. Za pierwszym razem uratował mi sunię, za drugim już się nie
      dało i moje serce pękło w pół, za to Buba humanitarnie odeszła w domu, śpiąc na
      moich kolanach... byliśmy z nią do końca.

Teraz pan dr zajmuje się moim małym Reksiem. Przyjmuje codziennie i w soboty na
      ul. Krzemowej 8 A, Gdańsk Orunia.
    • moooni Płock 16.05.06, 01:58
      Gabinet weterynaryjny Dorota i Maciej Florysiakowie
      Plac Dąbrowskiego 3
      09-400 Płock

Tomasz Lewicki
      ul. 3go Maja 16a
      09-402 Płock

pzdr,
      Monika + czteropak
      (Bilba Baggins, Garfi, Viganna, Piłsudski)
    • sivudelek Re: WECI POLECANI:)Katowice 16.05.06, 21:53
      Polecam Klinikę Małych Zwierząt przy ul.Brynowskiej 25 C; uratowali mi kotka, a
      później psa.Ja wtedy nie miałam pieniążków,i zgodzili się poczekać na nie.Teraz
      moje zwierzęta są całkiem zdrowe.
    • umfana Warszawa-Jelonki 26.05.06, 22:02
      Polecam z całego serca panią Małgorzatę Koniecko
      ul. Powstańców Śląskich
      Warszawa
      Tel 664-37-26
      Przyjmuje:
      wtorki, środy, piątki od 9:00 do 15:00

Jest doświadczony lekarzem weterynarii!
      :o)
      • elpasz Re: Warszawa-Jelonki 06.07.06, 10:05
        Też mam pozytywne zdanie o p. Doktor i o tym gabinecie, leczę tutaj swoje
        zwierzaki od ponad 8 lat.
        Właściwie leczę rzadko, bo dzięki wspaniałej opiece zaglądamy tu prawie
        wyłącznie profilaktycznie.
        • umfana Re: Warszawa-Jelonki 11.08.06, 20:13
          To naprawdę uczciwa i mądra lekarka! Szkoda że częściej tam nie pracuje.
    • daria_nowak Warszawa Lecznica Psi Los 11.06.06, 15:01
      Niedawno odkryłam Psi los na ul. Czerniowieckiej 9. Bardzo sobie chwalę ich
      umiejętności, stosunek do zwierzaków i poświęcenie. Mają też karetkę "Rkę" dla
      zwierzaków.
    • mar100 Szczecin 16.06.06, 18:46
      Marek Chmielewski 606 220583, Andrzej Chmielewski 604 987827
      dwa gabinety:
      Krakowska 60A (na osiedlu Reda)- ten taki z rentgenem i bardziej operacyjny)
      Witkiewicza 68
      wspaniali ludzie, domowe wizyty tez
    • m_orsetti WROCŁAW- Barbara Ślaska 21.06.06, 21:53
      na ul Centralnej 20. (Brochów)

Niesamowita mała kobitka, która z pasją ratowała wiele "pańskich" i bezpańskich
      zwirzoków. Z sercem i wielkim oddaniem prowadzi wiele żmudnych "leczeń" wykonuje
      trudne operacje- i wielu zwierzolubów zawdzięcza jej bardzo wiele- mimo że Pani
      Doktor nie szuka sławy i poklasku.

Świetny, oddany zwierzętom wet. Taki wet, który choć nie ma "wielkiego nazwiska"
      dokonał wielu spektakularnych akcji ratunkowych i podjął wiele nowoczesnych
      metod leczniczych- które jak dotąd - zarezerwowane się wydawały wyłącznie dla ludzi.

Pani Doktor ma dom pełen zwierząt. Jednym z rezydentów jest kot, którego jako
      trzyygodniowego szkraba wyciągnęła spod samochodu jakiegoś durnia. Kotek był
      sparaliżowany- teraz jest zdrów, aktywny i bardzo śmieszny.

Jeden z psów Pani Doktor- bardzo ciężko doświadczony przez poprzedniego
      właściciela jest po spektakularnym zabiegu ortopedycznym prowadzonym jak dotąd
      wyłącznie na ludziach- i dzięki odwadze pani Doktor jest zdrowy, żwawy i pełen sił.

Z wielkim przekonaniem polecam tego lekarza. Mój pies, oraz mój kot - gdy jestem
      we Wrocławiu- korzystają z Jej opieki- dzięki kuracji Pani Doktor moja suka widzi...

Bardzo polecam gabinet na Centralnej- ale przede wszystkim Dr Ślaską.

Pozdrawiam
      Monika

• marta.kunc RADOM 22.06.06, 11:05
        PAWEL OSTRACH I ALA STUDZINSKA.Cud miod i malina.weci z powolania.polecam
        polecam polecam!!!!!!!!!!!!!!
    • mada.d.n Poznań 11.07.06, 20:10
      polecam klinikę przy Naramowickiej/Serbskiej. nie jest najtańsza, ale pracuje
      tam grono dobrych, choć młodych lekarzy, którzy od prawie dwóch lat pomagają
      nam w opiece nad naszym stworkiem smile

zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
      jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
      <Pyrda i Kajtek
    • vhv Warszawa 17.07.06, 12:47
      dr Marek Turos
      lecznica MULTIWET
      ul. Gagarina 5
      tel. (022) 841 44 40

Bardzo dobry wet, specjalizuje się w chorobach zębów, przyjeżdża na wizyty
      domowe - bardzo przydatne jak się ma do zaszczepienia całą gromadkę smile

www.multiwet.com.pl/
      --
      pozdrawiam, alicja
    • siliana1 Warszawa dr. Borkowska 29.07.06, 23:54
      dociekliwa, rzetelna, konkretna. nieraz uratowala moje kociska. tel 889-05-82
      (tarchomin, ponoc tez przyjmuje gdzies na sadybie).
      • to.ja.kas Warszawa - dr Czerwiecki 24.08.06, 21:35
        na pl. Hallera.
        Cudotwórca nie wet, a moje stado i inne zwierzaki go wrecz ubostwiaja.
        Uwielbiam jak nosi ktoregos z moich kotow na rekach i mowi "no daj buzi
        wujkowi, ales ty piekny" i inne dyrdymały po czym stawia i mowi, ze trzustka
        nie powiekszona, brzuszek ok itp. smile
        Nigdy sie nie pomylił, leczenie jest moze dłuzsze ale nie obciazajace organizmu
        i SKUTECZNE!!!! Koty po sterykach oddawane sa dopiero po wybudzeniu.

Popołudniami przyjmuje teoretycznie do 19.00, ale o 22.00 poczekalnie pełne sa
        jeszcze czworonoznych pacjentów. Przyjmuje do ostatniego.
    • olijka1 Toruń 14.09.06, 22:15
      Mirosław Rak, ul. Św. Józefa

doskonaly weterynarz, pani, ktora z nim pracuje (nie pamietam nazwiska) rownie
      wspaniala. polecam z calego serca, leczyli juz wiele razy moje zwierzaki.
      swietne podejscie do zwierzakow, a to rownie wazne.
    • mirmunn Kraków - Pani Dagmara Ficek, Pan Jacek Ficek 18.09.06, 20:37
      wspaniali lekarze z Białoprądnickiej, profesjonaliści i ludzie wrażliwi na los
      zwierzaków, autentycznie je lubiącysmile - znakomicie się opiekują moim Maxem i od
      niedawna - Mini. Przychodnia Amicus Białoprądnicka 24c/47 012 415 78 83
    • kirke18 Re: Grudziądz i okolica 19.09.06, 14:08
      Polecam doktora Ciszewskiego,z Lecznicy róg Brzeźnej i Kalinkowej. To CZWARTY
      wet, do którego trafiłam, a który wyleczył Katie z śierzba i grzybicy
      (Microsporium Canis). Pierwszy, który zrobił posiew, a dopiero potem leczył.
      Wileu moich znajomych tez ze swoimi pupilami do Niego chodzi. I jest naprawdę
      TANI ( w porówaniu do pewnej renomowanej, a nie skutecznej czasem kliniki).
      pozdrawiam.
      • muraszka1 Olsztyn 23.09.06, 10:27
        Dr n.wet. Anita Procajło (UWM Kortowo)
        Dr wet.Mirosław Obijalski(wlasna klinika)
    • agunia1980 Gdynia ;/ 29.10.06, 10:56
      Absolutnie nie polecam gabinetu na ul.Korzennej i pogotowia na ul.hmmm....nie
      pamietam jaka to ulica ale obok Geanta w Gdyni.Obydwa prowadza Ci sami
      lekarze.Po prostu tragedia.Nietrafne diagnozy,ceny to wogole z kosmosu i
      wiele,wiele innych.Nie znam osoby ktora by byla z nich zadowolona.Dziwie sie ze
      jeszcze nikt nie dobral im sie do tylka i nie kazal zamknac gabinetow.Nawet psy
      szczepic jezdze gdzie indziej.Jednym zdaniem:jak chcesz miec dalej swojego
      pupila nigdy nie powierzaj go w ich rece.
      A z koleji najlepszym wetem w okolicy jest dr Konczak w Rumii.Super facet,ceny
      niskie,i leczy tak dlugo jak tylko mozna.Nie poddaje sie.Za to jakim jest
      lekarzem i czlowiekiem nalezy mu sie nagroda.Polecam.
      Pozdrawiam
    • sylseb Łódź - WECI POLECANI 19.11.06, 16:07
      SOWA na Pietrusinskiego 47/49.
      Oprocz pozytywnych odczuc co do lekarzy i innych pracownikow lecznicy
      niewatpliwym plusem jest fakt, ze jest to lecznica calodobowa, naprawde niezle
      wyposażona sprzętowo. A, i jest jeszcze szpital, w ktorym zwierzaki po zabiegach
      lub w ciezszym stanie maja mozliwosc dochodzenia do siebie.

--

Pozdrawiam
      Sylwia
      • scrivo Re: Łódź - WECI POLECANI 28.12.06, 15:35
        Również z całego serca polecam Sowę i jej wspaniałych specjalistów którzy dwukrotnie uratowali mojej kociejpannie życie i zdrowie. Jest absolutnie pod wrażeniem ich serdecznosci, opanowania, fachowości oraz współpracy w zespole (choć mogę tylko jako obserwator z zeewnątrz się wypowiedzieć). Niesamowici ludzie!!! POmijając wyposażenie kliniki oraz fakt dostępności przez całą dobę. A stopień tych wszystkich supercech widać najlepiej na pyskach pacjentów w poczekalni: spokój, wyciszenie, zaufanie, brak zdenerwowania. Takoż i ich ludzi.
    • bez44 Kraków 02.01.07, 14:13
      Polecam lekarzy z pzrychodni AMICUS przy Białoprądnickiej (już wspominani
      wyżej); także lekarki, które przyjmowały przy Zielonym Mostku na Bronowicach, a
      teraz gdzieś przy ulicy Na Błonie (swoją drogą, jeśli ma ktoś dokładny namiar,
      to bedę bardzo wdzięczna).
      NIE POLECAM KLINIKI NA BRODOWICZA!!!!!!!!!!!!!! "Dzięki" lekarzowi odszedł
      nasza mała, radosna koteczka - lekarze z AMICUSA nie uratowali jej, chociaż
      robili wszystko co w ich mocy. Bezdusznośc, brak fachowości lekarza z
      Brodowicza jest porażająca. Gorzej nie mogliśmy trafić.
      • beali Re: Kraków :Piłsudskiego-NIE polecam! 10.01.07, 11:28
        Wiele słyszałam na temat tej lecznicy i wetów-dobrego,
        jednak nasze osobiste doświadczenia są bardzo przykre.
        Mimo aparatury posiadanej np.usg,jest ono albo
        z beznadziejną głowicą,albo nikt tam nie potrafi czytac usg.
        Laboratorium jest,ale mimo cięzkiej choroby i konieczności
        powtarzania badań jak to jest przy wynikach i objawach
        świadczących o białaczce,nie robi się tego.
        Mimo wielu słów uprzejmie odpowiadających na pytania wetów
        przez tydzień nie usłyszelismy NIC,po czym możnaby
        choć wywnioskować,co jest psu i co robić dalej.
        Psinę w końcu wzięliśmy na konsultację-nie miała szans
        od początku,a jak już to cud i 5%,ale na Piłsudskiego
        tego nie usłyszeliśmy.Mała umierała na naszych oczach,konsultanci
        co do tego,jak i ewentualnych przyczyn byli zgodni-dwaj.
        Podawano jej leki na Piłsudskiego prawidłowe- takie,jak podaje
        się przy białaczce,jednak nie poinformowano nas o tym.
        Po tych koszmarnie trudnych przejściach z malutką,
        ale nie kierując się emocjami,ani też nie mając zamiaru
        winić wetów z Piłsudskiego za jej śmierć z całą stanowczością
        mogę powiedzieć,że albo od początku podejrzewaano/wiedziano/,
        że to białaczka i nic nam nie powiedziano,być moze z nadzieją,
        że tym razem psa da się podciągnąć i wróci tam ponownie,albo
        mimo wyników i objawów nikt się nie zorientował-tylko skąd
        w takim razie leki typowe przy białaczce? Albo najzywczajniej
        w świecie chciano wydrenować kieszeń klienta na ile się da.
        Sunia umierała i to nawet laik mógł zobaczyć/zaawansowana
        charłowatośc i brak zupełny już niektórych mięśni,marmurkowatośc
        galupująca,brak poprawy pomimo leków,a za to postepowanie
        beznadziejnego stanu z dnia na dzień i inne/.
        Nie dano nam sznasy podjęcia decyzji czy psa stymulować,czy też
        skrocić jego cierpienia,nie powiedziano nic,ale to nic konkretnego,
        a to jest moim zdaniem okrutne przy tak cięzkiej i wyniszczającej
        ekspresowo psa chorobie.uslyszalam tylko na pytanie o rokowania,że są 'ostrozne'.Jak odebrać takie info?
        Nie dano szansy na ewentualną konsultację,
        zrobienie dodatkowych badań,do czego mieliśmy prawo.
        Poza tym sunia tak cięzko chora po pierwszej wizycie oddana była pod
        opiekę młodziutkiej wetki,która sama przyznała mi się,że nie miała
        dotąd takiego przypadku. Dodatkowo sugerowano zapalenie otrzewnej,
        którego nie było i być nie mogło/mimo bakterii,które przy zaawansowanej
        białaczce są/.A właściwie,gdy na slowa wetki o bakteriach,spytałam,czy to zapalenie otrzewnej,potwierdziła,że tak.
        Odrzucano kategorycznie wszelkie możliwe diagnozy-my pytamy,czy to
        nowotwór-nie,wątroba-nie,trzustka-nie. Wszytsko nie,ale nadal ani cienia
        konkretu.Za dlugo to trwało,to nie,ta niewiadoma.
        Napiszę jeszcze,że ja miałam obawy co do tej lecznicy,gdy dowiedziałam się,że teściowa tam psa leczy,ponieważ moi przyjaciele leczą tam psy i nasluchalam się trochę. Przykład: młoda suka z podejrzeniem ropomacicza w poczatkowej fazie,
        zauważone natychmiast jest oczywiście natychnmiast operowana.
        stwierdza się,że to były poczatki,operacja udala się i będzie wszytko ok. Pies wraca do domu i po trzech godzinach kona. oczywiście ropomacicze,zabieg i pies może umrzeć,zdarza się,ale mnie się nie podobało to zapewnianie wetów,że jest super,a tu zgon.Ok.nikt przewidziec nie może.
        Po naszej jednak przygodzie nie polecam tej lecznicy,gdy zwierzę powaznie choruje,naprawdę nie!Wiem,że swoich tam na pewno nie leczyłabym za żadne skarby świata,za podejście miłe a jakże,ale ja nie tego oczekuję,gdy mi zwierzą umiera.
      • alokazja12 Zielony Mostek :) 14.02.07, 13:08
        No tez polecam panie z Zielonego Mostku. Choc jak sie okazuje dlugo tam nie
        bylam bo nie wiedzialam ze juz tam swojej lecznicy nie majasmile
    • edyta682 WECI POLECANI:) 19.01.07, 21:33
      Niedawno mój kotek został poddany kastracji. Musiałam znaleźć weta. Koleżanka
      poleciła mi jednego w Łochowie. Polecam. Fajny facet. Zabieg poszedł sparawnie,
      bez zbędnego stresu dla kota i dla mnie. Odpowiedział również na wiele
      nurtujących mnie pytań na temat opieki nad kotem.
      Pozdrawiam z Bydgoszczy
    • biljana Warszawa 21.01.07, 20:07
      czas najwyższy, zebym i ja sie wpisala.
      A wiec tak:
      polecam pania dr Bielową na SGGW. Starsza lekarka, ale z niesamowitym podejsciem
      do kotow. Pobierze krew bez usypiania kazdemu kociemu histerykowi. Zazwyczaj
      trzeba czekac w kolejce, aby sie do niej dostac, ale warto jesli zwierzak jest
      chory.

Polecam tez moje najnowsze odkrycie, pan Maciek Czajka z Boliłapki na
      Polinezyjskiej 10 a (Ursynów). Wet specjalizuje sie w chirurgii, wiec
      kastracje, sterylki i zabiegi operacyjne polecam tam. Ma w tym ogromne
      doswiadczenie. Poza tym bardzo pozytywny stosunek do pacjentow i ich opiekunow.
      Wybitnie koci wetsmile)) i nie zdziera kasy!

OSTRZEGAM przed Kabacka Lecznica dla Zwierzat na KEN-ie (Kabaty). Wet mało nie
      wyprawił Gucia za Teczowy Most. Trzymac sie z daleka, serio. Jak ktos
      zainteresowany, to szczegoly podam na priv.
      • paulina.galli Warszawa (natolin/kabaty) 24.01.07, 12:44
        Dwie lecznice przy ul Belgradzkiej
        1. w takim niewielkim wolnostajacym domku (niedaleko Galerii Ursynow i wejscia
        do Alberta) Patrzac sie na wprost na GU i majac metro za plecami po lewej
        stronie jest Budynek Raabego nr 13 a nastepnie wlasnie ten bialy budyneczek (z
        boku jest jakis sklep spozywczy)
        Ja nigdy nie pamietam nazwy tej Przychodni.
        Jest tam dwoch lekarzy - faeta mniej polecam (taki troszke malo kontaktowy )
        ale Pani Weterynarz jest SWIETNA!!!!
        bardzo zaangazowana (sprawia czasem wraznie ciut chaotycznej i
        niezorganizowanej smile ) bardzo przejmujaca sie zwierzetami, z ogromna wiedza i
        co wazne INTUICJA!!! smile
        Znam osoby wcale nie mieszkajace na natolinie czy ursynowie a przyjezdzajace
        specjalnie do niej smile
        Wada : bywja kolejki bo Pani Wet. tak sie angazuje (i omawia rozne sparwy ) ze
        czasem wizyta sie przedluza (a kolejni pacjenci siedza w malutkiej poczekalni)
        Ale warto!!!
        Ponadto - juz o tym pisalam (min.na forum Zwierzeta) Ci Weterynarze bardzo
        angazuja sie w sprawy bezdomych psow i kotow. Wiec jesli moge dac zarobic im -
        to sie nie wacham smile
        Sami maja 2 kociska (podrzucone przez kogos) w tym koteczke ktora byla
        potwornie polamana (miednica) i nadawala sie praktycznie do uspienia
        Nie uspili , wyleczyli a poniewaz nie bylo chetnych na takiego "polamanca"
        kicka zostala z nimi i czesto rezyduje w Klinice. Drugi to kot Albin ktory
        wyglada jak Pers (choc rasowy nie jest i tez jest kocia znajda)
        polecam wizyte w lato w upaly - Kocur Albin paraduje wtedy .... wygolony (bo
        zle znosi upaly z taka sierscia ) i wyglada komicznie - wielki łeb jak u persa
        z sierscia a reszta ciala przygolona jak u pudla smilesmilesmile

Druga - tez przy Belgradzkiej (maly wolno stojacy domek z zielonym dachem )
        prawie na skrzyzowaniu Belgradzkiej i Rosola ( chyba nazwa to :Klinika
        Natolinska )
        Fajni lekarze , cenowo normalnie i normalne podejscie (nawet chyba wisze im
        jeszcze <wstyd> jakies 10 zeta bo mi zabraklo i powiedzieli ze nie ma sprawy
        oddam przy okazjiuncertain)
        Polecam Pania Wet (baaardzo ładna blondyna o kobiecych ksztaltach - ufff jak
        facet to napislalam smilesmilesmile) albo takiego mlodego Pana Wet (nie wiem czy jeszcze
        nie ma praktyk - wiec byc moze nie ma jakiegos ogromnego dosw. ) ale widac po
        nim ogromna milosc do zwierzat wiec w przypadku "lzejszych" przyczyn wizyty u
        weta bardzo polcam ( i jest bardz przystojny - tu juz pisze jak Kobieta smilesmilesmile
      • paulina.galli Re: Warszawa 24.01.07, 12:46
        Bijano - dawaj na priv !smile
    • mmmonisia Warszawa, ELWET Al. Niepodległości 09.03.07, 22:54
      Ja polecam doktora Pawła Grudzińskiego z Elwetu w Al. Niepodległości. Prowadzi
      mojego kociaka. Profesjonalizm, rzetelne informacje, dokładny opis
      dolegliwości, przy tym miły i komunikatywny. Kociak miał zapalenie pęcherza i
      niedrożność cewki moczowej, od razu miał usg pęcherza, potem badanie moczu,
      badanie krwi, potem musiał mieć zabieg, był kilka dni w szpitalu. Przez cały
      czas byłam dokładnie informowana o stanie zdrowia zwierzaka, wiedziałam, czy
      jadł, czy sikał, jak znosi hospitalizację (znosił bardzo dobrze, to pieszczoch
      z natury i szybko zaczął się łasić się do opiekunów smile ). Bardzo się cieszę, że
      trafiliśmy akurat na dyżur dra Grudzińskiego, kiedy przyjechaliśmy w niedzielę
      wieczorem z koteczkiem. Podczas całego pobytu w lecznicy, nawet podczas dyżurów
      innych lekarzy jak i u tych opiekujących się szpitalem mogłam uzyskać
      kompleksowe informacja na bieżąco. Generalnie gorąco polecam Elwet za
      profesjonalizm w podejściu i do zwierzaka i opiekuna smile
      PS. Kociak już zdrowy, szew bardzo ładnie się zagoił, trzymamy się diety i
      idziemy do kontroli za 2 miesiące smile
    • kiciowata Grudziądz 25.03.07, 21:07
      polecam klinikę med-wet Marleny i Jacka Mederskich. można na miejscu zrobić
      badania, również rtg i usg, kupić karmę, jest nawet hotel dla zwierząt.
      Kompleksowa obsługa
    • mamooschka Gdynia raz jeszcze 12.05.07, 22:36
      Rózne opinie słyszałam, na + i na -, ale polecam lekarzy ze Stryjskiej
      (całodobowe pogotowie i klinika) i z Cechowej - ci sami lekarze. Mają dobre
      podejście do zwierząt, są mili i rzeczowi, i leczą zamiast zgadywać co to może
      być i leki dawać "na oko". Dlatego nie polecam lekarza z Pogórza Górnego
      (Sójkowski chyba, ale mogę się mylić), ponieważ ile razy do niego poszłam to
      wychodziłam z niczym albo ze zdychającym kotem sad
    • bogdaa Re: WECI POLECANI:) 17.05.07, 21:16
      A czy ktoś z Was (Warszawiaków) może wie, gdzie teraz przyjmuje dr Adam Pietroń?
      Niegdyś pracował w klinice Multiwet na Gagarina, teraz podobno ma własny
      gabinet, ale nie wiem gdzie.
    • pchliczek WROCŁAW 26.05.07, 22:16
      Z racji ratowania kotów miałam do czynienia z wieloma wetami i mam o większości
      bardzo kiepskie zdanie. Jest jednak dwóch do których mam ogromne zaufanie bo w
      bardzo ciężkich przypadkach sobie dawali radę i do tego mają wiele serca dla
      bezdomnych kotów:
      1. Wojciech Bernacki www.bernacki.pl tam jest adres telefon itp
      wet który jest gotowy o każdej porze dnia i nocy ratować zwierzę wiem, bo
      znajoma wiozła mu kota z krwotokiem o 2 w nocy i zerwał się z łóżka by
      operować, gdyby nie on kota by nie było, ogromnym plusem jest dla mnie fakt, że
      jest otwarty na konsultacje z innymi wetami, ma w sobie pokorę
      2. Marek Włodarczyk nie pamiętam dokładnie namiarów ale wystarczy w google
      wpisać "marek włodarczyk wrocław" wiem, że przyjmuje na Wiśniowej i gdzieś koło
      Legnickiej, bardzo mądry, rozsądny wet z dużym sercem, wyprowadził kota z
      białaczki, on również podaje telefon z zaznaczeniem, że całodobowy

p
    • pchliczek WARSZAWA - KARDIOLOG 26.05.07, 22:21
      Nikomu nie życzę kota z problemami sercowymi sad( ale jeśli już się zdarzą to
      fantastyczny weterynarz z drugim stopniem specjalizacji i ciągle doszkalający
      się - dr Niziołek www.niziolek.com.pl/

p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka