madziulec 08.02.09, 19:44 s2.photobucket.com/albums/y20/PerthPurplePenguin/vids/?action=view¤t=cvUMHvLZ.flv I znnego forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojulubieniec Re: techniczny kot ;) 08.02.09, 20:35 To nie jest kot techniczny, tylko kot psujacy (probujacy psuc U mnie kot techniczny (przeszkadzajacy) wyglada tak na wieczne lezenie lub stanie przed monitorem (oczywiscie wlaczonym i wtedy kiedy najlepszy moment by najwiecej przeszkadzac Odpowiedz Link
hajota Re: techniczny kot ;) 09.02.09, 18:25 Moja kocica ma jedno z legowisk na regale za drukarką. Kiedy drukuję i wybieram zadrukowane kartki, wali mnie łapą po ręku, bo jej przeszkadzam A jak pracuję, to czasem wygląda to tak: Odpowiedz Link
felicja83 Re: techniczny kot ;) 13.02.09, 11:53 Nooo to całkiem jakbym mojego widziała, nieraz jak sie przyklei do monitora to nie można go odpędzić Wogóle moje koty to chyba jacyś informatycy czy coś, bo uwielbiają spędzać czas przy komputerze. Jak tylko zwolni się fotel to zaraz podsiadną bo to ich legowisko, jak ktoś siedzi przy kompie to albo wgramolą się na kolana, albo na klawiature sie wyłożą, nieraz nawet zaczynają łasić się o monitor i wtedy już nic nie można zobaczyć Podczas drukowania wyprawiają podobne manewry jak na tym filmie, ale najlepsza jest moja kotka która uwielbia jak się otwiera napęd CD-ROM Jak tylko usłuszy że ktoś nacisnął guziczek to jak szalona, usłyszy z drugiego konca pokoju, przypędzi i łapki tam wpycha Tacy mali maniacy komputerowi Odpowiedz Link
mary4 Re: techniczny kot ;) 13.02.09, 12:18 to ja tak tylko troche w temacie, u nas w sypialni, na podłodze na małych kolumnach stoi telewizor z dość dużym ekranem Cleo jak ogladamy wiadomości na TVN24 regularnie siada na przeciw (wielkością troche głowe zadziera do góry jak w kinie ) i patrzy na napisy info zmieniajace sie na dolnym pasku w tv, kiedy napisy znikaja z ekranu to sie podnosi i zaglada za bok Tv, gdzie się zchowały, komicznie to wyglada jak sie wygina (wzrostem jest maleńka ma jakies 2,5kg wagi,) a robi juz to chyba z 3miesiąc Odpowiedz Link
felicja83 Re: techniczny kot ;) 13.02.09, 12:23 Pamiętam jak mój Garfield był malutki miał swoją ulubioną piłeczkę z dzwoneczkiem, i jak się bawił to postanowiłam to nakręcić kamerą. Potem odtwarzałam film w telewizorze i jak usłyszał tam dźwięk swojej piłeczki to usiadł przed tv i zaczął łapką po ekranie machać - próbował ją tam złapac Odpowiedz Link
miriam_73 Re: techniczny kot ;) 13.02.09, 12:15 eee, nie, lepiej ustawić się wzdłuż monitora. Wtedy to juz zupełnie nic nie widac. A potem jeszcze przespacerowac sie pare razy po klawiaturze, jak pani akurat z excelkiem walczy (próbka umiejętności "pomocniczych" mojej Koty z wczoraj wieczorem ) Odpowiedz Link
felicja83 Re: techniczny kot ;) 13.02.09, 12:20 Dokładnie wzdłuż monitora - to moje koty potrafią najlepiej Przyklejają sie i łasicują a potem monitor cały z futra hehe. A najlepiej jak z kimś się rozmawia na gg to nieraz ktoś dostanie wiadomość z dziwnym ciągiem znaków - to znak że kot człapie po klawiaturze Odpowiedz Link