miriam_73 17.07.09, 16:09 wrszecie wrzicułam fotki obu Ogonów na sieć, zapraszam do oglądania: pets.webshots.com/album/573537042GKFEVY Kicia pets.webshots.com/album/573542824nLebWS Melka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: Moje Ślicznotki 19.07.09, 01:45 Fajniutkie, rozśmieszyła mnie ta różnica wagowa pomiędzy starszą (tłuścioszek) i troszkę przestraszoną małą (jest takie zdjęcie, starsza obwąchuje ale z bezpiecznego dystansu, a mała siedzi i jakby się oganiała od tego nachalnego kociego noska). No i na jednym ze zdjęć wyciągnięte, rozcapierzone łaputki... Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Moje Ślicznotki 21.07.09, 09:49 Śliczne. Chyba lubią się na dystans, śpią blisko nie dotykając się. U mnie burasy robią takie przekładańce, jeden na drugim i myją uszka przywalonemu. Masz śliczne koty. Ta z rudą plamką na ustach taka filuterna fotoforum.gazeta.pl/5,2,mrumru81.html Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Moje Ślicznotki 21.07.09, 11:30 Juz teraz sypiają jedna na drugiej, tzn. Melka z mordka na grzebiecie Kici, wtedy dysproporcje gabarytowe widac jeszcze bardziej Kicia ostatni sie tak "napuszyła" i zrobiła sie strasznie matronowata Tym niemniej ciut ją bedę musiała odchudzic. Mała to wielki Glut - duże uszy, wielkie ślepia, chude długie łapinki z czekoladowymi podusiami i ewentualnie nabity po jedzeniu bębenek Odpowiedz Link
vauban Re: Moje Ślicznotki 21.07.09, 13:25 Fajne Zapraszam tu: fotoforum.gazeta.pl/71,1,1146.html Odpowiedz Link