kapitan_marchewa 23.10.11, 05:13 Gdzie się podziewa pomysłodawczyni jedynek??? Choroba zmogła-wiemy, głos jak Marlena D.-wiemy. Ale się zdrowieje przecież.. Było leki kupować w aptece Pod Czarnym Murzynem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Autor, AUTOR1111 23.10.11, 06:38 Ona, otóż właśnie wstała i przebywa w zakopiańskim hotelu od czwartku. Dzisiaj właśnie się spakowała i wyrusza w drogę, niestety, powrotną. Przeżyła otóż trzy cudowne dni w górach Tatrach z czego jeden caluteńki w Bukowinie Tatrzańskiej na basenach termalnych, gdzie się moczyła, moczyła, moczyła aż nasiąkła wodą jak gąbka. Oraz pływała do utraty tchu. Najfajniejsze są te baseny na zewnątrz. Temperatura około zera a ja w wodzie pluskam się i nic mi ten chłód nie robi. Coś pięknego1 Teraz popijam kawę i ociągam się jak mogę lecz wracać trzeba... Dlatego nie miałam czasu dla Was, moi drodzy Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Autor, AUTOR1111 23.10.11, 06:50 Ożesz jaka farciara jedna, wygrzana termalnie Teraz trza będzie magazynek wyjąć i wysuszyć, bo nie szczeli jak we wodzie był Odpowiedz Link