yavorius 01.07.04, 00:45 Na tym wątku można każdemu dopierdolić. Zapraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: MSPANC 01.07.04, 00:48 ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP! o, jakaś babcia przechodziła, przypadkowo ją znokautowałem.... było sie pchać do tego autobusu? było? Odpowiedz Link
maginiak Czy mogłabym prosić 01.07.04, 01:30 o dzierżbór niezłe dopierdolonko? dawno nie dostałam, a czuję, że mi się należy! Odpowiedz Link
szprota zawsze do uslug 01.07.04, 01:46 tylko ze tym razem to komu innemu sie nalezy :P prosze grzecznie zaczekac w kolejce Odpowiedz Link
yavorius SYG SYG 01.07.04, 01:46 Szycie zaczyna się po północy (by szwaczka z III zmiany) Odpowiedz Link
blq Nasz Psycholog radzi. 01.07.04, 02:29 > Rzygi zaczynaja sie pomimo kutasa Jak wsadza za głęboko, to po prostu poproś partnera, by tego nie robił. Jeśli chodzi o smród, to powinien zadbać o higiene, umyć się dokładnie przed stosunkiem. Gdybyś przypadkiem chciała o tym porozmawiać, skontaktuj się z redakcją. pozdrawiam Cie, Andzej Samson. Od Redakcji: Na przyszłość, droga Kasiu, napisz do nas bardziej cenzuralnie, i jeśli możesz, nieco mniej lakonicznie. Pozdrawiamy, podpisano: Głupiutkie Młodzieżowo-Feministyczne Pisemko Jakich Wiele Na Polskim Rynku Wydawniczym. Odpowiedz Link
kasia_paprota Nasz Psycholog radzi. 01.07.04, 20:18 Nasz prycholog napisal: Od Redakcji: Na przyszłość, droga Kasiu, napisz do nas bardziej cenzuralnie, i > jeśli możesz, nieco mniej lakonicznie. Pozdrawiamy, Na przyszlosc, prosze Redakcji, to ja sama umyje i wsadze na odpowiednia glebokosc. pozdrawiam i dziekuje za szybka interwencje Odpowiedz Link
neochuan może i się dopyerdalam, ale... 02.07.04, 18:19 ...uważam, że to jakaś szwaczka-dziwaczka. albo krzyżówka, szkarada paranormiczna. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: MSPANC 01.07.04, 21:27 Chciałem dopierdolić autorowi tego wątku. UWAGA! Dopierdalam Ci. I jak? Bo mnie się odbiło budyniem pistacjowym, choć mieszkam na parterze. Odpowiedz Link
aard To teraz ja 02.07.04, 09:21 Niniejszym dopierdalam Latającemu Rosomakowi Mąty Pajtona, żeby przez jakiś czas nie mógł latać. I jak? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: To teraz ja 02.07.04, 10:48 > Niniejszym dopierdalam Latającemu Rosomakowi Mąty Pajtona, żeby przez jakiś > czas nie mógł latać. I jak? Mam betonowe skrzydła, więc mi to lata, że mi dopierdoliłeś. Ledwoś co połaskotał. >PS. Vitay, Rosomaq :-) A co to uśmieszki? Ty pewnie jesteś jednym z tych obleśnych i popuszczających ślinę przez nogawki facetów, co najpierw się lubieżnie uśmiechają, a później wsadzają rosomakom łapska w odbyt przez dziurki w nosie. Albo czymś jeszcze gorszym... np. woźnym ze szkoły... Odpowiedz Link
aard Re: To teraz ja 02.07.04, 12:18 latajacy_rosomak napisał: > A co to uśmieszki? Ty pewnie jesteś [...] Aleś mi dopierdolił! Ano jestem, jestem... (patrz niżej) Odpowiedz Link
yavorius Cholera, prorok jaki czy co? 15.06.05, 13:37 latajacy_rosomak napisał: > Chciałem dopierdolić autorowi tego wątku. > > UWAGA! > Dopierdalam Ci. > > I jak? > Bo mnie się odbiło budyniem pistacjowym, choć mieszkam na parterze. Chujnia:/ Odpowiedz Link
szprota a kelnerka w IQ coffee w Bydgoszczy powiedziała 15.06.05, 16:45 że panowie to zawsze chcą lody pistacjowe, a nigdy ich nie ma Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Cholera, cholera jaka czy co? 16.06.05, 00:19 Dopierdolenie z opóźnionym zap-łonem? Nie, to nie w moim stajlu. Lepiej poczekać i zjeść gówno wespół z muchami niż stać się muchą i sikać do pojemnika na ciasto z bakłażanów, które smakuje jak polędwica przyczepiona do ostatniej kropli przetrawionego budyniu peacetacjowego. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Chciałem dopierdolić wszystkim 22.11.04, 21:54 co tyle postów popŁódzIlji.cz Włodzimierz Lenin dziś. Nie doczytałem do końca. Jutro ma się syta acja nie powtórzyć. Żegnam. Odpowiedz Link
lolik2 dopierdalam 23.11.04, 08:06 wątkowi OGŁOSZENIA, ponieważ jest taki duży, że mię się długo otwiera!!! Odpowiedz Link
maginiak dopierdoliłabym jeszcze 23.11.04, 10:44 ale już nie mam siły. P.S. 1: Lolik, odbierz gazetę pocztową, albo jakoś tak. P.S. 2: Wczoraj w co najmniej jednej z połów warszawy nie było ni chuja światła, przez bez mała godzinę. polecam. Odpowiedz Link
aard Chciałbym niniejszym Dovierdolić 23.11.04, 09:25 sobie. z czystej antypatii :p aA Rd PS. Iza, się nie gniewaj, tak mi pasowało, że mspanc :p Odpowiedz Link
szprota nie mam ochoty nikomu dopierdolić 23.11.04, 13:05 nawet sobie coś się dzieje ze mną? Odpowiedz Link
lolik2 dopierdalam 25.11.04, 15:06 temu dniowi jest do dupska! oraz sobie mam zły homour! Odpowiedz Link
neochuan cnapsm :Er 25.11.04, 15:13 wszystkim nam chyba odpierdoliło, że dopierdlalamy. Odpowiedz Link
neochuan Re: Chciałabym dopierdolić zimie. 15.02.05, 15:42 maginiak napisała: > No. To gdzie zima ma nos? tam gdzie sople gile. i czerwony przekrój na krzyż. lodzkie pogotować, odrazmnie. Odpowiedz Link
neochuan tak tak, a jeszcze powiedzmy sobie wprost, że aard 15.02.05, 16:56 jest spamer huana: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=20604628 Odpowiedz Link
aard Dopierdalam Huann za niewierność 24.06.05, 13:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=9087512&a=17960163 a końkretnie, Chułan powiedział: [Aard (usłyszawszy wynik meczu): -Załóżmy forum Leve Kozy, to byłby niezły Bayer!] Chułan: Nie, ja jestem wierny krowom. A-kura-t! Odpowiedz Link
huann odpierdalam Aardowi za maskuseksizm: 24.06.05, 13:18 Huann zmienna jest :P ps. czy antyantyfeminizm to Mrówk?? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Huann! 26.06.05, 22:55 Wziąłem Zwierzęta na weekend coby się czworonogi przewietrzyły, a ta złośliwa, przebiegła (przez ulicę jak kura) okrutnica podła Huann skasowała swoje forum i zostałem z tym całym cyłkiem na kurkach. Zasrało mi to towarzystwo forum. Jedne bęczą inne meczą, trzecie latają, czwarte rzygają pod siebie... Urwanie głowy. Zabawa w lasy bez lucza. Huann - bo to zła kobieta była. Nie wiem, co zrobię. Chyba się przyzwyczaję, zwiążę emocjonalnie i już nikomu nigdy ich nie oddam. Tak, to jest bardzo słuszna koncepcja. Odpowiedz Link
huann ech, to były czasy. 23.06.06, 15:32 dziś nawet ROTFL nie jest tym samym MSPANCEM co EOT... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak MSPANC 17.07.06, 00:52 Mój debiuRUt tu. Nie mogłem się powstrzymać, ale chciałem. MSPANC not dead! Odpowiedz Link
yavorius Re: MSPANC 16.11.06, 13:52 Ty sfilcowana przez gówniaka, miętowa Ciepła klucho z Gałkowa Wielkiego. Chyba masz próchnicę... w dodatku jesteś obrośniętą grzybem z pochwy murzynki jamą w gumowych kaloszach, a twoja stara goli na balkonie dupę trójwidłową samobieżną kosiarką do betonu. Ty przechodzona, majestatyczna desko. Jesteś skarpetką poharataną przez magiczne bobry co się bawi z gumisiami. Ty niewymrożona w katalońskim kanale, przechodzona łechtaczko. Twoja stara to śmieszna hydrogumolachoobciągarka, a Ty jesteś czerstwą jamą z Gałkowa Wielkiego. Kotwica Ci w plecy, Ty twardo stawiająca stolca jamo bez spodni. Chyba twoja głupota przechodzi mutację... na dodatek jesteś znoszoną przez stado pijanych pawianów belą bez majtek, a twoja stara goli na balkonie dupę trójwidłową samobieżną kosiarką do betonu. Jesteś niedorzeczną, poharataną przez bezprzewodowego Cielaka minetą w kołdrze. Starzy wydłubali cię z kinder niespodzianki, Ty obrośnięta grzybem z pochwy murzynki lodówo co się bawi z gumisiami. Chyba niektóre zdania tu się powtarzają. Ale nic to, ważne, że jest taki serwis:) www.bluzgacz.abc.pl/ Odpowiedz Link
vauban Re: tak szczerze ? 16.11.06, 22:44 To dla osób o mocnych nerwach i wytrzymałym żołądku polecam posty niejakiego Plevy na Google grupy dyskusyjne groups.google.ms/group/soc.culture.polish/ Trzeba troszkę poszukać. Nie warto. Ostrzegałem ! To siedlisko potworów w rodzaju fatso i innych. Mdłości. Rzyg. Nie wiem, zapewne to autosugestia, ale gdy wyświetla mi się ta strona, od monitora strony zalatuje łajnem :( Odpowiedz Link
szprota możesz mu napisać 18.11.06, 12:28 Główkujesz jak cep na procesorach, jesteś sfilcowanym przez ascepretozaura koprofilem co lubi molestować młodzież, a twój stary dostał z półobrotu. z interpunkcją ten generator jest wszelakoż lekko na bakier ;] Odpowiedz Link
huann Re: możesz mu napisać 18.11.06, 12:35 szprota napisała: > z interpunkcją ten generator jest wszelakoż lekko na bakier ;] to wersja lajtowa. w wersji generatorowej będzie: > ty przestarzały demobilny nawet nie interlokutorze, twoje przecinkowanie jest zaśniedziałą macicą dawnych wieków po których przeterminowaniu już nawet parszywy ślad na zasranej przez owieczki koślawej ścieżynie górskiej nie pozostał, bo zmyły je kwaśne deszcze koloru szczyny opadające z pierdolonej wysokości 1 km z okolic jebanie zubożałej Bogatyni! Odpowiedz Link
szprota tak 18.11.06, 12:38 konkloodoojąc, mooshę oznajmić, iż ffyglądash jak pierdolona ff mordę przez stado bezpańskich psuff z podffoorka, zamoolona dziffka z koloroffym parasolem. jesteś psioroffatą, zadoofaną bambetlarą. chooj ci ff bamboshe, ty miętoffa spermopijko z mozambikoo. mash takiego garba, że shnooruffki zaffiązoojesh na stojąco, a tffooj stary nie będzie się miał ff co oobrać, bo fabryka pielooch ffyboochła. ty tiroofo, coś ty takie ffychoodzone? nie dokarmiają cię ff domoo? nie martff się, zadzffonię do toffarzystffa opieki nad zffierzętami, pomogą ci. zestaffiając ffshystkie fakty, konstatooję, iż ffyglądash jak ciasna, zacofana joozffa. ktoś ci chyba moozg ffyprasoffał ty miętoffa sooko co się loobi pierdolić ze sffoim tatą. hehe, jestem zmooshony rzec, iż ffyglądash mi na indoktrynoffą, obrośniętą kashanę. tak czy inaczej, jestem zmooshony stffierdzić, iż ffyglądash mi na bezmyślną, spierdoloną obstrookcję. z takim ryjem do oonii nie ffejdziesh... ff dodatkoo jesteś nietrzeźffą roorą, a tffoja stara pracooje na boodoffie. Odpowiedz Link
vauban Re: podbijam 18.11.06, 17:03 i daję efekt powyższego po przepuszczeniu przez Idiot Translator na poziomie zidiocenia 5 (najwyższym) ;) Po zidioceniu go z poziomem 5 ma postać: QOooOonQLooDoooyOnc, mooOOShEM OsNaYMJć, JsH fFYGggGgloNdasH jAq pJerdOlllllOnA ff mordEm przEEes sthaDo bespAńsqJff psuff z poDDDffFFFooooOorKa, zaMOOLONa dzJFfFQa z qOloroFfYyYyym paraaasolem. jEEestEś psjOrofffathOn, zAdOOOoFanoM bammbEtLaron. fFoOY cYyY ff baMbOshe, tyy MJentofFa SpermOpjyq z mOOosAMbjQooo. mAsh THaqJeG ggarBaaa, she sHhhhnOoruffFq zAffjšzoooooojeShhH NA sthoYoNcO, a thFFOoy sTaAaAaRY niE benDzY sJem Mjau fF Co OObRAć, boo fAbRYqa pjEllloOFfF FfYbOoOOoFffła. tHy thJROoooofo, coś ty THaqyy ffyFfoODzoNE? nJe dOQARmjAyom cjem ff doMmmOoOO? nje mMMMmarthff sJen, zaaAaadzfFffOnnnnnjem DOOo ToffAShystFfA opjeq nnaD ZfFjEShenTaMJ, pOmogom Cj. zEsthaffJAYoNc FfFFshySTHqJE FaqtHYyYy, qoOonSthatHOoyeN, JSh fFyGlšdAsh jaq CjAsnnnnna, zaCOFfffaana JoosFffFffA. qthOśśśś cyyy fffybA mOOSG ffyprasoFFau thy MjEnThofFa sOoOooQO co sjem loOOObbBbBJ pJerDOljć zee sfffFfOJm TAthon. hEhE, jesthemMmm ZmooshoNyyyy sHeeeeEc, JSH ffyGGGLonDASH my nA jNdoqTHRyYyyyNoffON, ObroOoośśnjEnThOm qASHAnen. thaq TshY jnaTshey, JesteeemMmm zMoOOshHHOOonY SthffJerDzjć, EESh ffyglondaSH mYY nA BEsmmMmmYśLNoN, SpJErdoLONOm obsthrooqCjen. z thaQJM ryyEM do oonjyy nJe FFEydZjeSh... FfF dodatqO JEsthEEś NjethsHEźFfOm rooroN, a ThfFoYa sThAra pRacooye na bOoDofFje. Odpowiedz Link
huann ojeeej 18.11.06, 22:54 a ja o tej Bogatyni to tak zupełnie sam z siebie napisałem, bez wspomagaczy... ;( Odpowiedz Link
aard pocieszę Cię 14.05.07, 22:06 że się domyśliłem. Za inteligentne jak na generator było :) Odpowiedz Link
szprota o cholera 14.05.07, 22:16 teraz Huann się załamie, że jest inteligentniejszy od generatora :( Odpowiedz Link