sibeliuss 09.07.07, 19:24 Wiem, że tu pisze. Jestem jej sąsiadem - stała się tragedia, ona teraz jest w pracy, a jej kot utknął w uchylonym oknie. Pilnie potrzebuję kontaktu do niej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Pilne, szukam namiaru ma Agatę z Wawy-Zacisza 09.07.07, 19:35 Kot został odklinowany, ale wskoczył do domu - zamknięyego. Z jego zachowania wynika, że ma obrażenia. Nie wiem co mam robić Przperaszam za błędy,ale jestem zdenerwowany. Odpowiedz Link
pixie65 Re: Pilne, szukam namiaru ma Agatę z Wawy-Zacisza 09.07.07, 20:00 Może sąsiedzi mają chociaż numer telefonu do niej?????? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Pilne, szukam namiaru ma Agatę z Wawy-Zacisza 09.07.07, 20:02 pixie65 napisała: > Może sąsiedzi mają chociaż numer telefonu do niej?????? Byłem, jedyni którzy są nie mają. Odpowiedz Link
pixie65 Oj przepraszam.. 09.07.07, 20:02 Ty jesteś sąsiadem.... ja też się zdenerwowałam. Kot może potrzebować pomocy, nie wiesz gdzie pracuje Agata? Odpowiedz Link
katikot Re: Oj przepraszam.. 09.07.07, 20:08 Może na miau tez bywa? Może by tam napisać - a nóż widelec ktoś ją tam zna i wie gdzie pracuje? Odpowiedz Link
annb Re: Oj przepraszam.. 09.07.07, 20:12 sluchaj, u nas administratorka ma telefony do wszystkich mieszkańcow a sama jest dostępna pod komórka własnie na wypadek roznych "nieszczesc" moze i u was tez tak jest? Odpowiedz Link
pixie65 Sibeliuss 09.07.07, 20:11 Dzwoń na policję, podaj adres imię i nazwisko (znasz????), powiedz o co chodzi, że pomoc PILNIE potrzebna. Bez względu na radość jaką możesz sprawić panom policjantom - oni mogą zdobyć jej numer telefonu - nie daj się zbyć, wiem, że to możliwe, szukałam w ten sposób właściciela mieszkania w którym pękła rura i lała się woda....Spróbuj! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:12 Nie wybiję ludziom okna. Tu nie mieszkają mili ludzie. Odpowiedz Link
pixie65 Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:13 Ale po co masz wybijać okno??? Zadzwoń na policję, niech znajdą jej numer telefonu, potem wystarczy zadzwonić. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:19 pixie65 napisała: > ZADZWOŃ to się przekonasz Facet mnie wyśmiał. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:29 pixie65 napisała: > wiesz...to wygląda na podpuchę Pan z linii 112 powiedział, że może interweniować na moją odpowiedzialność. Jeśli okaże się, że kot jest zdrowy poniosę konsekwencje interwencji. Odpowiedz Link
pixie65 Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:36 A niby JAKIE KONSEKWENCJE??? Widziałeś, że kot utknął? Widziałeś, że "dziwnie" się zachowywał po uwolnieniu??? Przecież nikt im nie każe wyważać drzwi tylko (nawet bez Twojego udziału) niech się skontaktują z AGATĄ i przekażą jej informację o wypadku. A jeśli on FAKTYCZNIE potrzebuje pomocy? A jeśli ona wróci i będzie za późno. Ja wolałabym ponieść te "konsekwencje" niż zaniechać pomocy zwierzakowi. Czy Agata to nick czy imię? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:38 Imię, nicka nie pamiętam. Wróciłem od jej sąsiadów, którzy chyba są skonfliktowani z nią, bo usłyszałem, że to mój problem. Niestety ona nie jest osobą sympatyczną. Z resztą całe to osiedle jest chore, ludziom wydaje się, że jak kupili mieszanie na osiedlu z furtką to od razu są lepsi. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 21:18 muraszka1 napisała: > napisalam o tym na forum Warszawa Wrócili do domu. Niestety Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 21:37 Jestem po wizycie, kot zawieziony do weta, nieprzytomny. Odpowiedz Link
pixie65 Re: Sibeliuss 09.07.07, 20:49 Możesz spróbować biuro numerów sieci komórkowych ALE nawet jeśli - "ustawa o ochronie danych osobowych". Dlatego pisałam o policji - danych Ci nie udostępnią ale skontaktować się mogą sami. Odpowiedz Link
pixie65 Re: Sibeliuss 09.07.07, 21:08 * 602 913 tylko dla klientów Era * 602 913 000 dla wszystkich sieci Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss 09.07.07, 21:39 Oby przeżyła, jestem po rozmowie z sąsiadką, kotka zawieziona do weta, straciła sporo krwi. Jak się coś dowiem to napiszę. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Sibeliuss!!! dzięki!!!! 09.07.07, 22:17 Jak mi nerwy puściły to sobie popłakałem. Stary chłop, a taki głupi. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Pilne, szukam namiaru ma Agatę z Wawy-Zacisza 09.07.07, 22:18 Można wątek wyciąć - dzięki za wsparcie. Odpowiedz Link
pixie65 Zaraz, zaraz... 09.07.07, 22:24 ale mógłbyś choć w krótkim poście napisać jak Ci się udało... I skąd ta krew...? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zaraz, zaraz... 09.07.07, 22:44 U nas okna są uchylne, kotka chciała chyba wskoczyć do domu i się pośliznęła i zjechała w tą szczelinę. Szamotała się bardzo i chyba pokaleczyła się o zamek do okna. Odpowiedz Link
biljana Re: Zaraz, zaraz... 09.07.07, 22:46 ale jaki jest final tej historii? co z kotem? A wlascicielka sie odezwie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zaraz, zaraz... 09.07.07, 22:52 biljana napisała: > ale jaki jest final tej historii? co z kotem? A wlascicielka sie odezwie? Jej facet pojechał z kotem do weta, jak coś się dowiem to dam znać, ale założę inny wątek. Odpowiedz Link
brenya Re: Pilne, szukam namiaru ma Agatę z Wawy-Zacisza 11.07.07, 19:15 Sibeliuss. Napisalam do Ciebie majla. Sprawdz skrzynke. Odpowiedz Link