Dodaj do ulubionych

Karma Pro Pac albo Propac?

15.07.09, 19:16
No i Kicia zostanie bez zarcia sad Jej ukochany Tecnical zniknal zupelnie. Jezdzilismy dzisiaj jak potepiency po miescie i szukalismy choc jednego opakowania. Guzik z petelka.

Karma ANF tylko dla psow jest, Iamsa czy Eukanuby z wiadomych wzgledow nie kupimy, Royal Canin, Hills czy Proplan Kici kompletnie nie smakuje, je by przezyc bidulka sad

Turek, u ktorego zawsze byl Tecnical tez rozlozyl rece ale przynajmniej dal probke tego Pro Pac'a. Chyba Kiciuli przypadl do gustu bo torebke zaraz w aucie rozerwala i kilka chrupek zjadla (Royl Canin jej nie rusza jak zamknieta, Technical byl rozszarpywany)

I teraz moje pytanie, znacie? uzywacie? cos slyszeliscie?
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 19:32
      Podaj sklad to Ci powiemy cos kupila kotkowi.. smile
      • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 19:35
        nie kupilam a dostalam smile szukam info w necie, bo przepisywac skladu to mnie sie nie chce tongue_outPP
      • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 19:38
        o i jest nawet polska strona smile

propac.pl/clowfatpremium.htm
        raczej na tej probce poprzestaniemy
        • kontik_71 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 19:48
          Otreby ryzowe i kukurydza... bleee... niejeden ludzki fanatyk zdrowego
          jedzenia bylby niebowziety tongue_out
          • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 19:53
            dlatego wlasnie nie kupimy, choc Turka bardzo lubimy bo chlop dba o klientow smile Sklad z torebki trudno bylo odczytac (Kicia zeby i pazury), zreszta opinie (wprawdzie o psich)karmach nie sa budujace.

Hmm, tylko co bedzie Kicia jadla????

zapomniales o wyslodkach buraczanych wink
            • kontik_71 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 20:09
              Wyslodki to juz maly pikus jest.. sa prawie wszedzie uncertain Kup kici
              narazie pare piersi kurzych i kawalek krowy smile Moze tez byc wedzona
              makrela smile)
              • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 22:02
                Taaa, Kicia wyszydza nawet argentynskiego wolu a co dopiero kuraka smile Serio, kota nie zje nic oprocz chrupek. Karma z puszki zawsze lezy nieruszona przez caly dzien, na lososia nawet nie spojrzy.

> wedzona makrela
                masz wymagania tongue_outPP

Trudno bedzie jadla Royal Canin dopoki czegos nie trafimy, albo nie namowimy mamuski by karme z Polski slala tongue_outPP
                • kontik_71 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 22:10
                  Szukalas karm tylko w sklepach czy tez w internecie?

Makrela to jest ulubiona ryba moich futrzakow.. wiec ja dostaja smile
                  • wladziac Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 22:15
                    moje też czasami dostają odrobinę wędzonej makreli,daję bo jęczą ale
                    ponoć szkodliwa jest dla kotów
                    • kontik_71 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 22:18
                      a co ma byc w niej szkodliwe? Gdy kupuje makrele to kupuje dwie.. jedna
                      dla mnie, jedna dla kotow smile
                      • wladziac Re: Karma Pro Pac albo Propac? 16.07.09, 07:59
                        bardzo lubię wędzoną makrelę i mogłabym chyba codziennie ją jeść a
                        czasami rezygnuję z kupna bo wiadomo nie zjem sama a nawet nie będę
                        mogła trzeba się podzielić,jak piszesz że nie jest szkodliwa dla
                        kotów i można im podać to super
                      • basset2 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 17.07.09, 08:05
                        zawarta sól i przyprawy?
                        • kontik_71 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 17.07.09, 08:27
                          Gdyby dostawaly to codziennie to tak, masz racje. Ale ja im ja kupuje
                          moze dwa razy w roku.. To samo mozna powiedziec o kazdym jedzeniu jakie
                          koty moga dostac ze stolu..
                    • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 23:24
                      Kicia z zarelka ludzkiego czasami skubnie sera plesniowego, wedzonego, chlepcze oliwe i sosy do salaty (nawet z czosnkiem), maslo trzeba przed nia chowac. Lubi ciasteczka migdalowe, wafeli i paluszki bo chrupia ale to nie jest podstawa jej diety smile Zreszta sa to ilosci mikroskopijne.
                      Ani ryby czy miesa nie tknie i tak bylo od dziecinstwa.
                      • borysa Re: Karma Pro Pac albo Propac? 17.07.09, 11:17
                        Po mojej, a właściwie Borysa, przygodzie z bobem już po prostu boję się dawać
                        kotom cokolwiek niekociego ! Szkoda, zawsze doceniał moje eksperymenty kulinarne.
                  • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 15.07.09, 23:13
                    I necie i w realu. Sklepow zoo to my tutaj duzego wyboru nie mamy, dwie - trzy sieciowki, wszyscy w necie (a neta to nawet w najmniejszej wiosce znajdziesz smile), weterynarze tez. Ale, jak juz pisalam, rynek opanowany przez koncerny i nawet jesli COS innego sie trafi w necie to "brak na stanie" bo ktos obslugujacy strone zapomnial o aktualizacji (norma tutejsza).

Dzis odwiedzilismy 7 weterynarii, ktore mialy duze szyldy jakiej to super hiper karmy nie sprzedaja, a na stojaku Royal i Hills.
                    ANF mial dobre opinie i byl ale juz nie ma wersji dla kotow, tzn trafila sie seria ale juz przeterminowana.

Ludziska kupuja to co telewizor i weterynarz kaze czyli typowke. A mysmy Kicie rozpiescili smile

> Makrela to jest ulubiona ryba moich futrzakow.. wiec ja dostaja smile

Ale ja tu nie mam makreli wedzonej, surowa i owszem, za to wielki wybor lososia lacznie z takim skoro swit zlowionym w Pacyfiku smile
                    • po_lock1 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 16.07.09, 23:27
                      Spróbuj może Acana lub Orijen. Jeżeli chodzi o skład to wygląda bardzo solidnie.
                      Mój futrzak wcina i sobie chwali.
                      Pozdrawiam
                      • mysiulek08 Re: Karma Pro Pac albo Propac? 17.07.09, 23:40
                        Z przyjemnoscia bym te karmy kupila gdyby byly dostepne.

Widmo glodu zostalo na chwile oddalone, udalo sie kupic dwie, ostatnie, paczki tecnikala smile
                    • jungleman Re: Karma Pro Pac albo Propac? 17.07.09, 09:00
                      Moje najchętniej jedzą Sanabelle Dental, na drugim miejscu jest Sanabelle Grande.
                      Jeśli chodzi o skład, to podaję linki do sklepu, gdzie ja to kupuję i tam można poczytać nieco:

Sanabelle Dental
                      Sanabelle Grande
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka