b00g13 18.03.10, 19:41 Częsć pierwsza. Spinoza. "No co wy, kurwa, pojebało was?" To opus magnum dedykuję fejsbukom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 20.03.10, 16:06 W imieniu fujzbuków merci. Odpowiedz Link
vauban Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 21.03.10, 02:40 W sęsie, że formuła forum umarła, bo wszyscy są na FB/NK/Twitterze/Blipie/HWGAWI*? Racja! Racja! *Huj Wie Gdzie, Ale W Internetach. Odpowiedz Link
szprota Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 21.03.10, 22:55 W sensie, że przynajmniej taka Utopia to i owszem. Nonsensy piętrzę teraz na opisach na fb i w ewentualnych komciach do tychże. Odpowiedz Link
zamek Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 22.03.10, 10:40 A propos Szprociej sygnaturki to ja polecę synka kolegi. Odpowiedz Link
szprota Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 23.03.10, 22:32 Heh. Skądinąd: starzejemy się, zaczynamy sobie linkować dzieci ;P Odpowiedz Link
vauban Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 23.03.10, 23:37 Nic mi nie mów, za trzy tygodnie 40 urodziny. Jakże ja się uspokoję :/ Odpowiedz Link
vauban PIES 23.03.10, 23:42 Blipa ogarniałem prawie rok zanim stał się użyteczny, dziś stanowi moje główne źródło radości sieciowej. Kwestia dostrojenia obserwowanych i tagów. Oraz zalinkowania relewantnych blogów, whatever. Odpowiedz Link
vauban Hau hau 03.04.10, 01:04 >Przed FB się bronię, bo nie mam ochoty zakładać konta tylko po to, by zagrać w Farmville. Jak wielu to już wiadomo, opór był symboliczny i zgasł po pierwszym wystrzale. Erm, zasiewie. Pytanie, "kiedy ogarnę FB i jego ficzery, które jak się zdaje, działają losowo" pozostaje w mocy. Odpowiedz Link
szprota Re: Splendid isolation 30.12.10, 22:06 Zweryfikowałam zdanie co do blipa, jednakowoż. Surrfora przeszły na mikroblogi, o tym my tu :) Odpowiedz Link
aard A to nawet przyznam 15.08.12, 14:53 że blip okazał się przydatny. Co prawda nie mnie i wyłącznie do bardzo konkretnych celów (jeden raz dziennie, codziennie gdy wieczorem nie jestem w domu), ale jednak ;) Odpowiedz Link
vauban Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 22.03.10, 23:25 A ja czasem na blipie (w sensie, że czasem surr & nonsensy), a prócz tego na komentach i flejmach spod znaku #ttdkn. Starość? Przed FB się bronię, bo nie mam ochoty zakładać konta tylko po to, by zagrać w Farmville. Odpowiedz Link
szprota Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 23.03.10, 22:29 Zrozumiałe. Acz po dość długotrwałej euforii ja akurat nie gram. Blip z kolei był dla mnie jakiś mało przejrzysty. Odpowiedz Link
szumuszu Re: Wielcy filozofowie w małym tłumaczeniu. 11.04.10, 00:54 troszkę się wahaniem tłumaczę, że częstoskurczy mi tu o graniu dźwięk granie to termin wiolarekością slynien a to niutnia, a to rękojedny banita czy wreszcie szumistrz scenny frust i jego racyja, ale któż dziś racyją nie włada Odpowiedz Link
sprajowy_obszczymurek Hedon 11.08.12, 16:43 Hedon był filozofem życia. Jak umarł i złożony był w grobie, zawinion w komfortowy dywanik. Odloty są perskim okiem Odpowiedz Link
sprajowy_obszczymurek Re: Hedon 16.08.12, 16:17 Ofilosowieć - immanentny stan polegający na Kancie, jednak bez szkodzenia innemu. Ani żadnej rzeczy, która jego jest Odpowiedz Link