yavorius 27.05.04, 10:38 Jest to wątek dla tych, którzy mają dość. Niby taki wątek NIE, ale jednak mocniejszy :) Pierwszy wpisuję się ja. Mam dosyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak dlaczego 27.05.04, 11:14 poprzedni wątek z tej serii został usunięty? nawet jeśli nie był planowany należało go donosić. może ktoś by go adoptował. Odpowiedz Link
yavorius powiedzmy że to nie było to co miało być... 27.05.04, 11:19 ...więc aborcja:) Odpowiedz Link
uerbe Dosyć mam i ja 27.05.04, 11:24 choć bardziej mój przesyt obrzydliwo-nozyczkowo-cenzorskich praardktyk wycinactwa na RU się tyczy. Odpowiedz Link
aard A odczep że się! 27.05.04, 11:37 To Yavorius wycina ostatnio. Niezłe numery. Prostestuję przeciwko usuwaniu takich fajnych wątków jak tez z dosycaniem i dlatego niniejszym przywracam. I o. Odpowiedz Link
uerbe Aleś sam konwencję złamał umieszczając... 27.05.04, 11:42 ...imperativus w nagłówku. Ogłoszenia 2? Odpowiedz Link
uerbe Dosyć... 27.05.04, 11:52 ...przeczytałem, żeby wiedzieć, iż "Uprzejmie zawiadamia się, że dzisiaj jest czwartek" (cf Chmielewska, "Nawiedzony dom") Odpowiedz Link
yavorius DOSYĆ 27.05.04, 11:56 Niezręczna to sytuacja, bo wiem o tym;p miało się rymować i o. Odpowiedz Link
maginiak Czy to przypadkiem nie przestaje być śmieszne? 27.05.04, 11:35 A może tylko zdaje mi się, że (nie) widzę. Odpowiedz Link
yavorius wrrr 27.05.04, 11:38 Usunąłem, bo niezgodne z zamierzeniem wątku. Przywracam więc. Odpowiedz Link
maginiak Re: wrrr 27.05.04, 11:41 Jak to niezgodne z zamierzeniem? Czy w RU cokolwiek może nie być zgodne z zamierzeniem? Czyim zamierzeniem za przeproszeniem? jesli autora wątku, to ja sobie wypraszam! A poza tym, dlaczego Yavo może usuwać a na przykład, no dajmy na to, ja nie mogę? :-p Odpowiedz Link
yavorius Re: wrrr 27.05.04, 11:41 maginiak napisała: > Czyim zamierzeniem za przeproszeniem? jesli autora wątku, to ja sobie wypraszam! Tak właśnie, moim. :p > A poza tym, dlaczego Yavo może usuwać a na przykład, no dajmy na to, ja nie > mogę? :-p Jeszcze mogę :d Odpowiedz Link
aard Ustalmy coś 27.05.04, 11:45 yavorius napisał: > Usunąłem, bo niezgodne z zamierzeniem wątku. "Zamierzenie wątku" to pojęcie nieadekwatne. Wątki żyją własnym życiem i jeśli coś nie jest na nich zgodne z zamierzeniem założyciela, to nie znaczy, że należy to coś usuwać, bo zazwyczaj właśnie TO wnosi nową warto0ść (w końcu nie mieszkamy w klimatyzowanych jaskich z laserowymi maczugami, nie?). A MZtka powinna ustalić jakieś spójne zasady moderowania, bo trochę za bardzo się panoszymy. Zresztą zdaje się, że ustaliła - usuwamy tylko ewidentny spam. Wyjątek stanowi wątki "Ogłoszenia" i "Zdecydowane PLUM", gdzie usuwamy posty formalnie niezgodne z zasadą działania wątku. > Przywracam więc. Akurat ja przywróciłem, ale w sumie nieważne :-) Odpowiedz Link
yavorius masz stal żeby ustalać :D? 27.05.04, 11:48 aard napisał: > "Zamierzenie wątku" to pojęcie nieadekwatne. Wątki żyją własnym życiem i jeśli > coś nie jest na nich zgodne z zamierzeniem założyciela, to nie znaczy, że > należy to coś usuwać, bo zazwyczaj właśnie TO wnosi nową warto0ść (w końcu nie mieszkamy w klimatyzowanych jaskich z laserowymi maczugami, nie?). ALE JA NIE CHCĘ ŻEBY WNOSIŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WĄTEK PLUM JEST JEDNOLITY, TO NIECH I WĄTEK DOSYĆ BĘDZIE JEDNOLITY! > A MZtka powinna ustalić jakieś spójne zasady moderowania, bo trochę za bardzo > się panoszymy. Zresztą zdaje się, że ustaliła - usuwamy tylko ewidentny spam. > Wyjątek stanowi wątki "Ogłoszenia" i "Zdecydowane PLUM", gdzie usuwamy posty > formalnie niezgodne z zasadą działania wątku. Odpowiem jej słowami: tak, tak, wiem, wiem. > Akurat ja przywróciłem, ale w sumie nieważne :-) Miałem zamiar, noooo. Odpowiedz Link
aard Skoro chcesz 27.05.04, 11:53 To załóż kolejny, ale nie usuwaj poprzedniego, skoro fajny jest! (przywróciłem) Odpowiedz Link
szprota I jeszcze 27.05.04, 13:09 MZtka ustaliła, ale może jednak dołoży. Po pierwsze, też mam dość. Nie po to zwiększyłam ilość administratorów na RU, aby od razu były niesnaski i tłumaczenie się, czemu to a tamto wycięte. Ustalmy więc, co powyżej: usuwamy tylko ewidentny spam (reklamowy), ewidentne pomyłki (na prośby autorów) i EWENTUALNIE własne posty/wątki bezpostowe, jeśli chcemy je wycofać i chcemy skorzystać z możliwości naprawienia pomyłki. Czy panowie Aard y Yavor się zgadzają? Po drugie, jeśli czytam, że dość i bleee, to ziew. I o. Odpowiedz Link
yavorius Re: I jeszcze 27.05.04, 13:15 szprota raczyła napisać: >Po drugie, jeśli czytam, że dość i bleee, to ziew. I o. Nie ma skutku bez przyczyny. Odpowiedz Link
szprota Oczywiście 27.05.04, 13:19 Oytanie tylko, gdzie leży przyczyna i czy jest zewnętrzna. Odpowiedz Link
yavorius Re: Oczywiście 27.05.04, 13:40 szprota napisała: > Oytanie tylko, gdzie leży przyczyna i czy jest zewnętrzna. 26.05.2004 17:10 Odpowiedz Link
szprota [prv] O Yezu :/ 27.05.04, 13:44 Yavo, miałam wrażenie, że to sobie wyjaśniliśmy...? (ja mogę temat podrążyć, ale wolałabym nie usqteczniać przesadnej prywaty na forum) Odpowiedz Link
aard Re: I jeszcze 27.05.04, 14:06 szprota napisała: > MZtka ustaliła, ale może jednak dołoży. > Po pierwsze, też mam dość. Nie po to zwiększyłam ilość administratorów na RU, > aby od razu były niesnaski i tłumaczenie się, czemu to a tamto wycięte. > Ustalmy więc, co powyżej: usuwamy tylko ewidentny spam (reklamowy), ewidentne > pomyłki (na prośby autorów) i EWENTUALNIE własne posty/wątki bezpostowe, jeśli chcemy je wycofać i chcemy skorzystać z możliwości naprawienia pomyłki. > Czy panowie Aard y Yavor się zgadzają? Z naciskiem na BEZPOSTOWE zgadzam się w 101 dalmatyńczykach i psie :-) Odpowiedz Link
maginiak Ale to jest przecież zgodne z zamierzeniem wątku 27.05.04, 11:45 Więc dlaczego bleee? Chyba hurraaa? :-p Odpowiedz Link
maginiak Ten wątek nas bardzo zbliżył 27.05.04, 12:17 do 10.000 które mamy w dzisiejszym schedule. Ale również (O! pechu!) bardzo oddalił od nas naszego drogiego Yavo, który nie dość że ma dość to jeszcze jest zmęczony. Yavoriusie, tylko pamiętaj proszę, że manie dość nie jest trendy:-) I :****** Odpowiedz Link
yavorius odrobina priva nikomu jeszcze niezaszkodziła 27.05.04, 12:22 Mażiniaczku przesympatyczna! Nie mam WAS dość, zapewniam :*********** Odpowiedz Link
doktor_lubicz Gdybyście potrzebowali jakąś receptę albo L4 27.05.04, 13:01 To ja mogę wypisać. I żeby stało się zadość temu wątkowi: Ja nigdy nie mam dość! (jeśli rozumiecie, co mam na myśli) P.S. A jeśli jednak nie rozumiecie: Od przybytku, moi drodzy, głowa nie boli. A jeśli zaboli, to vide topik. Odpowiedz Link
aard DOSYCONYM est 26.08.04, 15:39 Niby nic się nie dzieje, ale właśnie to coraz bardziej działa mi na nerwy. Chyba już niedługo wytrzymam... Odpowiedz Link
maginiak Był taki skecz 26.08.04, 17:44 Uważaj RedNatschu, tam gdzie nic się nie dzieje gromadzi się najwięcej gapiów. I nie rosną tam poziomki bynajmniej (heja!). Odpowiedz Link
aard Chrzanić gapiów! 26.08.04, 17:50 Sam się czuję, jakbym był gapiem (jak to jest w mianowniku?!. A dotychczas myślałem, że gram pierwsze skrzypce. To boli... Odpowiedz Link
maginiak I nie być musztardą po obiedzie! 26.08.04, 19:52 Albo po prostu nabyć drugie skrzypce (drogą dowolną) Odpowiedz Link
aard Po mi drugie skrzypce? 27.08.04, 08:23 Skoro już nawet jedne sa bezużyteczne? Lepiej nabędę strunę od fortepianu (z tych cieńszych) i sprawię, że ktoś będzie cienko śpiewał... Odpowiedz Link
szprota A ile kotow jest potrzebnych do skonstruowania... 27.08.04, 08:35 ...fortepianu? Odpowiedz Link
aard Kotów, to nie wiem, ale możemy spróbować policzyć 27.08.04, 08:53 ile to będize białych myszek i ciężkich drewnianych młotów. Odpowiedz Link
maginiak Tyle kotłuff jest potrzebnych 30.08.04, 14:53 żeby było uff jak gorąco. A ile to jest, nie wiem. Może pi? Odpowiedz Link
pawel-strzalka pi razy oko tudzież drzwi 30.08.04, 14:56 ale jak koty zjedzą myszy, albo myszy zjedzą koty, to będziemy mieć dwa razy więcej czegos czyli potrzebne będzie dwa razy mniej niż ówcześniej Odpowiedz Link
maginiak A po ile? 31.08.04, 09:22 I czy w ogóle jest jeszcze do sprzedania? Czy może już wyszedł? Odpowiedz Link
aard A co po ile, bo się zgubiłem? 31.08.04, 09:32 maginiak napisała: > I czy w ogóle jest jeszcze do sprzedania? Czy może już wyszedł? Ale ogólnie dzierzbór występuje w pojedynkach! Odpowiedz Link
maginiak Ech, Aardzie, co Aard? 31.08.04, 09:37 No ten DOSYĆ po ile...., ech. P.S. I tak już nie jestem zainteresowana:P Odpowiedz Link
aard TOYA przepraszam 31.08.04, 09:42 maginiak napisała: > No ten DOSYĆ po ile...., ech. > P.S. I tak już nie jestem zainteresowana:P Dosycam za friko, ale... w wybranych porach :-) Dzierzbór niezłe dosycanko! Odpowiedz Link
szprota DOSYĆ 06.11.04, 14:54 przepraszania za to, że dzwonię, że przeszkadzam, że żyję Odpowiedz Link
szprota DOSYĆ 05.01.05, 00:30 przepraszania za to, co ośmielam się myśleć Idosyć tej martwoty! Odpowiedz Link
pawel-strzalka DOSYĆ 06.11.04, 18:03 ignorancji, chamstwa, i wzbudzania poczucia winy = dosyć mieszkania pod jednym dachem z tymi ludźmi Odpowiedz Link
yavorius pe es 01.07.05, 11:26 A ta picka jeszcze zamyka okno. Awruk! sorry, nie mogłem się powstrzymać. Odpowiedz Link
zamek Re: Wątek DOSYĆ 26.09.05, 00:13 No, ja też mam. Co najmniej co dziesiąty człowiek, którego spotykam, to - jak się okazuje - statystyczny kretyn i utajony faszysta. Odpowiedz Link
lavinka Re: Wątek DOSYĆ odwilży 31.01.07, 19:29 Ja mam dosyć tej ciapy. Dzisiaj szłam do lekarza przez las na skróty bo nic nie jechało(odwilż,pewnie byli korki i wypadki). Jak wdepłam w jakąś kałużę to moje zamszowe śniegowce po kostki chlupotały.... Ja chcę mróz! lav Odpowiedz Link