ashton 04.02.09, 11:30 Taki "spis powszechny" ale z futrzastego punktu widzenia. Jedno najfajniejsze zdjęcie i krótki opis modela czy modelki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda2 Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 12:33 Dobry pomysł. Tylko kłopot będzie z wyborem zdjęcia... może pozwolę Dorci samej wybrać, żeby potem nie było,że źle na fotce wygląda )) Odpowiedz Link
capuccino_days Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 12:37 jedno???? jedno zdjęcie? ale pomysł bardzo fajny Odpowiedz Link
anmanika Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 13:07 URL=http://img214.imageshack.us/my.php?image=kotydwarr3.jpg][/URL] Odpowiedz Link
anmanika Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 13:09 Proszę o wybaczenie za dziwny efekt, ale to był 1szy raz. Zrobiłam wd. instrukcji ale sie wkleiło. Odpowiedz Link
wadera3 Pozwalam sobie poprawić:) 04.02.09, 14:00 anmanika napisała: Proszę o wybaczenie za dziwny efekt, ale to był 1szy raz. Zrobiłam wd. instrukcji ale sie wkleiło. Odpowiedz Link
anmanika Re: Pozwalam sobie poprawić:) 04.02.09, 14:09 pliiiz powiedz jak Ten z białym to Bunio alias Budyń. Boi się wszystkich i wszystkiego. Zwycięsko oparł się wszystkim formom terapii. Panna to Mimi - gaduła nie z tej ziemi. Na każde słowo ona ma dwa. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 04.02.09, 14:32 Otwierasz sobie jakąś stronkę z z zapisywaniem i wysyłaniem zdjęć, w moim przypadku imageshack.us/ Klikasz na przeglądanie i ściągasz obrazek ze swoich zasobów. Potem klikasz "host it" i otwiera Ci się Twój obrazek, który ma już adres. Najbezpieczniej jest kliknąć na obrazek i skopiować jego adres, potem skopiowany adres wystarczy wkleić w okno postu na forum i przed nim wstawić: czyli: To wszystko. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 04.02.09, 14:37 Kurde, moje wyjaśnienie niepełne, system zjadł mi najważniejsze napiszę więc fonetycznie Przynajmniej będzie śmiesznie. Otwierasz nawias kwadratowy wpisujesz iemgie zamykasz nawias kwadratowy, wklejasz adres obrazka otwierasz nawias kwadratowy wpisujesz ukośnik(ten na znaku zapytania) wpisujesz imgie i zamykasz nawias kwadratowy. Bardzo łopatologicznie, choć mało profesjonalnie Odpowiedz Link
yoma Re: Pozwalam sobie poprawić:) 04.02.09, 21:22 Też ludzi uczę, jak się wkleja zdjęcia i wymiękają na ogół przy pierwszym "otwórz nawias kwadratowy". Co robić, kiedy zjada... Odpowiedz Link
zazaz3 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 16.02.09, 05:36 [img] 2.bp.blogspot.com/_bPC6tvdid6o/SMqOgaqY5GI/AAAAAAAAGqE/cLEbGdpesL4/s320/koty+xxl+022.jpg[/] Odpowiedz Link
zazaz3 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 16.02.09, 05:38 no nie wyszło-proszę o usunięcie! Odpowiedz Link
barba50 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 16.02.09, 08:36 Nie będziemy usuwać, bo na błędach się uczymy. A Twój link miał ich nawet dwa - zakończenie [/] zamiast [/img] i sam link był za długi, trzeba go było skrócić chociażby poprzez www.tinyurl.com i wtedy link wygląda tak: tinyurl.com/al7jmt a zdjęcie tak Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 22.02.09, 18:57 Spróbuję, wg instrukcji. Nie wiem jaki będzie efekt, ale próbuję [iemgie]http://img27.imageshack.us/my.php?image=015a.jpg[/imgie] Odpowiedz Link
jolantas1955 Re: Pozwalam sobie poprawić:) 26.02.09, 13:19 Dzięki!!Ja taka "gupia blądynka" jestem) Odpowiedz Link
barba50 A może galerie? 04.02.09, 14:10 Znaczy jeśli ktoś robi dużo zdjęć, lubi je zamieszczać niech założy galerię swoich futer np. "Galeria kotów Barby". Na pewno założę wątek "Barba w konstancińskim Azylu" i na początek będzie to historia mojego półrocznego tam wolontariatu. Muszę tylko uporządkować zdjęcia i historie kociaków, które się w tym okresie przewinęły przez moje ręce Każdy inny wątek zdjęciowy też mile widziany Odpowiedz Link
ashton Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 13:27 Tak zasugerowałam jedno żeby w miarę skrótowo było Możemy zakładać zdjęciowe wątki tematyczne typu "kot łapie muchę" albo "kot grzebie w kuwecie" a tutaj tak informacyjnie tylko. Moja mała jest taka antyfotograficzna że ciężko nawet o jedno fajne zdjęcie: Mój pierwszy kot, więc niestety pada ofiarą mojej niewiedzy felinologicznej nie raz. Iśka, zwana częściej Kociambrem lub Duperelkiem. Dachowiec pospolity z manierami księżniczki, urodzona w połowie lipca ubiegłego roku. Nienawidzi jazdy samochodem. Obecnie pruszkowianka. Odpowiedz Link
kotbert Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 14:53 Hej, Twoja mała jest klonem naszej małej Odpowiedz Link
tralalumpek Byl taki watek :) 04.02.09, 15:18 ale temat nie zostal podjety forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=89351049 Odpowiedz Link
yoma Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 21:24 Był taki wątek, i nawet niedawno żył jeszcze fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,71156294,71156294.html Odpowiedz Link
yoma Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 21:56 To ja wrzucam a wy znajdźcie kota img186.imageshack.us/my.php?image=p80200021yt4.jpg Odpowiedz Link
wadera3 Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 21:59 Chyba na samej górze-tylko piętę widać. Odpowiedz Link
yoma Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 05.02.09, 15:53 No - a ciut wyżej w prawo kawałek ucha. Odpowiedz Link
br0mba Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 04.02.09, 22:13 ucho u gory po prawej Odpowiedz Link
capuccino_days Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 05.02.09, 14:04 to Nikita,jeszcze na starych śmieciach potem był straszny lot i inne przerażające Nowe Rzeczy, ale teraz już jest dobrze Odpowiedz Link
barba50 Zdjęcia inaczej - miniaturki 05.02.09, 14:59 Stwierdziłam, że nie dla nas monitor LCD Gdzie by się grzały koty??? Tym razem zdjęcia otwierają się po kliknięciu /zajmują mniej miejsca na serwerze/ Dzisiejsza monitorowa sesja Lolki Odpowiedz Link
mojulubieniec Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 05.02.09, 22:54 Hmm, moze tylko ja mam takie zdanie tzn: forum to forum (tekst) - oprocz wyjatku forum zwiazane wylacznie z wrzucaniem zdjec. Nie lepiej robi sie to na specjalnych stronach (ocenianie, komentowanie, szukanie, itd.)? Takich strona, oczywiscie polskich, jest pare (jedna jest na mojej synaturce Odpowiedz Link
barba50 Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 05.02.09, 23:05 Forum to nie tylko tekst. Właśnie to jest bardzo fajne, że można nie tylko opisać, ale także pokazać. W dobie powszechnych aparatów cyfrowych i technicznej możliwości na forum czemu mamy się tego pozbawiać??? Odpowiedz Link
mojulubieniec Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 10.02.09, 23:21 Na forum jest tekst i mozliwosc wrzucenie zdjecia... i to wszystko. Na stronach o zdjeciach jest mozliwosc wrzucenia zdjecia do wybranego zwierzecia, komentowanie, ocenianie, szukanie (wedlug prawie wszystkiego), listy sortowane prawie wedlug wszytkiego, wewnetrzna poczta, kontakty, itd., itd. Jednak jak sie mowi rodzaj gustu (np. ja wole fotke na tematycznie zrobiona strone niz na forum). Odpowiedz Link
wadera3 Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 05.02.09, 23:21 A ja nie lubię stron ze zdjęciami, znaczy nie stron, jako stron, tylko odsyłania limkami - szczególnie jakoś nie pasuje mi Fotoforum na GW. I bardzo mi się podoba możliwość (nienadużywana oczywiście) pokazywania na miejscu obrazków czy zdjęć. Razem z tekstem zdjęcia dotyczącym. Odpowiedz Link
wadera3 No, to moje koty 06.02.09, 00:02 Malutka Tosia pije mleko smoczkiem Tosia ssie mi ucho(kilka razy na dzień i na noc): Tosia śpi w maciejce: Teofil, który potrafi przysnąć w trakcie zmywania: I obydwa rozrabiaki przytulone we śnie Odpowiedz Link
mojulubieniec Re: No, to moje koty 10.02.09, 23:28 Fajne kotki i fotki, tylko szkoda ze nie moge je skomentowac ladnie i ocenic (oczywiscie osobno dla kazdego), nie mowiac ze chcialbym znalesc je za pare misiecy - to wlasnie 'plusy' forum Odpowiedz Link
wadera3 Re: No, to moje koty 12.02.09, 09:57 mojulubieniec napisał: > Fajne kotki i fotki, tylko szkoda ze nie moge je skomentowac ladnie i ocenic (o > czywiscie osobno dla kazdego), nie mowiac ze chcialbym znalesc je za pare misie > cy - to wlasnie 'plusy' forum A kto Ci broni komentować? Albo odnaleźć za kilka miesięcy? Chyba niepotrzebnie z takim uporem reklamujesz swoje forum, kto ma zajrzeć, zajrzy(ja zajrzałam, ale kolejne logowanie się tylko po to, żeby w kolejnym miejscu pokazać i zobaczyć koty nie jest dla mnie zbytnią atrakcją). Odpowiedz Link
basia_2804 Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 06.02.09, 08:34 a to mój kot Aslanek, wszedzie towarzyszący mi kumpel, subtelny, zdystansowany ... koci aniol... w tym miesiący skończy dwa latka Odpowiedz Link
hania261 Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 06.02.09, 12:09 Wiki, nasza pierwsza dama, kot znajacy swoja wartosc smile Mini, kot dla poczatkujacych, bezproblemowy, nakolankowy, nakoldernikowy Maks nasz wojownik: walczyc, zdobywac, polowac, denerowac innych, tylko dla zaawansowanych. Odpowiedz Link
basset2 no to i moje kociaste z podpisu miau owego :) 06.02.09, 13:03 img34.glitterfy.com/306/glitterfy-flpbk01150816548134.gif" border="0" alt="img34.glitterfy.com/306/glitterfy-flpbk01150816548134.gif"> Odpowiedz Link
wadera3 Re: wadera 06.02.09, 14:52 etam zaraz pierdoła, zanim wyślesz, klikaj na podgląd i jeśli Ci się nie otwiera, to na dole masz napisane jaki błąd się pojawił Odpowiedz Link
ceboolka Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 07.02.09, 20:45 To dwa moje czarne łobuzy - panna Yeti i pan Mini: Mini to wbrew logice ten większy Strasznie trudno robić zdjęcia takim czarnym stworzeniom, ale tu się udało, bo spokojnie leżały i jako tako je widać. Co prawda jak tylko się zorientowały, że są obfotografowane, od razu zaczęły się popisywać i tłuc nawzajem i powstała czarna chaotyczna kulka sierści: Odpowiedz Link
circa.about Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 07.02.09, 22:02 Moja starowinka (16 lat) zwana Koculem - bardzo poważnie na tym zdjęciu wyszedł . I Kiniula.. chyba jej u nas dobrze Moje ulubione zdjęcie łobuziary: Odpowiedz Link
the_kami nasze dziewczynki 07.02.09, 22:28 To jest Lujka w ziołach. A konkretnie w lubczyku i melisie. A to zmęczona ciężką niedzielą Kluska. Odpowiedz Link
kasikk_29 zdjęcia moich futer 10.02.09, 11:14 Mania w trakcie toalety a tu Tutu, Mani uszy w tle Odpowiedz Link
dorotakatarzyna Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 10.02.09, 23:28 Oto moje kochane futrzaki. Pierwszy - Maurycy Kiler To najnowszy nabytek - Marcysia: A to wprawdzie nie kot, ale też nasz futrzak - czyli Toffi Odpowiedz Link
kromisia Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 12.02.09, 09:49 to ja tez sie pochwale.... uwa Odpowiedz Link
kromisia Re: A może wątek tylko ze zdjęciami naszych kotów 12.02.09, 09:56 hahahahaha, no zaczyna sie jak sie laik do komputera dobierze No to 1-wsza proba, mam nadzieje, ze sie uda Cessna: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1658196,2,4.html Caracas: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1578414,2,88.html Malina: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1578414,2,88.html P.S oczywiscie nie udalo mi sie za radami Pauliny, ale moze chociaz tak zobaczycie Odpowiedz Link
mary4 Re: Kromisia 12.02.09, 10:17 Kromisia, prosżę o zdjecie Maliny bo cos ten sam link co kocurka Odpowiedz Link
kromisia Re: Kromisia 12.02.09, 15:52 noo, znow namieszalam 8) prosiem: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1651257,2,16.html Odpowiedz Link