jarka63 03.12.08, 16:17 Na wystawie kotów widziałam na stoisku RC saszetki z mokrą karmą,ale nie na sprzedaż.Panie mówiły, że już powinna byc w sklepach, ja na razie nigdzie nie widziałam.A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siliana1 Re: Mokra karma RC? 03.12.08, 16:33 ale o jaka ci chodzi, bo od dawna jest mnostwo rodzajow. np. senior, urinary. tylko, ze ta karma jest tylko w sklepach zoo, w lecznicach itp. Odpowiedz Link
jarka63 Re: Mokra karma RC? 03.12.08, 17:00 To była nowość, do kupienia w sklepach zoo jak najbardziej, ale u weta nie, bo to nie są karmy lecznicze, tylko takie bardziej mainstreamowe, jedna się nazywała Instinctive.Kurcze, ulotkę wyrzuciłam. Odpowiedz Link
rrooda Mokra, zwykła karma RC? 03.12.08, 17:37 www.zwierzakowo.pl/produkty/koty_karmy_mokre__royal_canin.html Odpowiedz Link
kingadpl Re: Mokra, zwykła karma RC? 04.12.08, 08:46 a moja kocica sie wypiela na ta karme i pani moze ja sama zjesc! dobrze ze przynajmniej na sucha sie nie obrazila... Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Mokra karma RC? 04.12.08, 11:14 spróbowałam wczoraj podać Królewnie (dostałam w Galerii Mokotów w Anna Zoo, już są w ofercie) - nawet łaskawie zjadła. Zastanawiam się tylko czy dlatego, że była naprawde głodna (bo wtedy nie wybrzydza aż tak bardzo), czy dlatego, że jej posmakowało (wszystkiego nie zjadła, przy jej ulubionych Gourmetach i Shebie, rano micha jest zawsze wylizana do podłogi )...? Niepokoi mnie tez jedno - czy rzeczywiście te karmy są OK. W Shebie i Gourmetach mam podany dokładny skład mięsny i widze (zwłaszcza w Shebie) że to np. kurczak, a tutaj jest tylko ogólna informacja o elemetach mięsnych i rybnych bez żadnych szczegółów... Boję się że w środku są śmieci. Co myslicie? Odpowiedz Link