Dodaj do ulubionych

Mów mi tak jeszcze...

• huann Mów mi tak jeszcze... 10.05.06, 15:19
      bozenik1 napisała:

> Ja się ciężko zastanawiam, bo skoro jest to wątek BOGUSIA po cholere
      > zamieszczacie zdjęcia tutaj swoich kotów, za przeproszeniem a kogo to
      > interesuje, zróbcie sobie własne wątki i przestańcie zaśmiecac ten
      > Dziękuję bardzo Bożena

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=31645059&a=41559366
    • yavorius aaaaaaaaaaaaaaa rotfl! 11.05.06, 13:18
      Niniejszym zgłaszam że od pewnego czasu po naszym forum błąka się niejaki
      yavorius, osobnik nie dość że ewidentnie niezrównoważony to jesczcze jako
      bodajże łodzianin ewidentnie niepasujący do tematyki naszego forum. wnoszę o
      jego natychmiastowe zdekapitowanie i usuniecie wszystkich jego
      dotychczasowych wpisów, tudzież objęcie stosownymi zakazami członków jego
      najblizszej rodziny.

Link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41631942
      • maginiak Re: aaaaaaaaaaaaaaa rotfl! 11.05.06, 13:20
        tudzież objęcie stosownymi zakazami członków jego
        > najblizszej rodziny.

Huraaaaaaaa! To o mnie!!!! :))))))
        • yavorius Wiem! 11.05.06, 13:31
          Odpisałem mu tutaj :D
      • aard aaaaaaa na jakim forum, to było? 12.05.06, 00:36
        Bo jest na Oślej :/
        A moim zdaniem z zębem ktoś napisał i - chociaż nie ma racji - to też nie chyba
        podstaw, by go zaraz na Oślą, bo po tych "członkach najbliższej rodziny" widać,
        że po prostu żartuje (meiner Meinung nach) ;)
        • aard aaaaaaaa już wiem 12.05.06, 00:40
          i kasuję swój post ze względu na przedwczesną diagnozę w powyższym. Przepraszam,
          że - mimo iż tylko MZtka - ktoś będzie mógł przeczytać, co powyżej.
    • szprota fragment wyciętego posta 25.05.06, 20:50
      PS. nie kasowac mi postow wy spoleczne moderatorki
      szprota brzydki zniszczony kurdupel o twarzy faceta

:D
    • szprota Mów mi tak jeszcze... 29.05.06, 19:52
      Krakówzdurniał!
      • latajacy_rosomak IPN 30.05.06, 12:56
        Instytut Pamięci Netowej rozpoczął czarowanie na polownice!
        • szprota ...znowu...? [nt] 30.05.06, 13:13

• yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 02.06.06, 14:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=42914774&a=42927361&wv.x=2
    • szprota dokopałam się po omal roku 06.06.06, 21:30
      humbak 23.06.05, 22:29
      Mam plan że w wakację obczytam trochę RU żeby zobaczyć jak inteligętni ludzi
      moa bredzić:)
      • dziad_borowy Piękne:-)) 07.06.06, 08:45
        I jakze pokrzepiajace:-)
        Dzierżżż!!!
        • aard a jeszcze 07.06.06, 13:05
          jakie prawdziwe! :)
    • szprota Re: Mów mi tak jeszcze... 23.06.06, 20:36
      Bzdura. Przecież to właśnie zalogowani (te wszystkie jakieś dziady, huany,
      szproty i im podobni) zrobili z tego forum pseudointelektualne i pseudodowcipne
      bagno. To oni szydzili ze wszystkiego i wszystkich, to oni nigdy nie pisali na
      temat, to oni lubowali się we wzajemnym potakiwaniu sobie i kpieniu z każdego,
      kto - ich zdaniem - nie ma podobnego do nich poczucia humoru i nie śpiewa w
      chórze z nimi, to oni silili się na bycie najmądrzejszymi, to oni uprawiali tu
      prywatę, przerzucając się na wyścigi wpisywaniem wypowiedzi kompletnie
      niezrozumiałych dla nikogo poza nimi. Z czasem ich dominacja została, niestety,
      w pewien sposób sformalizowana, ponieważ jedno z nich - szprota - dostało
      uprawnienia administratora, co, moim zdaniem, było największym błędem w
      historii tego forum.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=44095008&a=44103959
      • dziad_borowy Heh no no nawet ironiczny Hubcio to przyklepał 23.06.06, 21:45
        W ogole obfity dzien dzis byl:-)
        Dzierżżżż!!!
        • huann a tu jeszcze Noc Śniętoyavska! 23.06.06, 21:46
          dziad_borowy napisał:

> W ogole obfity dzien dzis byl:-)
          > Dzierżżżż!!!
          • szprota o jany! jacja! [niobfitości] 23.06.06, 21:51

• yavorius Jupi! 29.06.06, 10:06
      Mam plaskaty ryj! :DDDD
    • yavorius Niezawodny Silvio1970... 11.07.06, 11:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=44779959&a=45033706
      "yavorius, twój smak najwyraźniej spaczony jest długoletnim używaniem innych
      kolorowych trunków ze sklepów chemicznych"
      • yavorius i dziś... 12.07.06, 15:09
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=45114081&a=45116251
        "proszę nie przypisuj mi jakichkolwiek zasług w agresywnym postępie twojego
        obłedu. byłeś już mocno szalony zanim podjąłem desperackie próby twej
        reedukacji. ostatnie spustoszenia wydają mi się naturalną konsekwencją
        nadmiaru czasu, z ktorym twoja trywialnie skonstruowana osobowosc nijak sobie
        poradzić nie może".

Mówię Wam, zaglądajcie na forum Ursynów:)
        • szprota niezłe 12.07.06, 15:22
          acz ja bym mu odpisała, by się streścił, bo się nie mieści na sygnaturkę ;p
          • yavorius Re: niezłe 12.07.06, 15:25
            ja to wszystko mam w ludzie.gazeta.pl, ale mi się skończyło przyznane 1500
            znaków ;-)
            • szprota Re: niezłe 12.07.06, 15:28
              nic tylko musisz klona założyć. albo wrzucić w hobby czy muzykę.
              • yavorius Re: niezłe 13.07.06, 07:54
                Wrzuciłem w muzykę:)
                • szprota Re: niezłe 13.07.06, 10:46
                  widziałam :)
    • huann nic z tego nie rozumiem :/cośtam o rowerach chyba? 11.08.06, 15:12
      ZERO SZACUNKU DLA PEDOFILOW I PEDAŁOW!!!!!!!!!!PRECZ ! WYJAZD Z POLSKI !!!!!!raz
      sierpem raz młotem lewacka hołotę !pedofile, geje, lesbijki - wrogowie Polskości
      ! Badz dumny z tego ze jestes "czystym" Polakiem ! Siła robocza potęgą tego
      kraju ! A scierwo - jak w Chinach na szubienice !!POD MUR jak można k***a
      zagłosowac na "sprzeciwiam sie" -> albo trzeba byc skonczonym idiota, albo
      pedofilem :| eot.trzymajcie się tematu!!! Ludzie, niektóre komentarze są nie
      dość, że nie na temat, to jeszcze obrażacie się nawzajem! jestem na NIE
      pedofilom i innym zboczeniom. Kaczyńskim też mówię NIE ale skoro są już u
      władzy, niech zrobią coś dobrego i zamkną tę stronę!!! PRECZ PEDOFILOM i PEDAŁOM
      (NIKOŚ)i STop PEDOFILOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Bronczas to
      pedał ) jak najbardziej POPIERAM PETYCJE!!!! KONIEC PEDOFILII (misiaa) WEDŁUG
      MNIE TA PETYCJA JEST DOBRA , PONIEWAŻ DZIĘKI NIEJ MOŻE UDA NAM SIĘ USTRZEC PRZED
      TAKIMI OSOBAMI MŁODZIEŻ DO 18 ROKU ZYCIA I DZIECI KTÓRE LUBIĄ BYĆ NA INTERNECIE
      . KONIEC PEDOFILII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przegięcie pały. (Rabin)Widzę że twoja ksywa (Rabin) bardzo
      dobrze odzwierciedla twój charakter...brawo... (myślący) hahaha weź idź się
      poskarż mamie... Tak, tak i koniecznie złuż tą swoją petycję... hahaha jesteś
      śmieszny, a zarazem żałosny ! Nie obrażac?!?!?! To może wolisz pogłaskać swoich
      kumpli(?) ?! Nie wnikam po czym... ;> Pozwól, że jeszcze raz skomentuję twoje
      wypociny bo nie mogę się powstrzymać od śmiechu:
      hahahahhahahahahhahahahahahahaha x 100 !!! i jeszcze więcej ;]
      hahahhahahahhahaha okrutny jesteś !!! hehestop pedofilii (ona) mam nadzieje ze
      po tej petycji wszelka pedofilia w internecie zostanie zdeptana sex nawet wsrod
      osób ponizej 16 roku zycia powinien byc oznaka miłosci do drugiej osoby (
      zdrowej i normalnej miłosci) a nie przymusem Jestem zdecydowanie przeciw takim
      stronom to skandal (Trevor)"dobry pedofil"- "zły pedofil" to tak jakby w ten sam
      sposób podzielić morderców czy sadystów. Czy taki podział może funkcjonować w
      zdrowym społeczeństwie?? pedofilia jest zła i tylko zła. stronę skasować, to
      skandal że się wogóle pojawiła. Pedofilia (Anty) Usunac to strone i nie dopuscic
      zeby znowu powstała. A autora tej strony mozna poprosic o kontakt na realu i
      zobaczymy... Pedofilia to haniebne okrucieństwo wobec dziecko ( Paweł )
      Pedofilia to nie choroba, to zło, wcielone zło z którym koniecznie należy
      walczyć, jestem katolikiem i chodzę do kościoła, ale dla mnie jedyną karą za
      pedofilię jest kara śmierci, wtedy będziemy mieli już 100% pewnośc, że to bydle
      ( bo pedofil nie jest dla mnie człowiekiem ) nie skrzywdzi już nigdy więcej
      żadnej innej bezbronnej istoty jaką jest dziecko(tralala) a co do
      homoseksualizmu jak to ladnie ktos tu nazwal i pedofilii to ze tak
      powiem"niedaleko lezy jablko od jabloni" polecam przeczytac "PEDOFILIA" wyd. UJ
      zmienicie zdanie jesli uwazacie ze to 2 rozne przypadki.dla nich więzienie to
      największa kara, wiem ze mozna sie wku**** ze podatki ida na zywienie tych
      scierw ale tak jak oni sa sadzeni przez wspolwiezniow to nikt im takiej kary nie
      wymiezy- posuwaja ich w dupska i maja taki wpier.... na kazdym kroku ze do konca
      swoich chwil beda wypaczeni.Oni poprostu nie zasluguja na smierc!!!Do celi z
      pedofilami!!!!kto na "NIE"?! (N. I.) Ja sie tylko zastanawiam kto jest na tyle
      po*lony żeby głosowac na "nie"... Co to za obrońcy pedofilii kobieta lekkich
      obyczajów!? Zamknac strone i autora (Zolwo) Zamknac ta strone a autora wrzucic
      do najciemniejszej celi i zamurowac. Niech zdechnie z glodu. Moze jak mi sie
      pusto w zeladzku zrobi to rozum mu wruci. Jestem za kara smierci dla pedofili i
      morderst z szczegulnym okrucienstwem, i mam gdzies humanitaryzm... skoro ktos
      niejest humanitarny i krzywdzi dzieci to czemu my mamy byc dla takiej osoby.
      Petycja i jej tffoorca (Wielki książe)Odnoszę wrażenie, że twórca powyższej
      petycji nie grzeszy nadmiarem inteligencji. Prezydent RP nie zajmuje się
      likwidacją stron pedofilskich w internecie. Od tego jest policja i
      wyspecjalizowane agendy, do których bez większego trudu można dotrzeć nie
      ruszając się nawet z fotela. Autor petycji najwyraźniej pragnie zaistnieć
      medialnie. Nic z tego. Nawet podrzędny redaktor z najbardziej podrzędnej
      redakcji nie przeprowadzi z nim wywiadu. Jakbyś wiedział o co chodzi to nie
      gadałbyś głupio i bez potrzeby. Stronę już wczesniej zamknięto ale wróciła. W
      związku z tym podjęto inicjatywę interwencji u samego prezydenta, żeby sam
      zwrócił uwagę na tą sprawę i podją odpowiednie kroki, zmierzające do ponownego i
      trwałego zamknięcia strony. Proste? Chyba tak...J E B A C KACZOROW!!! ZAMKNĄĆ! (
      krew77 ) ZAMKNĄĆ! STOP PEDOFILI (miklosz) Zamknąć stronę natychmiast!!!Pedofili
      mówimy NIE!!! Wyrostkiewicz ! zyj i dac zyc innym... rany boskie . powodzenia
      pedofilie ( karolina )Byłam na tej stronie!! Te parówy wciągają dzieci w to
      wszystko!!!! Boje się, dziiaj chyba nie zasne, mam nadzieje, że strona jak
      najszybciej zostanie usunięta. Wiedziałam, że nie należy pozwalać na zbyt wiele
      gejom, teraz pedofile się ujawniają. Niebawem powstaną strona pt "reksio i
      filemon" dobrej zoofili! Polska schodzi na psy! Roman!! zrob cos!Romcio...
      (Kaktus) Romcio ci może najwyżej tą parówę w dupsko załadować. Won (Wierny Pies)
      Tobie kaktusiku co najwyżej może tą parówę dać powąchać. nawet na zapakowanie ci
      jej w pysk nie zasługujesz, pedofilu zdewociały. Romcio to pedofil (cżłowiek)
      Karolinka podnieciłas Romcia, rozpalił on do Ciebie pedofilska miłosc ale nic z
      tego bedzie musiał zadowolic sie dmuchana lalą ;)
      Karolinko widzę, że masz nikłe pojęcie o homosesualiźmie... Uwierzyłas w głupoty
      , które wygaduje poseł Mierzejski? "Nie należy zbyt wiele pozwalać gejom..."
      Buahahha. Nie każdy pedofil to gej. Albo prawie zaden. Raczej sa to
      heteroseksualni mężczyźni( RYBA )Teraz o Romana będziecie się kłócić! Każdy
      powinien powiadomić swoich znajomych o tym, aby podpisali petycje blue... ( Ozzy
      )to Ty chyba nie załapałeś sensu porównania podefilii z homoseksualizmem. cała
      gejowska grupa ludzi do czegoś już doszła (spalic najlepiej to wszystko) więc
      teraz kolejni dewianci szukają dla siebie alternatyw. tu zalegalizowali związki
      homosów, tu walczą o adopcje, wszędzie odbywają się pochody, więc teraz i
      pedofile chcą dla siebie trochę przestrzeni. NA KTÓRĄ K**** nie zasługują!
      wszystkie te smiecie chcą by ich zboczenia stały się czymś normalnym, co nikogo
      nie będzie w końcu razic. na szczęscie nawet u bardzo tolerancyjnych ludzi ta
      tolerancja też kiedyś się kończy i nie doszło jeszcze do żadnego wielkiego
      przełomu dla tych wszystkich zboczeńców. i nie dojdzie. ludzie którzy chcą
      zdrowego społeczeństwa na to nie pozwolą. mów sobie co chcesz człowieku, ale i
      tak ani geje i lesby, ani pedofile w polsce nie dojdą do spokojnego życia.
      nigdy.przeciw pedofilom na zawsze!!jak ja bym dorwal takiego pedofila po dwoch
      nalewkach to bym c***a wykastrowaql i skopal tak zeby juz nikomu nie zrobil tak
      ogromnej krzywdy!!homo a pedofil (N. I.)Jak dobrze Ozzy, że już to
      skomentowałeś. Ja napisałem wcześniej na ten temat wyj***ny tekst, ale mi sie
      niechcący wszystko skasowało... :? Nie chciało mi sie już więcej pisać. Ale masz
      rację - chodzi własnie o to, iż tolerancja i akceptacja dla jednego zoboczenia
      pociąga za sobą wymuszoną akceptację innego rodzaju dewiacji (na zasadzie
      równości obywateli i równości ich praw).holandia (jajo)a Ty zobacz co sie dzieje
      w Holandii, tam pedofile powoluja sie na to, ze ich koledzy geje cos sobie
      wywalczyli wiec oni tez chce to reakcja lancuchowa śmierć pedofilom (bolo)
      przywrócić karę śmierci pedofilom hehe ( karolinka )wierzejski jak juz, taaa dla
      pedala nie liczy sie wiek tylko plec, pozatym nawet jesliby tak nie bylo to nie
      zrozumiales przeslania mojego komentarza!nie kazdy pedal to pedofil? no ale
      pedal a to jest rownie nienormlane jak pedofilia, dla pedalow i pedofili jedna
      kara - NA SZ
      • huann cd. 11.08.06, 15:13
        UBIENICE!pedal ( karolina )Dla pedała nie liczy się wiek tylko plec:) przyjdzie
        40stolatek do pedala pedal bedzie szczesliwey przyjdzie 12 stplatek bedzie
        jeszcze bardziej szczesliwy!

uch.:
        • aard o samych rowerach 16.08.06, 16:20
          www.daretospeak.net/pages/maly-ksiaze/
    • huann Re: Mów mi tak jeszcze... 15.08.06, 00:34
      Longeta
      w życiowej formie!
    • huann rozmywacze i briteńcy 22.08.06, 15:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=47216612&a=47285060
    • dziad_borowy O dziadu 06.10.06, 12:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=47021639&a=49858056
      Dzierżżż!!!!
      • aard Mychowata taka jakaś 06.10.06, 12:13
        i mysi rozumek pewnie ma ;)
        • yavorius i nie ma poczucia estetyki /błłłe 06.10.06, 12:14

• dziad_borowy Re: i nie ma poczucia estetyki /błłłe 16.10.06, 12:23
            Krytyka przydatna sie okazala - strona w przebudowie:-) I jeszcze jeden dobry
            uczynek odbebniony. Kiedy ta ludzkosc zdazy mi sie za to odwdzieczyc?
            Dzierżżż!!!
            • aard ja bym na ludzkość nie liczył 16.10.06, 13:55
              ale miło się przekonać, że nie tylko rzeczywistość otacza nas, ale i my ją
              niekiedy otaczamy :p
    • aard Podbijam dla Cassaniego /up 09.10.06, 16:30

• latajacy_rosomak z piątku 05.11.06, 22:47
      pan profesor podczas egzaminu: "ma pan chyba jakieś problemy z psychiką".

a to ciekawe. muszę to rozważyć.
      • szprota ten psor się mylił 05.11.06, 22:53
        to psychika ma problemy z tobą. tożsamościowe.
        traktuj to jako komplement.
    • huann big_news 08.11.06, 12:41
      poprosił
      bym Go nie rozśmieszał :)
      • szprota mam ochotę mu napisać 08.11.06, 12:48
        trzeba mieć fantazję dziadku.
        • huann i w ten sposób 08.11.06, 12:56
          wątek załapie się na edycję WaTkacza.
          kolejną edycję ;P
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 18.12.06, 10:10
      Dominator!!!
      • szprota heh, gratulacje :D 18.12.06, 11:45
        jasię staram i nic!
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 18.12.06, 13:15
      Potrzebuję troski!
      • szprota czy 18.12.06, 13:35
        specjalnej?
        • yavorius czy 18.12.06, 13:41
          ten z prawej to Mroczas?:D
          • szprota faktycznie podobny 18.12.06, 13:55
            i uprzedzając twoje pytanie, nie, nie wiem, co u niego słychać, mogę ci dać jego
            GG :P
            • yavorius Re: faktycznie podobny 18.12.06, 14:09
              Ja mogę Ci dać jego numer komórki:P wygrałem.

A było to tak:
              CZAS I MIEJSCE: koncert Depeche Mode
              UDZIAŁ BIORĄ: Maginiak, ja, Mroczas.

Maginiak (idąc ze mną po płycie stadionu): Fajnie byłoby spotkać kogoś
              znajomego.

<4 sekundy później>
              Mroczas: Ooooo, Yavor!

:-D
              • szprota o, mnie się to zdarza 18.12.06, 14:18
                jak idę Piotrkowską.
                wygraliście :P
                • huann na mnie też się rzucają znajome 18.12.06, 20:44
                  kamienice kostki pod nogi
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 20.12.06, 13:07
      Wy POKEMONY ;-D
      • lavinka Re: Mów mi tak jeszcze... 20.12.06, 15:36
        To ja sobie zarezerwuję tego żółtego,straszejnie mi się podobał... ktoś wie jak
        się nazywał?

lav
        • yavorius Pikaczu /nipikapika 20.12.06, 17:16

• szprota to ja chcę być jakimś różowym! [nt] 20.12.06, 21:48
            • lavinka To mam coś dla Ciebie szprotko: 22.12.06, 17:26
              definicja pokemona:
              www.miejski.pl/slowo.php?a=Pokemon
              (też się kwalifkuję, bo różowy lubię)
              Pokemony do wyboru:
              pokemonpl.net/topics12/pokemony-4-generacji-nazwy-typy-ewolucje-obrazki-vt1081.htm
              ;-)
              lav
              • szprota dziękuję 22.12.06, 19:08
                ja wprawdzie różowego nie lubię, ale wydał mi się właśnie taki pokemonowy.
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 07.01.07, 11:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=55007944&a=55073225
      A co tobie javorius można wyciąć, te bzdetne "młodzieżowe" wstawki, które
      przepisujesz chyba z sms-ów od widzów programu VIVA? A poza tym jesteś z tej
      samej paczki, "swojego" nie będą wycinali. No i jesteś taki "cool", lansujesz
      się na wykształciucha, szkolonego na tytułach artykułów z GW i na tytułach
      piosenek z MTV, idealny forumowicz po linii agory. Świetnie się komponujesz z
      janem-w, jaa-gą, rubeusem, koszatkiem i robertem_c.
      • szprota o, ktoś kojarzy Rubeusa? 07.01.07, 13:44
        toż ja go znam z sci-fi ;]
        • yavorius ja kojarzę, na Ursynowie pisze /nic 19.01.07, 12:48
    • szprota no WRESZCIE zmieniłam sygnaturkę! 17.01.07, 22:53
      cytuję:
      Wiesz gdzie możesz sobie wsadzić to swoje gó..arskie strachy na lachy. Ty już
      dobrze wiesz gdzie. Kim ty jesteś szproto że jakieś akty laski będziesz dawala.
      To że czasowo ktoś ci pozwolił się mieszać w to co inni piszą nie zrobiło z
      ciebie istoty mądrzejszej. Wręcz przeciwnie. Przejęłaś się tak bardzo rolą że aż
      patrzeć kiedy ..... Też byś poleżala i pokwiczala. Tylko skąd desperata do pary
      weźmiesz? Tomek
      ps. Skąd się tacy ludzie jak szprota biorą? A teraz kasuj, mam to gdzieś. A tak
      prywatnie. Donosilaś na innych do SB? Ludzie o twoim charakterku zawsze
      donosili. Dasz linka do swoich akt jak opublikują. Paaaa

podejrzewam, że poleci na oślą w trymiga, ale ja nie kliknę "osioł" ;p
      • vauban Re: dupadupadupa 17.01.07, 23:22
        Ale jaja :)
        Wszyscy nas biorą dziś i wczoraj za SB - ków.
        A ja żyję 37 lat, podpadam pod lustrację (bo bywałem dziennikarzem, i nie
        urodziłem się po 1972), a z SB miałem kontakt - kolega z ławki Bugs na studiach
        wyznał mi kiedyś po pijaku, że go SB nachodziło i starali się coś na niego
        zdobyć. Za jakieś studenckie awantury.
        Szef kretyn dowiedział się o tym skądsiś, no i wywalił Bugsa ze studiów.
        Nieprzyjemnie nam wszystkim było, bo Bugs był w zasadzie niewinny jak święta
        Agnieszka. Na dodatek, był sympatycznym człowiekiem.
        Lecz szef zakładu był osobą twardą, o zasadach godnych zaprawdę PiS - u arowych,
        (dopiero po paru latach wyszło na jaw, iż nieszczęsny cierpi na schizofrenię),
        i było jak w porzekadle: 1. Szef ma zawsze rację, 2. Jeśli szef nie ma racji,
        patrz punkt pierwszy.
        Dorośli ludzie powinni mieć stanowczo więcej zabawek, najwyraźniej się nudzą ;)
      • szprota już bez takich rewelacji, ale skolekcjonowałam 18.01.07, 22:38
        Od ciebie wszyscy są ladniejsi i mąrzejsi i na dodatek nie pachną starą rybą. Tomek
        żolnierzy zostawić, wykopać szprotę!
    • szprota to akurat sympatyczne :) 21.01.07, 23:55
      Ucello z forum fanów M.M.:
      szprota! ja do Ciebie w kwestii formalnej- zwanej sygnaturką. Ktoś tak do
      Ciebie- naszej medalistki w konkursie biblionetkowym?!
      Weź no postrasz ,że przyjdzie Ignacy Grzegorz i mu pokaże...

Wiem, że ludzie lubią podnieść sobie ciśnienie krwi tętniczej, nie wydając
      forsy na kawę , ale Ty -zdaje się wchodzisz na jakieś niebezpieczne fora
      dziewczyno. Mało ci psychopatów po bramach, w realu? Nie lepiej pojeździć na
      motocyklu, albo poskakać na bungie? Zdrowiej by było.
      Zresztą, co kto lubi. Przepraszam za ten atak "porad cioteczki".
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 24.01.07, 11:41
      "Nie pal głupa. Robisz za usłużnego garbuska, który donosi moderatorowi
      kto "śmieci" i co jest spamem?"

tutaj. Moja wizytówka się cieszy:D
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 31.01.07, 14:23
      Cała dyskusja.
      • szprota Re: Mów mi tak jeszcze... 01.02.08, 00:16
        coś było na Łodzi o mojej starości i brzydocie, ale nie mogę znaleźć. Chyba się
        uodparniam.
        • szprota Jedno z ładniejszych: 28.12.08, 20:14
          "cenzura nawet za komuny
          Autor: Gość: znajomy 28.12.08, 20:10

nie byla taka smieszna jak w agorze, ale jak wiadomo nawrocone prostytutki sa
          najgorsze, jednak uczysz sie szybko i juz niedlugo bedziesz prawie tak samo
          dobry jak starzy ubecy, naprawde wrocilo cos bardzo zabawnego i nieszkodliwego,
          cenzura zawsze podnosi poziom wypowiedzi jaka by nie byla"
    • yavorius Re: Mów mi tak jeszcze... 23.12.09, 09:29
      kurwa, kocham was słuchać (kolega z pracy z daleka)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka