blq 24.07.04, 22:15 Szli sobie dróżką leśną Spotkali babe obleśną. I o. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 24.07.04, 22:18 Spojrzeli na babę Zmienili ją w żabę I p. Odpowiedz Link
blq Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 24.07.04, 22:21 A żabę w bociana Taka to była zamiana. I r. Ja być. Odpowiedz Link
yavorius Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 24.07.04, 22:28 A gdy przyszła nocna zmiana Ajmaka zmienili w bociana Albo w purchawę I wzięli pod pachę Odpowiedz Link
blq Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 24.07.04, 22:32 Daleko niesiony Bardzo podniecony Uniósł się nad dachy Rozrywając pachy. Odpowiedz Link
yavorius Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 24.07.04, 22:35 Rozerwało mu pachy i pachwiny Niech ciśnie pachwiną, kto jest bez winy Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 24.07.04, 23:30 I leciała tak ciśnięta pachwina Aż docisnęła się do samego Konina Odpowiedz Link
blq Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 25.07.04, 02:05 Czy rosomak jak leci Może robić dzieci? I czy zapładnia jak leci? Czy tylko wybranki? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 25.07.04, 12:25 rosomak robi dzieci bez zapłodnienia ot, po prostu tak, od niechcenia wynikają z tego różne nieporozumienia kiedy rosomaczki pragną alimentów wypłacenia Odpowiedz Link
aard Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 26.07.04, 15:19 Lecz wracając do pachwiny (przez nią droga do serca) i Yavo to nie jest bez winy taki z niego innowierca! Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu Re: Borucznik Porowy i Biad Dziurewicz... 27.07.04, 00:16 Stal wiec w mroku jak morderca wzrokiem pachwine przewiercal bladosc jak woskowa swica przyoblekla jego lica Odpowiedz Link
yavorius Piosenka wariata 27.07.04, 01:21 Yavor plagiator prowokator Dziurkator spinator taśmator Klejąco Dziecięco Spinająco Odjechał wyjechał przyjechał trumf trumf spinacz bela spinacz spinacz kąfa cela* * - cela BTS, of coz Odpowiedz Link
yavorius i jeszcze 24.12.04, 14:47 A teraz zobacz, siedzę przed tobą Wcinam robacz ka co go przyniosłeś z sobą Odpowiedz Link
blq Pieśń Barda 24.12.04, 14:58 Ty jesteś przy mnie wierny rycerzu jam Ci robaki dawała Tyś zawsze przy mnie dzielny rycerzu choć to znajomość krwawa Gdy bitwy ostatniej przyjdzie czas Ku chwale mnie poprowadzisz Lecz teraz pozwól wypne się raz Ty zaś swój miecz mi wsadzisz Odpowiedz Link
yavorius <tu bard oczyścił gardło, po czym śpiewał dalej> 24.12.04, 15:01 Gdy pęknie kiszka ma stolcowa Zrozumiesz wtedy, mój drogi, że Twa lepsza i piękniejsza połowa Opuściła już na zawsze Cię Nie płacz zatem nad mą pupą Nie rozlewaj łez nad obłokiem gazu Gdy upijesz się ze swoją grupą Nie wspomnisz jej ni razu Odpowiedz Link
blq trupizm, powiadasz...? 24.12.04, 15:07 Twoją kiszkę! (sprzedam w hipermarkecie, nik sie nie dowie) ORGAZM to najpiękniejsze, co może przydarzyć się myszy (na mszy) żywiąc się ludzkimi zwłokami taka mysz kościelna.... (tak wiem, to nie zwłoki lecz ressszszzsztki nassssssskórka) ssssss..... chwytajjjj jabłko, Ewa Odpowiedz Link
yavorius mięsizm, mięsiste, mięso, ścięgno, żyły 24.12.04, 15:10 tssss, jesteś mięsem czas na poćwiartowanie kilku połci mięsa Mięsa kęsem Dasz mi kęsa? Odpowiedz Link
blq Bard wiecznie żywy! 24.12.04, 15:24 Dla Ciebie ryczerzu wierny mój dziczyzny kawałek odkroję Wszak ostateczny się zbliża czas, Straszne czekają nas boje. Twe przyrodzenie i moja cierpliwość Złączą się tuż przed bitwą Powstanie z nich hydra o wielu głowach Co siłe mieć będzie wybitną. Gdy wróg się zbliży do naszej placówki I swe balisty odpali Nasz potwór mężny nie będzie się wahać, Piekielny ogień rozpali. Odpowiedz Link
yavorius <Bard trochę charczy, ale śpiewa dalej> 24.12.04, 15:29 Ach damo ma piękna Co z nożem przy mięsie stoisz Poczęstuj mnie ochłapem ścięgna Jeśli żył się nie boisz Siła ma będzie boską Mój ogień wszystko trawi Nie zajmuj się o mnie troską Gdy ścięgnem się zadławisz Odpowiedz Link
blq Bard przeczyścił już rurę 24.12.04, 15:36 Stojąc nad trupem ścięgna swojego Ku bogom wznosi ręce A wkrótce potem dla równowagi Spuszcza je do piekieł. Taka dwoistość i krzywoprzysięstwo Ni bogom ni czartom niemiła, Więc się jednoczą pod Szarym Sztandarem Zaprawde potężna to siła. Kobiete nieprawą co wsze bóstwa wielbi Na strzępy rozrywają Pamiętaj człowiecze to głopcy są przecie Co wszystkim cześć oddają. Odpowiedz Link
yavorius wydech owa rura 28.02.05, 22:12 Dlaczego mam nie podbić skoro Widziałem Dżordża w moro Taki Dżordż to nie chuchro Tak mnie kopnął że kolano spuchło Kopnął mnie później dwa razy w krocze I od tygodnia posoką broczę Gdy szlag wreszcie trafi Dżordża Śmiać się będzie moja obita morda Odpowiedz Link
szprota <tu MZtka umarła ze śmiechu i wycharczała> 25.12.04, 01:16 to wam rzeknę z kałuży krwi, śluzu i posoki no kurwa uwielbiam was chłopaki Odpowiedz Link
yavorius Re: <tu MZtka umarła ze śmiechu i wycharczała 19.01.06, 13:41 Biedna mZta wyharczała Cała Utopia rozpaczała Odpowiedz Link
huann i tu Huann podbi / jając wątki ze stron 05.09.06, 16:38 pierwszej drugiej trzeciej wspomniał o klozecie co jak sami wiecie nie istnieje w necie a więc zaraz wracam. Odpowiedz Link