annb 14.02.08, 21:03 a moze nie taka nowa ja nie znalam profilum.pl/pages/Home.aspx?langId=1 kupilam dzisiaj i moje koty sie zazeraja ale ..no wlasnie dlaczego bo dobra czy ze sa uzalezniacze zna ktos? podjadal ktos? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: nowa karma 14.02.08, 23:27 Z tego co zauważyłam producentem jest ten sam koncern który produkuje Whiskasa,Kitikata i Perfect. Odpowiedz Link
salimis Re: nowa karma 14.02.08, 23:28 Ups,zapomniałam dodać nazwy producenta: WALTHAM Odpowiedz Link
nessie-jp Re: nowa karma 14.02.08, 23:31 Produkuje także Royal Canin, więc po samych produktach trudno zgadnąć, z której kategorii jest ta nowa karma... Ciekawe, będziemy obserwować Odpowiedz Link
annb Re: nowa karma 15.02.08, 07:39 to norma jeden koncern robi na rozne segmenty rynku ale gaba sie chwycila...gaba wybrzydzacz pisza ze 20% kurczaka przeanalizuje sobie etykiete i porownam z rc jaka je bo tymczaska ma sterylizacje po poludniu, tak wiec bede miec siedzenie kamieniem w domu przez najblizsze dwa dni Odpowiedz Link
annb Re: nowa karma 15.02.08, 08:32 i za to zeby nikt mi nic nie wymyslil na popoludnie, i proces logistyczny nie zawiodl Odpowiedz Link