s_zoo 13.05.04, 11:39 Czasem ludzie porastają meżkiem. PS. Nie mam gitary, ale mam kostkę. Staszek_z ograniczoną odpowiadalnością Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 11:55 e. jaja sobie robisz. PS. nie mam, ale jeszcze sobie zrobię Skurka_z odchodzącą odrosołałnościa Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 11:58 gie. sobie zrobisz a nie jaja. skończysz rozebrana z piór do rosołu PS. nie mam piór, ale jeszcze mi urosną Smaczek_z ogromniejącą oskomniamniamnością Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 12:00 he. natura za ciebie zdecydowała: już ci piórka nie odrosną bo zostaniesz łysy az do samej śmierci i linii kolan. PS. nie mam kostki, więc nie ogryzam Skurka złocipiórka Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 12:04 he. przyganiał kuroń garnkowi chodzi łysek koło drogi nie ma gitary, ma nogi łysku, łysku, coś ty zrybał? jam swą kurkę przy-o!-dybał PS. i tak cie zjem. jak nastanie rozjem Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 12:09 o garnek, o garnek, o garnek zielony ma garnitarnek i czapkę i sandały- -syłysy, syłysy jest cały! PS. po co swary, kurtnie gupie PS. wnet i tak mi zginiesz w upie Staszek z oblizywalną okolictwarzością Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 12:10 posuwasz się do osobistych wycieczek kto się posuwa, ten się tak nazuwa! kura mać Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 12:15 wiesz co?! bodź mechczyzną i porośnij wreszcie! PS. a w zupie, niechaj zupę, nie Polske zobaczę Staszek z_okantzupy orozbijalnością Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jajowe meżowanie 13.05.04, 12:17 end of dyskurs, ty zapnuty skurlu redakcji! PS. i bicycysto! kura palona blanka Odpowiedz Link
aard Cruach akbar!! 24.05.04, 13:34 Insz s_zoo sul Cruach! (czy ja nie popieprzyłem tych cholernych arabskich przyimków?! Od podstawówki miaęłm z nimi problemy) Dzierżbór w oborze! Odpowiedz Link