aard 22.03.04, 10:40 Tutaj należy wpisywać wszystko, co nie nadaje się na główny nurt RU(e) Utopie. Zapłaszam. wmordęrAARDor PS. Szprotko, właśnie tak! :-p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Re: OŚLA ŁAWKA 22.03.04, 12:06 Świętnie, od dziś to będzie mój ulubiony wątku. A jęśli chciałąbym odpowiedzieć cytując na wątek z innego wątku? To kopiować? Czy linkować? Odpowiedz Link
aard Po-rada 22.03.04, 12:46 maginiak napisała: > A jęśli chciałąbym odpowiedzieć cytując na wątek z innego wątku? To kopiować? Czy linkować? Pukać trzy razy. Lewym (ł)uszkiem. Odpowiedz Link
maginiak Re: 26.03.04, 14:06 aard napisał: > Pukać trzy razy. Lewym (ł)uszkiem. Proponuję kłapo uszkiem. Bo to ośla ławeczka jezd. Odpowiedz Link
neochuan słupki na sienkiewicza 22.03.04, 17:40 w każdem razie to nie są, z tego co pamiętam. Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu W sam raz wątek dla mnie. 22.03.04, 17:52 Nienawidzę: długonogich nimfetek we wciętych płaszczykach, tych bladolicych i nieskazitelnych, co nawet w snach wyglądają jak królowe rozkosznie odstających uszek, skośnych oczek i braku zwątpienia lawin smsów od nie zasługujących na miłość facetów sztucznych ciepełek w głosie chcącego coś przelecieć desperata słów "wzruszasz mnie do łez, ale nie jesteś w moim typie" kultywowania chandry z powodu cyklu hormonalnego smrodu mięsa wpychania mi języka do ust przy pożegnaniu Przyznacie sami, że donikąd to nie pasuje. Odpowiedz Link
szprota Nie czuję się adresatką (może powinnam)? 22.03.04, 18:27 Ale witam. Poszukać dla ciebie wątku blogowego, chyba tam to pasuje. Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu Nie, nie powinnaś. 22.03.04, 19:14 Nie szukaj dla mnie szuflady - sama znajdę. Odpowiedz Link
wiedzmun Re: W sam raz wątek dla mnie. 25.03.04, 20:38 a ja tam lubie popatrzec na te "nimfetki", bo oszukiwac nikogo nie bede i powiem, ze wzrokowcem (tak zwanym) jestem :). moze i nie mial bym o czym z mini pogadac, ale z kim mam? smsow od facetow, tez nie lubie, ale moze dlatego, ze heterro jestem... no jest wyjatek: jak ktos pisze, ze jest impreza :D tak poza tym, to usmiechaj sie czesciej :) albo i nie- w koncu wolny kraj, a wolnosc jednoski wolnoscia Narodu (aard tylko se nie wmawiaj, ze wolny jestes!- ty wiesz kto tu rzadzi!). Odpowiedz Link
aard uwolnić aarda! 26.03.04, 11:52 wiedzmun napisał: > wolnosc jednoski wolnoscia Narodu (aard tylko se nie wmawiaj, ze wolny jestes!- ty wiesz kto tu rzadzi!). Holly'Era... Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu Wiedżmunie 27.03.04, 21:33 Prawda jest taka, że uśmiecham się dość często, ale rzadko niesarkastycznie. Powiedzmy, że czuję się tak, jakby czuła się Essi, gdyby zgubiła perłę od Geralta. Odpowiedz Link
wiedzmun Re: Wiedżmunie 29.03.04, 10:05 Moje zdanie, ktore zapewne niczego nie zmieni (czyli logicznie zmieni, ale jednak nie) jest takie, ze sarkazm jest raczej maska i ukryciem, a nie drogą. poza tym, czyz o wiele weselszy nie jest szczery usmiech (bez cienia sarkazmu)? Odpowiedz Link
aard Wiedźmunie, mam propozycję 29.03.04, 13:39 wiedzmun napisał: > a ja tam lubie popatrzec na te "nimfetki", bo oszukiwac nikogo nie bede i > powiem, ze wzrokowcem (tak zwanym) jestem :). moze i nie mial bym o czym z mini porozmawiać [...] Najlepiej porozmawiać już BEZ mini, po wszystkim. Bo kobieta tym się w gruncie rzeczy niewiele różni od cytryny... Odpowiedz Link
true_blue spamek! 22.03.04, 18:16 Ha! Nareszcie watek na moja reklame! www.skype.com niedlugo bede pobierac prowizje od tej stronki za reklame. Niech sie ktos wreszcie zaloguje bo nie mam z kim gadac!!!! Pozdr. Odpowiedz Link
eyemakk & & #35 9608;& & #35 9608;& & #35 9608;& & #35 30.03.04, 00:45 ███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ Odpowiedz Link
zamek cytat z Eyemakka 30.03.04, 01:01 eyemakk napisał: ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;███████████ ) ;███████████& ) #9608;██████████ ) 608;██████████π ) 8;███████████ ) ███████████ ) 9608;██████████` ) 08;█████████` Odpowiedz Link
zamek Najkaciewsze dykssuje 01.04.04, 15:09 • Drink o Andrzeju Gołocie - ile to jest? • Poemat, który zwala z nóg • Godziwe Skandale • Pamiętacie zarobki? Odpowiedz Link
maginiak To się nie nadaje na OGŁOSZENIA 07.04.04, 12:34 Wczołaj ujrzałam na drzwiach do zakładu fłyzjełskiego (w bałdzo tłendy miejscu): Cennik: Relax lub gonflette lub frisette - ileśtam PLN Hmmm...lubię być "in" Odpowiedz Link
zsazsa A płopos 08.04.04, 10:55 A ja ujrzało (skręt z Francuskiej na Warszawską w Kicach), że agencje towarzyskie, masażu przybytki, od których głowa nie boli dywersyfikują elementy podażne. Otóżwa salon, dla niepoznaki, fłyzjełski, wywala się jak byk planszą jak na byka planszą tą: "Usługi dla panów. Pozycje." A niżej: "Mycie głowy z masażem". Cóż, że zmyją głowę, skoro potem te masaże! (Wąt stąt!) Cena: 10 złotych, czyli dupingowa. Bo na Uniwersyteckiej panie biorą za masaż 50. Ale to może dlatego, że nie zmywają głowy i są miłe. Dalej nie czytało, bo mi światło się zrobiło czerwone. Odpowiedz Link
maginiak Stęskniłam się za Oślą Ławką 02.09.04, 10:22 Tak to jest, nigdy nie potrafimy docenić tego co mamy:P Odpowiedz Link