annb 26.08.08, 17:41 hehe brat mi przysłał kazał byc czujnym fun.pdg.pl/woda/ mocne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb to zainstaluj kamere 26.08.08, 17:56 na innym forum czytalam ze ludzie wymieniali baterie z mieszaczem na te zwykle tradycyjneodkrecane bo sie koty nauczyly lapą podnosci i patrzyly jak sie woda leeeeeeeejeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
vauban Re: to zainstaluj kamere 26.08.08, 18:52 Inteligentny kot, tylko nie zna się na wodomierzu Odpowiedz Link
siliana1 Re: wysokie rachunki za wode 26.08.08, 19:47 mialam kiedys dar natury. kot szybko sie nauczyl, do czego sluzy kurek)) Odpowiedz Link
mary4 Re: Rewelka! 27.08.08, 07:26 ja tez dostałam mega rachunek za wodę i prąd... własnie regularnie spisujemy i patrzymy co nam tak mocno rachunek zaokragla, 2 koty hmm nie sądze bo to jeszce bojdupki są... ale kto wic co to? zapewne podwyzki swoje tez zrobiły Odpowiedz Link
nastja Re: Rewelka! 27.08.08, 08:23 ja cie! ja miałam wysokie rachunki jak przez krótki czas w nowym mieszkaniu miałam baterię na fotokomórkę - wystarczylo podstawić łepek i juz leciała super pyszna woda do picia... na szczęście to trwało tylko miesiąc bo bateria ciekła i wymieniliśmy na zwykłą. Odpowiedz Link