aard 11.03.04, 11:32 Może napiszesz coś u nas? A nie tylko pomysły do filmu wysysać będziesz ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Panowie w Schwarzwaldzie 21.07.04, 09:48 Przeczytałem. W łodce jednak byli lepsi :-) Odpowiedz Link
szprota Mag-da! Mag-da! Mag-da! 13.03.04, 21:03 No, kochana, po takim dopingu...;P PS No chętnie bym cię poczytała, no....:) Odpowiedz Link
postac_filmowa Re: Na powitanie Magdy P. wątek aklimatyzacyjny 15.03.04, 11:46 Najpierw powoli, jak żółw ociężale, Ruszyła Magda Pe na forum ospale... Czuję się oszołomiona - nie każdy ma własny inkubator w Rezerwacie. Oby wykluło się z tego coś więcej niż brzydkie kaczątko... Odpowiedz Link
aard Hułła! 16.03.04, 11:07 Więc jednak :-) Witaj nam, witaj, Postaci Filmowa ze snów i to własnych :-)) Od dziś bedę czytał to forum z jeszcze większym dreszczem... Odpowiedz Link
szprota Jakie kaczątko? 16.03.04, 22:12 Wróć, jakie brzydkie, wróć, jakie wykluło?! <szprotka_gdy_wieje_halny_mode> WITAJ!:)))))) Odpowiedz Link
zsazsa The good, the acclimatised and the ugly 18.03.04, 08:46 W roli głównej, co Aardowi wiaardomo, chciała być bywała chwała, chluba, nadzieja polskich literatek. A tur nic z tego. A może zawiodła wąskość a cherlawość piersi? Przeczytaardłem nieprzymniamne (a)klimaty, bardzo plastycznie przeczytałem. U, chciałem się tożsamić z podmiotem z gór li licznym i kazałem przyciskać się jaśkiem by sprawdzić jak to je: dusić. Się przez sen. Ale jasiek rzekł, że się ze mną nie bawi. Bo go kopię tam gdzie macho mają kroche. I kazał się wypchać, pierzem. Mniejszam. Wąskośc aklimatki piersiowej jest genetyczna, fakt to. Ale chirurgicznie można powiększać! I cóż powiecie? Oto naturally-born genetically-reborn wspinaczynda - miast iść w ślady jak Pan Aard przykazał - i śmiać się ze stref śmierci gromkow - to ona wlezie w ślady chwały, chluby i nadziei. Znaczy: Ksiązkę będzie pisać! To już są szczyty! (Wysokie.) O tu: ksiazki.wp.pl/wiadomosci/wiadomosc.html?id=28476 Cytat: "niektórzy z bohaterów powstali w oparciu o prawdziwe osoby"? Kłamstwo? Bom ja widział, że się nie opierała, bom, a stała, bum. Aż powstała filmdokumnetacja. (Chyba że klęczała.) Mam tę dowodumemtację na to! (na wąt!) Odpowiedz Link
aard Z naciskiem na dumm 18.03.04, 09:20 Pamela powiedziała: > "- Pisanie idzie mi bardzo dobrze, ale natchnienie przychodzi dopiero wtedy, > kiedy mam na sobie 12-centymetrowe szpilki. Zakładam je na nogi i od razu > jestem mądrzejsza" - wyznaje aktorka. aard kupił sobotnią "Wyborczą". Odpowiedz Link
aard Gdzieżeś jest, Postaci_Filmowa? 02.04.04, 13:41 Mam wrażenie, że zniknełaś, ale możeś jest którymś_z_nowych_nicków? Odpowiedz Link
szprota Postać_Filmowa się tłumaczy 02.04.04, 16:48 Brakiem czasu. Spotkawszy Szprocię przypadkiem od pierwszych słów to wyjaśniła (a nie widziałyśmy się ze trzy lata :D). I o. :( Odpowiedz Link
meteor2017 Cokolwiek sie stalo,to przez pechowa liczbe postow 27.10.04, 18:55 Juz naprawilem Odpowiedz Link