annb 22.04.09, 08:49 Ciężka praca czyli Pilnowanie materiałów i w trakcie kontrola międzyoperacyjna i żeby igła szła równiutko a wszystko to za garsc chrupek...normalnie wyzysk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrooda Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 22.04.09, 08:57 trzeba stworzyć związki zawodowe aby uniemożliwić takie wykorzystywanie kotów Odpowiedz Link
annb wyzysk jak sie patrzy ale 22.04.09, 09:10 wystarczy tylko sie odwrocic i inne kocieje zawlaszczają a gdyby ktos pytal Czerwone cos od oczu do uszu plus obwodki oczu jest spowodowane alergią bo to kot astmatyk/alergik Odpowiedz Link
macarthur Re: wyzysk jak sie patrzy ale 22.04.09, 10:48 i tak masz dobrze, mój Ramzes myśli że ja też jestem kotem, i często widzę w jego oczach pretensje że nie wskakuję za nim na półki Odpowiedz Link
annb Re: wyzysk jak sie patrzy ale 22.04.09, 10:51 tja Srebek to przekochany kot wieczorem przynosi mi myszkę z ikei (chwilowo szczur odszedl w nielaske) Porzucam mu pare razy i mam spokoj Tylko jak coz zaczynam robic hobbystycznie to musi sie na tym uwalic reszta stada nie zglasza pretensji Odpowiedz Link
ajakajadwa Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 22.04.09, 19:39 Moje dziewczynki też pomocne. Wysłuchują żali jaka to jestem nieszczęśliwa. Szybko mnie jednak ustawiają do pionu. Jak to nieszczęśliwa? Masz mnie? Kocham je za to. Ostatnio Nutka pomagała w sprzątaniu (wstyd jak beret, żem taki brudas)i wyciągała swoimi maleńkimi łapkami papierki z zakamarków. Nagroda była. Wychowują. W moim przypadku uczą, ze wszystko ma swoje miejsce, bo inaczej... Na szczęście po pólkach skakać nie każą. Skoczna to ja nie jestem. Odpowiedz Link
wladziac Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 22.04.09, 20:09 w trakcie jakiegokolwiek szycia kółeczko z kotów wokół mnie i łapanie niteczki i oczywiście niewiele mogę zrobić,na co Sreberek jest uczulony biedaczysko kochane? Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 22.04.09, 20:53 Ja też fleja jestem - patelnię po jajecznicy wczoraj zostawiłam w zlewie. I biedna kocina umyła do czysta. Małe a pomocne. Gorzej jak mi czarna zaczyna pomagać w pisaniu artykułu (klawisz backspace ma opanowany). Odpowiedz Link
annb Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 23.04.09, 08:22 dokładnie nie wiem.Jest na karmie dla alergików ale w moim stadzie mam problemy z pilnowaniem go i niestety zdarza mu sie podjadac z miski gaby.Ostatnio go wysypało i obsypało.Obawiam sie ze oprocz alergii pokarmowej ma tez taką na pyłki.Trochę mi zajeło "zmienić myslenie" i przyzwyczaić się do mysli że koty i psy chorują na "ludzkie" choroby. Odpowiedz Link
wladziac Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 23.04.09, 09:00 wychodzący kocurek u syna miewa w okresie kwitnienia chwastów zaczerwienione oczka mimo że w moim ogródku ich nie ma to pylenie z sąsiednich zaniedbanych nieco podwórków istnieje i czasami biedak cierpi,też niestety nie wiem jakie pyłki powodują u niego uczulenie Odpowiedz Link
hajota Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 23.04.09, 20:14 Pomogę sczytać tekst... Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Ależ cudownie zapracowane kiciory! 28.04.09, 00:35 Ja muszę bronić szydełka i robótki, bo natychmiast muszą "rozpracować" ścieg licząc oczka łapkami... Annb, tak mi przyszło do głowy - a może Srebkowi nie podoba się żwirek w kuwecie? Może on pyli? No tak, podrzucam taką możliwość, ale przecież wiem, że znalezienie alergenu nie jest takie łatwe, sama nigdy nie znalazłam. Też podejrzewałam żwirek i zmieniłam w Bartusiowi w jednej kuwecie na silikonowy, druga dla szóstki pozostała niezmieniona, więc niewiele to dało. Nie mogłam niestety zmienić w obu kuwetach na ten silikonowy, niealergizujący - no cóż... Wiesia + 9 Odpowiedz Link
annb Re: Ależ cudownie zapracowane kiciory! 28.04.09, 07:52 Juz jest lepiej glupio sie przyznac ale z powodu pewnych strzalow finansowych przez moment moje koty jadly felixa.Po wyplacie wrocilam do animondy carny i jest naprawde duzo lepiej. Odpowiedz Link
annb Re: Ależ cudownie zapracowane kiciory! 02.05.09, 09:46 a tutaj havka zawłaszczyła szmatki Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Ależ cudownie zapracowane kiciory! 02.05.09, 22:58 He he he, miękkie i puchate na miękkim Ma rację dziewczynka, tak należy wypoczywać i jeszcze mieć czujne oko z góry na wszystko Odpowiedz Link
ashton Re: Kot pracowniczy 05.05.09, 10:24 Żałuję że kilka miesięcy temu nie zrobiłam zdjęcia kocie asystującej przy składaniu orbitreka do tej pory znajdujemy śrubki i podkładki gdzieś pod meblami, na szczęście sprzęt działa dobrze mimo braku zawłaszczonych przez kotę elementów mocujących. Odpowiedz Link
annb Re: Kot pracowniczy 05.05.09, 10:35 Moje aktywnie uczestniczyly w skladaniu krzesła z Ikei srubek nie ukradły bo ciekawsza byla tasma z obi aha od dwoch dni szukam zegarka nie ma Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: Kot pracowniczy 05.05.09, 10:40 moj kot ostatnio jak nie chcialam sie z nim bawic ukradl mi metr krawiecki. wzial w zeby i biegal z nim po calym mieszkaniu. az musialam wstac i zrobic mu zdjecie. jak nie zapomne wieczorem to wkleje Odpowiedz Link
annb Re: Kot pracowniczy 05.05.09, 10:54 Srebek tak tacza pudełko z igłami kradnie nożyczki i guziki a tutaj efekt końcowy tego co szyłam kiedy mi kociu pomagał Odpowiedz Link
basia328 Re: Kot pracowniczy 05.05.09, 22:37 annb napisała: > Srebek tak tacza pudełko z igłami > kradnie nożyczki i guziki > > > a tutaj efekt końcowy tego co szyłam kiedy mi kociu pomagał > > > Odpowiedz Link
hajota Re: hajota OT 14.05.09, 22:11 annb napisała: > czy ten tekst dotyczy Srebrenicy? > Między innymi. To był film dokumentalny o Ratku Mladicu. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Jestem kotem ale jak mogę tak pomogę 12.05.09, 00:03 Faktycznie, nie boi się agrafek, szpilek ani tego, że zostanie przestębnowany przez maszynę do szycia. Może taki odważny bo siedzi kuperkiem w stronę niebezpieczeństwa i nie widzi dziergającej igły? Ale przecież "maszynistka" czuwa Odpowiedz Link
annb zawsze gotowi do pomocy 05.06.09, 09:19 co układasz? potrzymam poprzeszkadzam troche produkt gotowy-kontrola jakosci Odpowiedz Link
salimis Re: zawsze gotowi do pomocy 07.06.09, 00:38 No tak,jeśli w dupkę jest przyjemnie to znaczy że produkt I klasa Odpowiedz Link