biljana 08.04.06, 20:30 jesli ktos chcialby obejzec mojego podopiecznego to zapraszam serdecznie do podziwiania w ponizszym linku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=39935320 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biljana Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 09:38 link do kolejnej porcji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=39935320&a=40031900 Odpowiedz Link
misia007 Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 12:57 Sliczny kiciuś, pozdrowienia mruczane od mojej trójki.Cos mnie w oczach zastanowilo, różne kolory czy niedowidzi ? jestem na to wyczulona bo moja Ninka jednooczna i na zdjeciach to bardzo różnie wychodzi. Odpowiedz Link
biljana Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 14:26 och nie gucio widzi znakomicie. Nawet w ciemnosciach z upodobaniem poluje np. na mole. Tylko na tym zdjeciu wyszedł jak kosmita - z jednym okiem zielonym) Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 15:15 Biljana, Gucio wcale nie jest grubaskiem, a tak się martwiłaś na Weterynarii. Dla takiego chłopca to dawałabym nawet smakołyki czasem wzbronione (np. troszkę z łyżeczki bitej śmietanki, a reszta dla mnie...mniam, mniam). Całuj go w śliczny fikuśny nosek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
biljana Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 15:33 WIesiu, dziekuje bardzo za zainteresowanie i ciepłe słowa Niestety, wbrew pozorom gucio JEST gruby. Posiada on bowiem sadelko na brzuszku - w duzych ilosciach)) wyglada to komicznie, bo jest ogolnie szczuplej budowy, raczej drobny) tylko na brzusiu rozdęty jak gruszka) Ale czym go karmic? Odpowiedz Link
misia007 Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 16:53 Bijana cieszę sie, że to oko to ułuda ale moja Ninka nawet z jednym doskonale mole goni. Tuszą sie nie przejmuj, bo kot domowy musi jakoś wyglądac tylko proponuj intensywne zabawy i brzusio spadnie.Miałam taki problem z Czarkiem.Jest też drobnej budowy i okropny łakomczuch, no więc brzuszek sie wypuczył, co dość śmiesznie wyglądało.Przez przypadek okazalo się, ze jego ulubioną zabawą jest długa czerwona tasiemka za którą biega jak nieprzytomny.Gdy zataczam nia koło wuskakuje wysoko w powietrze wykonując w górze szybki obrót ciała.Wyglada to super wiec doskonalimy go w tej sztuce a ,ze kot chetny brzuszek znikł.Drugi mój kot specjalizuje sie w szybkich biegach za mysza uwiązana na tasiemce.Prawie przekracza barierę dżwieku.Nina z kolei uwielbia aportować myszy . Moze to robic non stop.Zbadaj co rudzielec lubi i baw sie z nim. pozdrawiam. Odpowiedz Link
eury1 Re: zdjecia kiciusia - kolejne 10.04.06, 23:11 Zawsze mówiłam że rude jest piękne ) Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: A jeszcze polecam latarkę -ja mam firmy Trixie 11.04.06, 09:53 ale wystarczy taka wskazówka z laserowym światełkiem, albo też latarka z punktowym, mało rozproszonym światełkiem. Ja siedzę w fotelu, moje goty ganiają stepując po dywanie. One chudną, ja obrastam sadełkiem. Właściwy podział. Pozdrawiam Odpowiedz Link
misia007 Moje koty są sprytne 11.04.06, 11:46 na laser, czy latarkę juz sie nie nabierają.Nie patrzą na swiatełko tylko na moja rękę.Dość drapieżnie.One muszą czasem dogonic to za czym gonią, wbić w to pazur,przytrzymać.Pozdrawiam Odpowiedz Link