Dodaj do ulubionych

zdjecia kiciusia

08.04.06, 20:30
jesli ktos chcialby obejzec mojego podopiecznegosmile to zapraszam serdecznie do
podziwiania w ponizszym linkusmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=39935320
Obserwuj wątek
    • umfana Re: zdjecia kiciusia 08.04.06, 22:35
      Cudeńko :o)
    • biljana Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 09:38
      link do kolejnej porcji:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=39935320&a=40031900
      • misia007 Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 12:57
        Sliczny kiciuś, pozdrowienia mruczane od mojej trójki.Cos mnie w oczach
        zastanowilo, różne kolory czy niedowidzi ? jestem na to wyczulona bo moja Ninka
        jednooczna i na zdjeciach to bardzo różnie wychodzi.
        • biljana Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 14:26
          och nie smile gucio widzi znakomicie. Nawet w ciemnosciach z upodobaniem poluje
          np. na mole. Tylko na tym zdjeciu wyszedł jak kosmita - z jednym okiem
          zielonymsmile)
          • wiesia.and.company Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 15:15
            Biljana, Gucio wcale nie jest grubaskiem, a tak się martwiłaś na Weterynarii.
            Dla takiego chłopca to dawałabym nawet smakołyki czasem wzbronione (np. troszkę
            z łyżeczki bitej śmietanki, a reszta dla mnie...mniam, mniam).
            Całuj go w śliczny fikuśny nosek.
            Pozdrawiam
            • biljana Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 15:33
              WIesiu, dziekuje bardzo za zainteresowanie i ciepłe słowawink
              Niestety, wbrew pozorom gucio JEST gruby. Posiada on bowiem sadelko na
              brzuszku - w duzych ilosciachsmile)) wyglada to komicznie, bo jest ogolnie
              szczuplej budowy, raczej drobnysmile) tylko na brzusiu rozdęty jak gruszkawink)
              Ale czym go karmic?
              • misia007 Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 16:53
                Bijana cieszę sie, że to oko to ułuda ale moja Ninka nawet z jednym doskonale mole
                goni. Tuszą sie nie przejmuj, bo kot domowy musi jakoś wyglądac tylko proponuj
                intensywne zabawy i brzusio spadnie.Miałam taki problem z Czarkiem.Jest też
                drobnej budowy i okropny łakomczuch, no więc brzuszek sie wypuczył, co dość
                śmiesznie wyglądało.Przez przypadek okazalo się, ze jego ulubioną zabawą jest
                długa czerwona tasiemka za którą biega jak nieprzytomny.Gdy zataczam nia koło
                wuskakuje wysoko w powietrze wykonując w górze szybki obrót ciała.Wyglada to
                super wiec doskonalimy go w tej sztuce a ,ze kot chetny brzuszek znikł.Drugi mój
                kot specjalizuje sie w szybkich biegach za mysza uwiązana na tasiemce.Prawie
                przekracza barierę dżwieku.Nina z kolei uwielbia aportować myszy . Moze to robic
                non stop.Zbadaj co rudzielec lubi i baw sie z nim. pozdrawiam.
                • eury1 Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 23:11
                  Zawsze mówiłam że rude jest piękne smile)
                  • wiesia.and.company Re: A jeszcze polecam latarkę -ja mam firmy Trixie 11.04.06, 09:53
                    ale wystarczy taka wskazówka z laserowym światełkiem, albo też latarka z
                    punktowym, mało rozproszonym światełkiem. Ja siedzę w fotelu, moje goty ganiają
                    stepując po dywanie. One chudną, ja obrastam sadełkiem. Właściwy podział.
                    Pozdrawiam
                    • misia007 Moje koty są sprytne 11.04.06, 11:46
                      na laser, czy latarkę juz sie nie nabierają.Nie patrzą na swiatełko tylko na
                      moja rękę.Dość drapieżnie.One muszą czasem dogonic to za czym gonią, wbić w to
                      pazur,przytrzymać.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka