aard 12.05.06, 11:49 Próbowałem znaleźc definicję woguli (nie pamiętam, kto ją pisał i na jakim forum) i znaleźć nie mogę. Pomożecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: GDZIE SĄ KURWA WOGULE? 12.05.06, 11:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=339544&a=342177 :D Odpowiedz Link
cassani kurwa! aard 12.05.06, 13:57 dostał amnezji. nichuja wszystko od wczoraj mu się zapomnieło! Odpowiedz Link
szprota bo się pewnie 12.05.06, 19:33 skoncentrował na biciu chujów zamiast na ważnych rzeczach dwa razy. Odpowiedz Link
aard a Ty byś nie podkurwiała 12.05.06, 23:04 tylko przypomniała te właściwe wogule, które bodaj nawet ja definiowałem, a znaleźć nie mogę... :/ Odpowiedz Link
aard no właśnie nie pamiętam 12.05.06, 23:26 czy ja zdefiniowąłem, czy tylko CHCIAŁEM zdefiniować :p Odpowiedz Link
szprota obawiam się, że to drugie 12.05.06, 23:33 albo doznałam sklerozy i do tego odumiałam się kowyftać w wyfukiwarki. Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 17.05.06, 16:02 Witaj aard! mam nadzieje, że mój tekst znajduje Cię w dobrym zdrowiu. Przepraszam za styl. Już sie KRZYWA, poprawiam. Wybacz ja ROBIĘ PIERZYNĘ!!! Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 17.05.06, 19:17 co za proza życia huanie... spodziewałem się sformułowania konsumować... pragnąć zaspokoic głód... ale żryć toż to chłam słownikowy, a jasne czyżby chłam to fonetycznie Twój login? może warto skończyc jakies studia w nie topic smutki w utopii... rzucam rękawice! Odpowiedz Link
huann Re: możliwe 17.05.06, 20:10 neofilet napisał: > co za proza życia huanie... spodziewałem się sformułowania konsumować... > pragnąć zaspokoic głód... ale żryć toż to chłam słownikowy, a jasne czyżby > chłam to fonetycznie Twój login? może warto skończyc jakies studia w nie topic > smutki w utopii... > rzucam rękawice! wpierdalać. Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 17.05.06, 23:45 znów to "mięso"... huannie !!! więcej godności... czyżby to wołanie o dokarmianie? nawet nie czuje jak mi sie rymuje... Odpowiedz Link
huann Re: możliwe 17.05.06, 23:48 > czyżby to wołanie o dokarmianie? wreszcie doczekałem odpowiedzi, może i mięsa doczekam. mniej głodności. miast rękawiczek, majtek, marynarek i innych części odzieży ratunkowej. Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 17.05.06, 23:53 Uruchamiam wyobrażnię bo w wizytowce tylko portret czyli marynarka, rękawiczki, majtki ( utopijne ) i kamizelka ratunkowa... tu nie tzreba dokarmiania ale "doubrania" tworzę neologizmy czyli nadaje sie do utopii? Odpowiedz Link
huann Re: możliwe 17.05.06, 23:55 znowu te spacje między nawiasami, a słowem w nich zawartym... ech:/ Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: możliwe 17.05.06, 21:28 > a jasne czyżby > chłam to fonetycznie Twój login? Warto byłoby być chociaż na pierwszych zajęciach z fonetyki, by dowiedzieć się, że "huann" fonetycznie pisałoby się "xuuan". Za niedoskonałości alfabetu klawiaturowego nie odpowiadam. Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 17.05.06, 23:43 Latający futrzaku!!! nie ma języka łączącego xuua... ale w utopii wszystko mozliwe... rosomak to drapieżnik a jakby bez ikry o! pardonsik bez jaj ... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: możliwe 17.05.06, 23:55 > Latający futrzaku!!! nie ma języka łączącego xuua... Nie "xuua", a "xuuan". Tak wygląda zapis fonetyczny nicka "huann". Zarówno "h" jak i "ch" fonetycznie zapisuje się znakiem przypominającym "x". Zajrzyj do jakiegokolwiek podręcznika z fonetyki i fonologii, a wszystko będzie dla Ciebie jasne. > pardonsik O, chujeczek Cię strzelusi? Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 17.05.06, 23:59 latajacy_rosomak napisał: > > Latający futrzaku!!! nie ma języka łączącego xuua... > > Nie "xuua", a "xuuan". Tak wygląda zapis fonetyczny nicka "huann". Zarówno "h" > jak i "ch" fonetycznie zapisuje się znakiem przypominającym "x". Zajrzyj do > jakiegokolwiek podręcznika z fonetyki i fonologii, a wszystko będzie dla Ciebie > jasne. > > > pardonsik > > O, chujeczek Cię strzelusi? > dlaczego tak drastycznie... nie umiemy bez wulgaryzmów... szelest dresów przeszkadza... nie ma jak kresz... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: możliwe 18.05.06, 00:06 > dlaczego tak drastycznie... nie umiemy bez wulgaryzmów... Jacy my? Megalomania czy nadmierne spoufalanie? > szelest dresów > przeszkadza... nie ma jak kresz... Łee, to jak Ty czytasz tę Utopię, że nawet nazwy wątku nie kojarzysz? Eee, mizeriada. Odpowiedz Link
neofilet Re: możliwe 18.05.06, 00:11 My bo jak mi sie wydaje gramy na dwóch boiskach... co do lektury... zdrowo sie odzywiam a utopie bez odbjania po ciężkostarwnym posiłku trudno zrozumiec... masz rację: (mizeria)da... Odpowiedz Link
aard A skoro Ci tak ciężko trawić RU 19.05.06, 23:36 drogi Neofilecie, to po co się męczysz? Jeśli naprawdę tylko dla mojej przyjemności, to zaprawdę jestem wzruszony i wiedz, że szczerze doceniam Twoje wysiłki i wyciekający spacjami spomiędzy nawiasów siódmy pot. Tak trzymaj! Odpowiedz Link
aard A dziękuję, nie narzekam Neoficie 19.05.06, 23:26 i przepraszam, że zjałem "łe" w Twoim nicku, ale jakiś huasiowy dziś jestem. A i Ciebie pozdrawiam i zapytuję, pod jakim adresem zaopatrujesz się w jad? Bo ja chętnie ten-tego, a mojego dostawcę posadzili ostatnio pod jedną celą z tym, co dilował <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=2818543&v=2&s=0">flamastrami</a> i mam niejakie kłopoty z płynnością. Dzierżżż! Odpowiedz Link
aard kurwy zaś pod latarnią staną 12.05.06, 17:59 to jest początek Wielkiej Akcji Kurewskiej Maj 2006. Zobaczmy, ile jest kurew na RU Odpowiedz Link
szprota GDZIE SĄ KURWA WOGULE? 08.08.06, 22:35 dzisiaj mi Huann wmawiał, że skoro wiem, gdzie były, to musiałam je czytać! Odpowiedz Link
szprota o bożre. 15.08.06, 16:09 no przecież tam, gdzie je położyłam. w drugiej szufladzie od dołu, pomiędzy instrukcją obsługi aparatu, nieużywaną ładowarką do motoroli a kartą sim era fun. Odpowiedz Link
huann to mi przypomina, co wczoraj pokazałem Temu_Brajtu 16.08.06, 16:45 albo wezmę i pokarzę Was Wam na szprotkanie, bo czegoś takiego to ście* nie przewidzieli! *co to są 'ście'? Odpowiedz Link
aard Niezłe, niezłe 17.08.06, 16:36 a Szprotę proszę jednak o wskazanie, bo NARAWDĘ nie widzę! Odpowiedz Link
huann GDZIE SĄ KURWA NARAWDY? 17.08.06, 20:27 ard napisał: > a Szprotę proszę jednak o wskazanie, bo NARAWDĘ nie widzę! Odpowiedz Link
szprota cholera, naprawdę je gdzieś kładłam 17.08.06, 21:50 jeszcze się z tobą nie kłóciłam, że twoje ładniejsze :/ Odpowiedz Link
szprota kładę tu wogule. nie przekładać! 17.08.06, 22:02 jedne (moje i Pijawa) drugie (Aarda) Odpowiedz Link
szprota I co inne też. 07.11.07, 22:02 A teraz umiesz i nie piszesz w ogóle. Wciągnęłam Gyros de Bohemia nosem i czekam na następny odcinek serialu. Odpowiedz Link
aard GDZIE JEST KURWA RELACJA Z GIRO D'ALPI?? 21.10.08, 15:16 No gdzie?! Szproci nos trza zapełnić, film kręcić! Odpowiedz Link
szprota Re: GDZIE JEST KURWA RELACJA Z GIRO D'ALPI?? 21.10.08, 22:45 No to ja się pytam, gdzie! Odpowiedz Link
aard Re: GDZIE JEST KURWA RELACJA Z GIRO D'ALPI?? 21.10.08, 23:20 No, ja też. W piździe chyba, no bo gdzie?! Odpowiedz Link
szprota Ja nie namawiam na poszukiwania 06.02.09, 22:29 bo też chyba nie trzeba namawiać. No ale gdzie ta relacja? Odpowiedz Link
aard Ja namów nie przyjmuję 07.02.09, 10:18 Ale reracja czeka na dysku aż mi się zechce ją na stronkę wkleić. A ściślej, aż znajdę na to czas. Ale jest GOTOWA! :D Odpowiedz Link
szprota bo wiem! na mowy są dla mięczaków! 07.02.09, 14:51 a nie zna życia, kto nie RUszył do czynu! daj ać ja wkleję. Uwielbiam lizać koperty i znaczki, to co mi tam klejenie wyprawy! Odpowiedz Link
aard W sumie mogłbym dać 12.02.09, 11:19 ale jednak lubię takie rzeczy (nie) robić sam. Sorry. Odpowiedz Link
szprota Trudno 12.02.09, 19:28 Rzekłabym "no trudno", ale ja tak wszak nie mówię. To ja jak zwykle zaczekam. Przecież mam czas i mnóstwo cierpliwości :) Odpowiedz Link
szprota Udało mi się to co najmniej raz 13.02.09, 11:52 A więc skoro się stało, to jest możliwe. Nadal :) Odpowiedz Link
szprota nawet mostom, mości Aardzie 13.02.09, 21:10 niemniej szybciutko wtrącę, że z niebieskich pigułek jednak wolę te czerwone. Odpowiedz Link