szprota ryczącezgłośnika ZAOPIEKUJSIĘMNĄ 21.09.06, 00:04 zespołu Rezerwat, którego zresztą nie znoszę, pomimo nazwy. wokalista zespołu, Adamiak, wparował kiedyś do pokoiku Stowarzyszenia Promocji Studenckiej, które to stowarzyszenie organizowało obóz studencki w Międzyzdrojach. Przesiadywałam tam wówczas, przyjmując zapisy chętnych na ów obóz studenciaków, a w pokoju do towarzystwa miałam Tomka Bryczka*, opętanego wówczas manią skolekcjonowania ramy chromomolibdenowej osiemnastki i czasami Jasia Nastarowicza, który zrzucał z biurka papiery przy niejakiej Pameli, naszej cudnej sekretarki, by się po nie schylała, zwłaszcza gdy była w mini (a była prawie zawsze). Adamiak tam wparował, bo po pierwsze znał się z Bryczkiem i Jaśkiem, a po drugie, obok mieściło się studio nagraniowe Kiksu. Wtargnął - wielkie, zwaliste bydlę - i od progu wyrzucił z siebie słowo uważane powszechnie za pięcioliterowe. Bryczek z Januszem przejęli się problemem przyjaciela i poprosili o rozwinięcie wypowiedzi. -Kurwa! -Adamiak na to. -Nie zgadniecie, co mi się przytrafiło...! -Nie zgadniemy - potwierdzili zgodnie Nastarowicz z Tomkiem i zawiśli wzrokiem na jego mięsistych ust szparkach. Adamiak tymczasem dokonał pobieżnego przeglądu pomieszczenia i zauważył moją obecność (można jej było nie zauważyć. siedziałam na fotelu tuz przy drzwiach tyłem do wchodzących i maltretowałam nieboszczyka Lema) -Nie mogę! -jęknął zatem rozpaczliwie. -Tu kobiety...! -Mam wyjść? -spytałam chłodno, nie odrywając wzroku od książki. Adamiak machnął ręką, wywołał huragan, spowodował tsunami, wprowadził dwie satelity na kolizyjne trajektorie i uśmiercił kilkaset chińskich dziewczynek. -Stójki porannej nie miałem! -wygłosił złowieszczo. -- *Tomek Bryczek, w celu pozyskania ramy, w godzinach pracy, wykonywał telefony**. Ramy chromomolibdenowej osiemnastki nauczyłam się na pamięć. W dwa miesiące później wkroczył do SPSu, dumnie obwieszony ramą, którą wreszcie udało mu się upolować. W dzień później wkroczył, żałośnie tocząc pianę z pyska. Nabył siedemnastkę. -- ** Dwa telefony wykonane przez Bryczka zapadły mu szczególnie w pamięć. telefon: -dryń! Bryczek: -halo? telefon: -... Bryczek: -Spierdalaj, tu jest ośrodek kultury! Bryczek: -Szwagier? Szwagier, kurwa? Szwagier?! Szwagier mówi! No jak to jaki?! Tomasz z tej strony...! Co? A to nie jest numer sześć pięć sześć...? Mój Boże, zechce mi PANI wybaczyć... Odpowiedz Link
szprota narzekającenazakwasywłapach PRZYDYGOWAŁAMWCZORAJ 21.09.06, 12:20 10l i pewnie tyleż kg kociego żwirku z leklerka :/ Odpowiedz Link
szprota niecozmartwione MARTWIĘSIĘ 22.09.06, 15:46 niedostępnością Huann od wczoraj i od tegoż czasu nieustającym bólem głowy. Odpowiedz Link
aard kurczowe ZASTANAWIAMSIĘ 25.09.06, 13:02 Czy to dobrze, czy źle, ze tu wcześnie nie zajrzałem. Czy lepiej bym wyszedł na tym sam się martwiąc, ale wspierając MZtkę, czy tak jak wyszło, że pomarwiłem się pół godziny? :p Odpowiedz Link
szprota uspokajające PRZECIEŻWSPARŁEŚ 25.09.06, 13:08 kiedy już owo wsparcie było mi niezbędne, odezwałam się wszak do ciebie. a tak to sama odpracowałam zamartwianie się na pół Utopii. Odpowiedz Link
aard Anofaktyczne NAWETDOCENIŁEM 25.09.06, 13:22 że własnie do mnie się zwRUciłas, choć Ci o tym nie powiedziałem ;) Odpowiedz Link
szprota życzliwe TERAZMÓWISZ 25.09.06, 13:28 a, a do kogo niby miałabym się z tym zwrócić, jak nie do najlepszego przyjaciela nas obojga puci? Odpowiedz Link
szprota twaardostojącenaziemi RACZEJNIE 25.09.06, 13:47 z nieuzasadnionego komplementowania ciebie już troszkę wyrosłam :) Odpowiedz Link
aard oiznowu POWIEDZIAŁAŚTOSŁOWO! :) 25.09.06, 13:53 A już myslałem, że zapomniałaś o tych czasach tak intensywnie ostatnio im zaprzeczałaś swoim zachowaniem ;) Odpowiedz Link
szprota raniąceboskie NAPRAWDĘ? 25.09.06, 14:11 a ja sądziłam, że niezmiennie roztaczałam nad tobą aurę tolerancyjnej życzliwości i nawet miałam nadzieję, że udaje mi się ją również roztoczyć nad Mag.gie ;) Odpowiedz Link
aard takiewrażenie ODNOSIŁEM 25.09.06, 14:36 nieraz, że naprawdę. Co do Mag.gie, to nie mnie wyrokować, ale tu z kolei wrażenie moje jest zgodne z Twoim :) Odpowiedz Link
szprota cieszącesię CIESZĘSIĘ 25.09.06, 17:34 ale wracając do czasów: ja nie zapominam, nie zauważyłeś? Odpowiedz Link
aard pogodne JATEŻSIĘCIESZĘ 26.09.06, 13:02 Zatem powtarzam: ostatnimi miesięcy miewałem wrażenie, że bardzo CHCESZ zapomnieć :) Ale też (i tu głownie to "pogodne") właściwie mi to w niczym nie przeszkadzało, "ot - wydało mi się - nieco przesadziwsdzy w jedną teraz jak ta leszczyna przeginasz się nieco za bardzo w drugą stronę. I Borg z Tobą, bo naprawdę tyle masz zalet, że ten jeden przejaw ludzkiej słabości niczego Ci nie ujmuje". Tak sobie myślałem i właściwie nadal myślę. Aczkolwiek ucieszy mnie najbardziej, jeśli - na co się teraz moim zdaniem zanosi - zatrzymasz się gdzieś pośrodku między tymi (lekkimi!) przegięciami, co najpewniej zaowocuje wspomnianą aurą życzliwości :) Wybacz szczerość i zaakceptuj fakt dokonania oceny, proszę ;) aA Rd Odpowiedz Link
szprota Refleksyjne HMM. 26.09.06, 22:54 Pisz mi tak jeszcze. I nie jestem w tej prośbie ironiczna. Primo: to opinia, nie ocena. Nie wartościujesz, dzielisz się odczuciem. I skoro jesteś wszak tych wahnięć obiektem, jakżebym miała zżymać się na próbę jej wyrażenia? Secundo: wiem, że na tym wątku nie mamy przesadnej publiki. Mimo wszystko sugeruję, byśmy się z tym przenieśli na priv, bo mam kilka pytań :) Tertio: "Aczkolwiek ucieszy mnie najbardziej, jeśli - na co się teraz moim zdaniem zanosi - zatrzymasz się gdzieś pośrodku między tymi (lekkimi!) przegięciami". To także moje życzenie, a moje życzenie jest dla mnie rozkazem ;] Przegięcie w drugą stronę wychodzi(ło?) mi bezwiednie. Przemyślę. Odpowiedz Link
szprota Zdecydowane PLUM 27.09.06, 13:06 w ramach zrywania kafelków rodzice nie mają łazienki ni kuchni i pluszczą się u mnie :D Odpowiedz Link
szprota dygresujące JEŚLIZEZGROZĄ 27.09.06, 14:17 to z tąże ostatnio Zam powtórzył moje słowa, gdym mu zaimputowała, że będzie rznął drwa jak Tereska ("jak Tereska...?!"). i musiałam potem pospiesznie wyjaśniać, że idzie mi o postać z powieści. Odpowiedz Link
szprota wiedząceżetopowiesz IKNEWYOUWOULDSAYTHAT 28.09.06, 00:08 żeby być zaś ścisłą, to nie. Odpowiedz Link
szprota wiedząceżemającejakieśskojarzenie ZE WSPINEM 03.10.06, 01:53 eee. co to ja miałam. w zastępstwie się pochwalę, że znów otrzymałam prześlicznie zapakowane NIC. w skład niczego wchodziły tym razem chlujne świstki z moją datą urojenia, karabińczyk notforclimbing, mała smyczeczka i takie małe cóżeś z kółkiem, co je sobie przewlekłam przez siemensa, bo było mi czerwone pod kolor. jestem szczęśliwa. Odpowiedz Link
vauban Re: jeślikuchniato coświemotym 03.10.06, 01:57 Mam podobnie, a będzie gorzej. Najbliższa zaprzyjaźniona łazienka o kilometr stąd ;P Odpowiedz Link
szprota PLUMUJE sięniereruje 03.10.06, 02:05 ratunku. co to teraz będzie. Vauban nagina konwencję. rozumiem, że to podobnie z łazienką to względem szczęścia? Odpowiedz Link
szprota mającejużtakiedwa MOGĘOGŁOSIĆPSZETARG 04.10.06, 18:46 koty jakoś nie chcą się nimi bawić. kaczuszka ze styropianu rulez. Odpowiedz Link
aard wyjasniające TOTAKIKLINIK 06.10.06, 10:38 zdrowego człowieka ze żelaza stali, co karabinki do niej podoczepiali (w starym aarddomie wisiała jedna na drzwiach szafy w przedpokoju) Odpowiedz Link
aard plumkające ZDRUGIEJSTRONY 14.10.06, 15:51 Dawno plum tak nie wsiąkło. Budzę z letaargu niniejszym i zappo daję ognia: czy ktoś podchwyci moją aardkcję smaperską? :) Odpowiedz Link
aard litrókowe ŻESZWMORDĘ 14.10.06, 15:52 snajperską chyba. Wy wszyscy jesteście do odstrzału i jedno wielkie wykopalisko! Sam se kurwa pospamuję :p Odpowiedz Link
aard Zdecydowanie POLECAM 14.10.06, 16:01 spamowanie od środkowych stron, zamist od ostatniej. Jest dużo więcej ciekawych wątków :) Odpowiedz Link
szprota utwierdzające MASZMASZ! 15.10.06, 14:05 niech no tylko najpierw zaległe ości odrybię :) Odpowiedz Link
aard niemogącesiędoczekać SZPROTKANIA 16.10.06, 12:32 i osobistego wzajemnego wpłetwienia. Odpowiedz Link
aard rozczarowujące ALETOZPOWODU 17.10.06, 09:41 u Ciebie - prezentu, a u mnie - telefonu :p Odpowiedz Link
aard ZapraszajceMag.gie CHODŹŻETU 18.10.06, 14:03 i wpisz się, nie ma ani jednego Twojego postu na tym, z założenia, najbardziej surrealnym wątku RU ;) Odpowiedz Link
vauban Re: Zapamiętane z filmu PASOLINIEGO : 18.10.06, 15:00 "Co mówi gówno komunisty, wpadając do Morza Czerwonego ? - PLUM !" Odpowiedz Link
aard Niepassoliniujące RE: 18.10.06, 15:29 a poza tym, to dwóch mężczyzn wymyśliło siedząc na kibelku :p (zapisano gdzieś na Starym Dostojnym Plum, kto chce, niech szuka) Odpowiedz Link
aard przedwyjazdowy SPAM 19.10.06, 09:45 no bo niestety nie będize mnie do piątku wieczorem. Aha, to nie ten wątek. Odpowiedz Link
szprota mówiącewimieniu MYSZPROTA 19.10.06, 15:31 będziemy tęsknić <oczekiwanie na kpiny Yavoriusa mode> Odpowiedz Link
yavorius mówiącewimieniu MYYAVORIUS 19.10.06, 15:32 szprota napisała: > będziemy tęsknić > <oczekiwanie na kpiny Yavoriusa mode> Myślisz, że będę sobie kpił z takich rzeczy? Ech... Odpowiedz Link
szprota zauważającezmianywosobowości KIEDYŚKPIŁEŚ 20.10.06, 22:33 miło, że natomiast przekora ci się nie zmieniła :) Odpowiedz Link
aard odpowiadające MNIEJCHUJOWO 20.10.06, 22:24 niż się zapowiadało, ale i tak cipka is required cipka is necessary cipka is all you need Odpowiedz Link
szprota przyjmującepropozycję CZEMUNIE? 20.10.06, 22:57 haś nadal w jednej trzeciej, bo Huaś dziś nie pomaga, a sama się gubię. Odpowiedz Link
aard apropos RU 20.10.06, 23:07 to Cruach raczył był mnie w jednym z maili zapytać (w temacie moich CVojskich dokonań): "A RU to chuj z pasternakiem?" :) Odpowiedz Link
aard Zapomniałem DODAĆ 20.10.06, 22:40 że to powyżej to była propozycja. Nie wiem, jak długo wytrzymam (nieco śpiącym), ale można by tą sesją natrzaskać ponad limit dzienny :) Odpowiedz Link
szprota rozglądającesięwokół JESTEMTUSAMA! 27.10.06, 00:57 chyba, że Vauban. ale nie widzę śladu aktywności. to mi przypomina wczoraj oglądany serial sci-fi o pewnym przeuroczym robocie IKE. Odpowiedz Link
szprota odpowiadające ANICTAKNADAJĘ 27.10.06, 01:13 mam dziś ochotę na niepohamowany spam po prostu. Odpowiedz Link
szwagier_borowy Robot IKE? A! 27.10.06, 12:04 zapewne chodzi o Indywidualne Konto Emerytalne? Dziadek już ma, a ja wciąż się nie mogę zebrać, żeby otworzyć. A latka lecą... Odpowiedz Link
szprota udająceniezrozumienieżartu NIEDOKOŃCA 27.10.06, 12:59 ten robot nie mógł myśleć o emeryturze any more. Odpowiedz Link
aard Whothe FAQISJOAN? 27.10.06, 20:45 No więc jaki robot? Bo nie wiem, jak Szwagier Borowy, ale ja naprawdę nie wiem :p Odpowiedz Link
szprota wyjaśniające TAKIZSERIALU 27.10.06, 23:53 miał takie biedne, niebieskie diódki. [na discovery science czy sci-trek czy gdzieś. o wizycie naszych robotów na planecie Darwin4] Odpowiedz Link
huann uzupełniające MIAŁTEDIÓDKI 29.10.06, 22:30 całkiem jak niezabudki... ;((( szprota napisała: > miał takie biedne, niebieskie diódki. > > [na discovery science czy sci-trek czy gdzieś. o wizycie naszych robotów na > planecie Darwin4] Odpowiedz Link
szprota stęsknione HURRRRAAAAA! 30.10.06, 00:02 wreszcie mogę spać spokojnie, ktoś się zajmie spamem :P Odpowiedz Link
szprota skrupulatnietrzymającesiękalendar za NADZIŚNAPEWNO 30.10.06, 00:06 nie. co najwyżej na wczoraj. a już jest dziś i na pewno jeszcze pospamujesz, więc możresz zacząć od razu! Odpowiedz Link
huann wsumietoniemającejużdziśanijednej gazetkidozłożeniA 30.10.06, 00:08 A co mi tam... ;) Odpowiedz Link
szprota ćmiącenocnąfajeczkę SZPROTAMOŻREODJEŚĆ 30.10.06, 00:12 jeszcze 3 kg i mogę krew oddawać, ale ja nie o tym. Odpowiedz Link
szprota serdeczniechujającewdupę INASZYMKOLEGOM 29.10.06, 16:15 z salonów, sklepów firmowych i franczyzowych oraz autryzowanych punktach sprzedaży. Odpowiedz Link
aard apodobne CHUJEPRECZ? 30.10.06, 12:01 wtedy chociaż była afera Rywina, a teraz afera jest wszedzie poza Rywinem... Odpowiedz Link
szprota zmartwioneichnieobecnością JEŚLITOCOŚPOMOŻE 29.10.06, 16:19 to ja też nie wiem. ale na allegro widziałam zebrę. Odpowiedz Link
dwie_rzyrafy ichachająceICHACHA! 29.10.06, 22:32 poszukujemy Huann w Imieniu Rząd! podobno posiad dwie_pary_organek? Odpowiedz Link
aard Spamowanie GŁUPCZE! 28.10.06, 19:45 Jak to przyjemnie czasem pogadać do siebie :p Odpowiedz Link
szprota świetnierozumiejące PRZYNAJMNIEJ 29.10.06, 16:21 ani razu nikt ci nie przerwał :P Odpowiedz Link
aard wyjaśniające TOWCALENIETAKIEOCZYWISTE 30.10.06, 11:59 Czyżbyś dotychczas nie zauważyła, ze jestem mistrzem we wpadaniu sobie samemu w słowo? :p Odpowiedz Link
szprota szczerzeprzyznające NIEDOSTRZEGŁAM 30.10.06, 21:35 ale może dlatego, że przy mnie wpadasz w słowo mnie. Odpowiedz Link
aard nowieszowe FOCH 30.10.06, 23:17 Tobie w słowo?! Samemu sobie! A moje rozwlekłe dygresje? Ha! Odpowiedz Link
szprota rozczulonedopluszowości JAKIŻUROCZYFOCH 30.10.06, 23:27 to nie są dygresje, tylko szeroko rozumiane i od dawna przecież postulowane surfowanie po falach skojarzeń :) Odpowiedz Link
kotbert Zdegustowane JAKMOŻESZTAKFAWORYZOWAĆA? 31.10.06, 18:40 Foch w imieniu F. aard napisał: > proa Odpowiedz Link
szprota przewracająceszafęnanice GDZIETENŻAKIECIK?! 30.10.06, 23:34 obiecałam koleżance Ani, co idzie na serwis do salonu pożyczyć :D Odpowiedz Link
szprota cytująceHuannopołudniu TOPONIEKĄDSTRASZNE 30.10.06, 23:35 -Jeśli chciałabyś zjeść dziś rano coś na śniadanie, to przypominam ci, że jest na to za późno. Odpowiedz Link
aard poprzerwowe OJOJOJ 02.11.06, 12:39 w domu forum mi na tyle wolno chodzi, że odechciewa się forumować. Może teraz...?* Odpowiedz Link