nastja 12.11.06, 23:57 i to już drugi raz w ciągu tygodnia. o co mu qrna chodzi? a drapie tak, że o mało nie zdrapie emalii! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: kot narobił do wanny 13.11.06, 00:03 Drapie, bo zakopuje, a o co mu chodzi, pojęcia nie mam. Zazdrosny o coś może? Jakieś zmiany w domu? Może byliście dużo w domu, a teraz nie, i czuje się samotny? Odpowiedz Link
nastja Re: kot narobił do wanny 13.11.06, 00:06 no w sumie to może tak być bo przed wyborami to nie był dom ale hotel... a może on dorasta i rywalizuje? no bo on ma 8 miesięcy i nie kastrowany jeszcze a barciszek jego ma prawie dwa lata i kastrowany... trza mu wyciąć jajka jak najszybciej chyba, ale taki ciut za mały mi się jeszcze zdaje być Odpowiedz Link
yoma Re: kot narobił do wanny 13.11.06, 00:13 Na niekastrowanych kocurach się nie znam, ale że już po wyborach, to nie zaszkodzi dogłaskać i dopieścić Jedno wiem, jak kot robi nie tam, gdzie trzeba, to o coś mu chodzi, a o co, no to już jeden opiekun może się domyślać. Odpowiedz Link