aard 06.09.04, 09:38 Czy jednak ktoś oprócz Yavora i mnie zagłosuje? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=13870953&a=15435634 Yavo zresztą też mógłby doprecyzować, Paweł czy Michał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Jam glos swoj dala, howgh! 06.09.04, 13:02 tak przypomne w razie bys nie zajrzal na Lodz lub do swoich notatek, drogi Przewo. Odpowiedz Link
aard Toż ja wiem! 06.09.04, 15:00 szprota napisała: > tak przypomne w razie bys nie zajrzal na Lodz lub do swoich notatek, drogi Przewo. Notatek nie potrzebuję, żeby pamiętać (że Gray), a na Łodzi (jak pisałem ten wątek) słowa na ten temat od Ciebie nie było. Co nie znaczy, że gdyby wszyscy inni już byli zagłosowali to Ciebie specjalnie bym molestował. Raczej nie :p Odpowiedz Link
blq po wody 07.09.04, 01:11 a bo ja to tak od czasu do czasu na forum lodz zajrze, a nawet jesli to tylko jakis jeden albo dwa posty, a jak juz widze ze salwadorki sa na gorze to i tak mysle ze tylko ktos kandydature zglosil i nigdy nie wiem co i jak bo i tak mam zwyczaj czytac je hurtem, zeby nie bylo ze mam innego dnia inny gust, no i tak nie wiem, kiedy glosowanie. a w ogole to postulowalbym by byl osobny watek do kandydatur a osobny do glosowania. zeby kandydatury byly tak jak dawniej, a glosowanie na Utopii, czy co. to bym widzial kiedy glosowanie. i zeby w kandydaturach nie zapodawac linka, tylko wklejac watek, to by mi ulatwilo ogarniecie tego wszystkiego. wiem, czepiam sie. ogolnie jest ok, posty bylegologowanego bardzo mnie sie podobaja i utne sobie cos chyba, o ile nie wygra ktorys. szczegolnie o abonamencie RTV i dworcu kolejowym. czius. Odpowiedz Link
aard Też o tym myślałem 07.09.04, 07:59 To znaczy, żeby na wątku z kandydaturami wklejać treść a nie link. Jednak łatwiej to wtedy przeglądać. Tylko, ze każdy ma prawo zgłosić kandydaturę, więc taka zmiana mogłaby być dośc trudna do wyegzekwowania. Ale można spróbować. Co do osobnego wątku na głosowania, to może być ten :-) Ale na tamtym też będę grubokreszyłó, a tutaj tylko o tym informował, OK? Nie zagłosowali jeszcze: Maginiak, Aric, Dziad Borowy, Neochułłan i Pijaw,. Czekamy :-) Odpowiedz Link
aard Re: Też o tym myślałem 07.09.04, 08:35 aard napisał: > Nie zagłosowali jeszcze: Maginiak, Aric, Dziad Borowy, Neochułłan i Pijaw,. > Czekamy :-) Przepraszam, Maginiak i Dziad już zagłosowani. Nie doczytałem. W takim razie pora podliczyć głosy :-) Odpowiedz Link
aard Re: Też o tym myślałem 07.09.04, 08:37 aard napisał: > W takim razie pora podliczyć głosy :-) Widzę, że będzie kłopot: trzy głosy na Byłego (ale każdy na inny post) i dwa na Graya (ale na ten sam). Może jeszcze zaczekajmy na Neochułłana... Odpowiedz Link
dziad_borowy No właśnie, no właśnie, no właśnie 06.01.05, 01:04 Ale o czym to ja mialem? Dzierżbór retromakatki z jeleniem w tle!!! Odpowiedz Link
szprota RedNaczu Przewo! 06.01.05, 12:44 a może by tak czas założyć nowe salvadorki? bo te już panie powyżej setki mają :) [oczywiście po grubej kresze] Odpowiedz Link
aard Myślałem o tym [2] 06.01.05, 13:15 Ale może by tak najpierw JAKOŚ zamknąć poprzednią edycję? Chocby nie przyznając nagrody. Odpowiedz Link
szprota oczywista 06.01.05, 13:27 skądinąd jam zagłosowała, a reszta? [może częściowo w sobotę?] Odpowiedz Link
huann Re: ...no właśnie...? 21.03.05, 15:05 no właśnie, jeszcze trochę i właściwie będzie Po Ptokach (Jajko-takich), bo już wszyscy zapomną o ssso chozzi Odpowiedz Link
aard Więc może 21.03.05, 15:38 któśby się zajął chociaż zrobieniem jednego pliku z kandydaturami, hę? Przewo może wstawić Gróbą Krehę i potem wydrukować, ale na pieprzenie się z kopiuj+wklej naprawdę nie ma już czasu. Jak ktoś podeśle plik, to druknę. Odpowiedz Link
huann Re: Więc może 21.03.05, 15:41 jeśli mnie ptoki nie wchułłoną do ruszty, to jutro srana, lub popoładniem, ok? Odpowiedz Link
szprota ależ nie ma problemu 21.03.05, 16:33 w sumie fakt, mogłam pomyśleć o tym sama :) Odpowiedz Link
yavorius a może głosowanko? 09.05.05, 10:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19301236&a=23666684 Odpowiedz Link
aard Proponuję 29.06.05, 17:04 Wybrać w obecnej edycji przez aklamację post z listą WILI3sztajna. Czy ktoś z Kapituły jest przeciw? (zwłazcza, że pora nowy wątek założyć) Odpowiedz Link
huann ja już się jasno wyraziłem ;))) 29.06.05, 17:05 a kiedy wybory Dotychczasowych Wszechczasów? Odpowiedz Link
dziad_borowy Nie widzę przeciwwskazań 29.06.05, 17:22 absolutne mistrzostwo. Dzierżżżżborek głosuje głos za głosem!!! Odpowiedz Link
aard Wow!, to sie nazywa tempo! :-) 30.06.05, 09:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=15523084&a=25853038 Odpowiedz Link
maginiak ależ Aardzie! 30.06.05, 09:55 ja tak sama z siebie, tyle że w tej samej sekundzie:D Odpowiedz Link
aard Ależ Maginiaku 30.06.05, 12:38 ja wiem, bo jak mi się ukazał wąt po wysłaniu posta, że Maginiak jeszcze nie, to Maginiak już tak. I dlatego napisałem o tempie - zareagowałaś, zanim zgłosiłem prośbę :) Odpowiedz Link
aard Potrzebna jeszcze aklamacja 30.06.05, 09:50 Maginiak i Eyemakka. Tę drugą możemy usyzkać dziś osobiście, tę pierwszą uznam za dokonaną, jesli sprzeciw nie wykwitnie tutaj do jutra :) Odpowiedz Link
yavorius Re: Potrzebna jeszcze aklamacja 30.06.05, 09:54 aard napisał: > tę pierwszą uznam za dokonaną, jesli sprzeciw nie wykwitnie tutaj do jutra :) Ja Ci uznam. Ja Wolin, żebyś Ty poczdam! Odpowiedz Link
blq co prawda będę dziś ale skoro Yav się pofatygował 30.06.05, 09:59 ... i do mnie zadzwonił, to aklamuję już teraz. tak? tak. a przy okazji pierdolnę sobie po raz kolejny. bo już widzę, że Aard namieszał :) Odpowiedz Link
aard Super! 30.06.05, 12:41 Czyloi został nam tylko 3,14jaw, na którego wszakże nie liczę. Ogłaszam wyniki! :-) PS. Ajmaku, ja Ci pierdolnę...! ;) Odpowiedz Link
yavorius khm 30.06.05, 12:44 aard napisał: > Czyloi został nam tylko 3,14jaw, na którego wszakże nie liczę [ciach] To może zamiast Pijawa Lolik, albo Roso, albo Strzałka? Albo B00g? Odpowiedz Link
maginiak Re: khm 30.06.05, 12:58 yavorius napisał: > To może zamiast Pijawa Lolik, albo Roso, albo Strzałka? Albo B00g? Ja jestem za, pod warunkiem, że spełnią niezbędne warunki przyjęcia do Capituły :) W sumie Arica też by chyba należało w prawach członka zawiesić (nie to żeby mi się z subwątkiem dla samobójców nie wiedzieć czemuż ach czemuż skojarzył) Odpowiedz Link
yavorius uff -- PROPOZYCJA -- 30.06.05, 13:02 maginiak napisała: > W sumie Arica też by chyba należało w prawach członka zawiesić (nie to żeby mi się z subwątkiem dla samobójców nie wiedzieć czemuż ach czemuż skojarzył) Też to miałem proponować:) Jakkolwiek wiem, że mnie nie było na forum przez półtora roku, to myślę że byłoby fair zwolnić te dwa miejsca i przyznać je naszej "młodzieży forumowej" - po głosowaniu oczywiście. Odpowiedz Link
lolik2 jak zwykle nie wiem o co chodzi 30.06.05, 13:29 ale została tu wymieniona moja Bardzo Gruba Osobistośc, więc niechże się dowiem - osochozi? Odpowiedz Link
huann Re: jak zwykle nie wiem o co chodzi 30.06.05, 13:30 patrz: sprawa niezwykłej wargi! Odpowiedz Link
huann Re: jak zwykle nie wiem o co chodzi 30.06.05, 13:30 tfu, wagi, oj, rotfl rotfl :D Odpowiedz Link
lolik2 to ja strasznie dziękuję za zaszczyt, któren mnie 30.06.05, 13:40 był kopnął, ale prosze mnie nie brac pod uwage raczej, gdyż ja raczej nie teges jeśli chodzi o salvadory, lepiej, żeby to był ktoś, kto się tym czynnie będzie zajmował :) Odpowiedz Link
aard Czemu nie 30.06.05, 13:56 Jeśli Pijaw i Aric zgodzą się ustąpić, nie widzę problemu. Jeśli się nie zgodzą, nie widzę problemu. Jeśli nie zareagują, możemy zagłosować nad ich usunięciem (zawieszenie nic nie da, bo nie zmniejsza liczebności Kapituły). Ale chyba jedynym kandydenaturatem, który miałby szansę jest B00g13. Reszta nie spełnia pierwszego warunku (dodajmy, że idiotycznego). Odpowiedz Link
maginiak Re: Czemu nie 30.06.05, 15:41 No to jupi, bo już myślałam że mój pies też będzie w Kapitule. Chwila, to chyba jednak bubu!!!?? A jednak uff, bo ja przecież nie mam psa :D Odpowiedz Link
yavorius Hej! 01.07.05, 08:08 maginiak napisała: > A jednak uff, bo ja przecież nie mam psa :D To co ja goniłem wczoraj?:-p Odpowiedz Link
huann Re: mój 30.06.05, 13:22 gray napisał: > > kolega ze studiów nazywa się Kapituła - straszny chlejus :D > no to... do Kapituły!!! :D Odpowiedz Link
gray Re: mój 30.06.05, 13:27 zapomniałem ze smutkiem zakomunikować, że... ożenił się :( :D Odpowiedz Link
szprota ekhem... 12.09.05, 01:07 piątek? wiele wskazuje na to, że okazja do szprotkania będzie co najmniej potrójna. Odpowiedz Link
huann Re: Droga Kapituło! Znudziłty się Salvadorki? 12.09.05, 08:44 co to są 'znudziłty'? /nt ;]]] Odpowiedz Link
latajacy_rosomak A może by tak 12.09.05, 14:14 zmienić nazwę na Złote Salvadory w Kolorowe Cipy? Przynajmniej tak szybko by się nie znudziły. Odpowiedz Link
aard Szczerze mówiąc, mi się znudziły 13.09.05, 10:39 formalnie i bez jaj. Chyba to będzie moje ostatnie głosowanie ;)) Odpowiedz Link
huann w każdym razie biorytm 13.09.05, 10:49 biomet i biogen wyglon dają na niekorzystne? Odpowiedz Link
yavorius Re: w każdym razie biorytm 13.09.05, 10:51 ja myślałem bardziej o biorytmetyce:( Po nas choćby biotop! Odpowiedz Link
huann Re: w każdym razie biorytm 13.09.05, 10:55 yavorius napisał: > Po nas choćby biotop! bioście - a będzie wam wykompane! Odpowiedz Link
szprota ale które? 15.09.05, 19:32 bo ja mam szczerą nadzieję, że raczej to 25 września ;p Odpowiedz Link
aard zobaczymy 16.09.05, 08:31 głosujemy dzisiaj? <highway_to_hell_mode> Dajmy już tego Salvka Cassaniemu, przecież zasłużył jak cholera :) Odpowiedz Link
huann a może wybierzemy 26.09.05, 17:19 edycję najdłużej wybieranego salvadora w kolorowych ciapek dziejach? ;) mam nawet żelazną kandydaturę ;p Odpowiedz Link
szprota a ja napisałam wyraźnie 27.09.05, 14:46 na Salwadorach, za co ja bym mu dała. a zresztą czy to nie wszystko jedno? możemy mu dać za ciałokształt... Odpowiedz Link
aard ja jestem za całokształtem 27.09.05, 15:10 nie chce mi się czytać wszystkich powtórnie, a tymczasem któryś na pewno zasługuje :)) Odpowiedz Link
huann Re: Tak, tak:-) 27.09.05, 17:55 i ja chacha, choć utkwił we wdzięcznej mej pamięci czytellnika zwłaszcza ten, jak to nasz drogi cassani rozpędzonym rowerem lokomotywę potrącił, bo mu wjechała prosto pod koła z błotnikami pod grotnikami? moim zdaniem klasyczny przykład wypadku nie mordobicia! :D Odpowiedz Link
dziad_borowy Gdyż nie mogłem się zdecydować 27.09.05, 20:27 postanowilem oddac 1/2 glosu na cassaniture sajgonkowa i 1/2 glosu na cassaniture polityczna. To bedzie salomonowe rozciecie wezla gordyjskiego w te i we wte. Tamtaradej!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
aard Spoko! 22.12.05, 18:55 Nawet poprzednie jeszcze nie dręczone leżą sobie u mnie na dyskq :/ Odpowiedz Link
szprota pocieszę cię 22.12.05, 18:59 te są już wrzucone do worda, tylko drukować i czytać w wolnej chwili. czekam na grubą krehę żeby dać włos po głosku. [tu było miejsce na sen Huann o gruczole] Odpowiedz Link
szprota wszystko rajt z oczkiem do uda! 22.12.05, 19:25 lubię malować grube krehy. á propos, ktoś reflektuje na mój rysunek babskiej gęby z żółtookim kotem? Bo Kotangens tak mi go uhoryzntala nonstopicznie, że się tylko marnuje... Odpowiedz Link
huann choć to wąska dziedzina 22.12.05, 19:51 to ja poproszę. powieszę na tablicy korkowej i się przepalę. (<-hm, nie rozumiem co napisałem) Odpowiedz Link
szprota Huąnie, ją cię bąrdzó prószę 22.12.05, 20:13 ty nię wiąchaj kórka ną tąblicy! [hm, ja teżr nie] Odpowiedz Link
szprota doprowadziliśmy do aardchiwizacji! 04.12.06, 00:40 wstyd, hańba i małe gołąbki! Odpowiedz Link
nata82 Re: doprowadziliśmy do aardchiwizacji! 04.12.06, 08:37 szprota napisała: >[...]małe gołąbki! miałam wczoraj na obiad - pycha :) Odpowiedz Link
aard No i tRUdno 17.05.07, 21:36 widac, jako kiedyś rzekłem, Formuła się wyczerpała. Dobrze, że nie była Pierwsza. <kubice, straszliwe, kubice!> Odpowiedz Link
szprota Re: No i tRUdno 17.05.07, 22:59 Niemniej mi szkoda ze względów sentymentalnych. Pamiętam to liczenie postów na WSie, by się dostać do Kapituły. Odpowiedz Link