michael00 02.03.05, 21:20 spatki. Tyle. Ot co. Ech ... I o! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbert A 02.03.05, 21:24 witrynka to co? Motylek? - "(...) w sensie, ze tego no, zeby nie bylo ze wiesz, bo jak sam sie do tego nie ten, to moze to byc ze niby cos tam, ale tak naprawde to nie tak. No ... rozumiesz o co mi chodzi?" [by michael00] Odpowiedz Link
michael00 Re: jasne 02.03.05, 21:41 Skąd inąd wiadomo, że w pewnych gronach najlepiej się śpi nago, tylko we własnej skórze. Miękki dotyk poduszeczki i prześcieradełka. Tylko kołderka nie może być za krótka bo sobie można pupcie przeziębić, albo i pęcherzyk i można w nocy nieopatrznie wszystko zmoczyć ... oj oj. Ściskam Was mili moi. Odpowiedz Link
szprota Re: jasne 02.03.05, 21:45 oczywiście Misiaczku, ale pamiętaj, że mokre sny, hihi, się kojarzą z... ;))))))) ty już wiesz, czym! a fe, ty świnko niedobra! Odpowiedz Link
kotbert Ależ Szprociu, 02.03.05, 21:47 fuj, jakie ci brzydkie myśli do główki przychodzą. Nocą zasypiasz i śpisz o słonecznych łąkach pełnych hasających swobodnie jelonków i budzisz się rano z aromatem świeżo skoszonej trawy we włosach. Odpowiedz Link
kotbert Polecam 02.03.05, 22:04 imprezowe sporty, a szczególnie skakanie przez skakankę zrobioną z parówek. Odpowiedz Link
h8red Kurcze, no 02.03.05, 21:56 kotbert napisała: > nie znalazłam po jednej mojego łóżka. Różne rzeczy ludzie sprzedają żeby miec za co pić ale łóżko??? Fiu, fiu ;p Odpowiedz Link
szprota żaden cymes 02.03.05, 22:00 nie znaleźć po imprezie łózka. a jak MoTłoh nie mógł znaleźć spodni, o? i na pewno nie ja je mu zdjęłam, bo byłam nieprzytomna? Odpowiedz Link
aard ohne aard 03.03.05, 14:01 ohne aard kann ich nicht sein mit ihm bin ich auch allein ohne aard zaehl ich die Stunden mit ihm stehen die Sekunden Odpowiedz Link