yoma 05.08.08, 21:50 Marcel ma depresję. Siedzi cały dzień w szafie i patrzy w jeden punkt. Jak wasze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Koty są meteopaty 05.08.08, 21:55 Gringo nie ma depresji... Gringo ma tajny plan przejecia władzy nad światem Odpowiedz Link
salimis Re: Koty są meteopaty 06.08.08, 09:29 yoma napisała: > Marcel ma depresję. Siedzi cały dzień w szafie i patrzy w jeden punkt. Hm a może koteczka coś boli ? Odpowiedz Link
nioma Re: Koty są meteopaty 06.08.08, 09:34 moje bez zmian starsza glownie spi a mlodsza wywija jak pijany zajac. musze podniesc siatke na balkonie, okazalo sie dwa metry to dla mlodej za malo, znalazlam ja wczoraj na zewnetrznej barierce, serce mi zamarlo, na szczescie nic sie nie stalo ale od wczoraj balkon zamkniety a ja musze dzisiaj jechac do marketu budowlanego. Odpowiedz Link
yoma Re: Koty są meteopaty 06.08.08, 15:50 Chyba nie. Ona ma takie napady siedzenia w szafie, i zdaje się, że są związane z pogodą właśnie. Jaki pan, taki kram, kot w szafie, a ja zasypiam na siedząco W każdym razie wyłazi z szafy, żeby zażądać jeść, i w nocy ładuje się na głowę, czyli bezpośredniego zagrożenia życia nie ma Odpowiedz Link
scrivo Re: Koty są meteopaty 06.08.08, 22:42 Moja kocica lat prawie 3 śpi jak pada i śpi jak upał. w normie jest tylko gdy chłodno i wietrzno. Jest wyraźną meteopatką, tak jak jej pani. Odpowiedz Link