16.08.11, 19:25
O masonach nic nie będzie:
polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,10120905,Rowery_vs_samochody___co_na_ten_temat_sadza_internetowi.html
Od razu powiem, artykuł pisał chyba rowerzysta idiota, co to z pełną prędkością wjeżdża mi pod koła, bo"ma prawo jechać". Zero rozumu, zero przewidywania co się stać może..
Nawet jak jadę wolno i się rozglądam, to taki rozpędzony idiota pojawia się "znikąd"..
Obserwuj wątek
    • tetika Re: Cykliści 16.08.11, 19:29
      wczoraj wracalam do mojego miasta z weekendowego wypadu i .....mimo ze nie kierowca to myslalam ze mnie szlag trafi.
      Radosni rowerzysci na waskiej drodze jada siebie parami 20 na godzine a czasem i 10 i maja w dupie ze co 300 metrow samochod jadacy ze srednia predkoscia 70 km/godzine musi stawac bo z naprzeciwka cos jedzie i ominac ( czy jak tam fachowo) sie ich nie da.
      k....wa chcialoby sie powiedziec, kto wydal taki przepis???????????
      oby do zimy........
      • niezmiennick Re: Cykliści 16.08.11, 19:34
        Jaki przepis? Bo jak pamiętam to jazda parami jest zabroniona. I coś o nieutrudnianu ruchu też było.
    • niezmiennick Re: Cykliści 16.08.11, 19:38
      Artykuł jest żałosny. Natomiast generalnie przepisy są po to, żebym mógł z pełną prędkością wjechać na zielonym i nie przewidywać, ze ci na czerwonym sobie jadą... mówię o samochodzie smile
      • kapitan_marchewa Re: Cykliści 16.08.11, 20:10
        Artykuł robi z kierowców bezrozumnych tumanów, a gloryfikuje cyklistów.
        Bez sensu, nie szło tego czytać...
        • tetika Re: Cykliści 16.08.11, 20:21
          nawet nie probowalam czytac bo co wczoraj sie nadenerwowalam to moje. szczesciem chlop jest spokojny nad podziw. na przepisach o cyklistach sie nie znam, wiem ze niedawno cos tam im pozwolono, ale jezdzic parami zajmujac szerokosc samochodu to juz chyba przesada.Kiedy jechala rodzina z dzieciakami to wiadomo , nie maja gdzie chca sie nieco odchamic , pokazac dzieciakom jakas rozrywke a nie tylko budke z piwem i chwala im za to. Niczyja wina ze miedzy wsiami nie ma sciezek rowerowych. Ale beztroska jadacych cyklistow doprowadzala do tego ze mialam ochote wyjsc i bic.......
        • niezmiennick Re: Cykliści 16.08.11, 20:37
          Nawet bym tego nie nazwał artykułem. Ot przeniesienie typowej pyskówki (tak samo samochód - motocykl) na stronę portalu, gdzie już druga strona - zazwyczaj równie racjonalna jak ten gościu - nie odpowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka