Dodaj do ulubionych

wesolek marudny ????

12.01.12, 09:06
moze czy wzajemnie sie to wyklucza?big_grin
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 09:09
      to wyższy stan zaawansowania
      • tetika Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 09:11
        hihihihi no dobrze to skoro jestem wyzszy stan zaawansowania to moge zaczac udzielac korepetycji smile
        • tetika Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 09:12
          ale spokojnie , od poniedzialku mi przejdzie smile
          • ladyhawke12 Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 09:56
            Możesz marudzić na wesoło
            • alexxx Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 12:20
              wg mnie moze i nic sie nie wyklucza Trzeba byc tolreancyjnym dla zachowan zgodnych z naszymiwink
              • tetika Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 13:49
                no to juz sie nacieszylam uncertain telefon na androidzie dostal wariacji i nie laczy zadnych rozmow ( wogole dziad zyje wlasnym zyciem, zeby cholera glupie urzadzenia mna rzadzilo) a internet spowolnil sie o polowe i pograc w moja ulubiona gre nie moge bo mi postac nie dziala uncertain szlag
                po to wzielam urlop zeby sie przyjemnosciowac a tu same klody
                • kapitan_marchewa Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 17:22
                  To w Twoim wieku jeszcze się gra w gry????? wink
                  A android to dla mnie sztuczny człowiek ze starych powieści S-F..
                  • tetika Re: wesolek marudny ???? 12.01.12, 19:16
                    gra , gra i to bardzo namietnie smile
                    na androida sie dzis obrazilam ( chyba za bardzo nagrzebalam) i przeprosilam sie ze starym "zwyklym" telefonikiem smile
                  • igor_uk Louis de Funes. 12.01.12, 19:20
                    To byl marudny wesolek .Powinien byc naszym idolem.

https://www.tov.lenin.ru/lj/defunes.jpg
                    • tetika Re: Louis de Funes. 12.01.12, 19:26
                      jako nastolatka uwielbialam go smile i zasmiewalam sie na jego komediach smile
                      • igor_uk Re: Louis de Funes. 12.01.12, 19:44
                        A w zyciu byl maruda nie do zniesienia.
                        • tetika Re: Louis de Funes. 12.01.12, 19:48
                          no coz nie kazdy jest idealem smile
                          za to zobacz ile nam watkow powstaje kiedy mamy zle nastroje smile
                          • igor_uk Re: Louis de Funes. 12.01.12, 20:04
                            Ale Louis to wlasnie u jest idealem,w naszym rozumieniu.Bo dopoki czlowiek marudzi,dopoki on zyje.Mowa ,oczewiscie, o Homo Queribundus,jako najwyzszy rozwoj czlowieka.
                            • tojabogdan są pewne nieprzekraczalne granice 12.01.12, 21:11
                              marudzenia, ale sztuką jest je (te granice) zauważyć, bo można zamarudzić na śmierć. W życiu znaczy to zniechęcić, zanudzić, uśpić
                              • tojabogdan ten do w cip 12.01.12, 21:13
                                mnie rozbawił, cytowałem go już kilka razy, aż do marudzenia włącznie

Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
                                - Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
                                Na to jego żona:
                                - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham.
                                • old.bear Re: ten do w cip 12.01.12, 21:18
                                  big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka