30.08.06, 11:54
Proszę podać definicję następujących pojęć:
1. oralium
2. analium
Nagroda: wizyta w oralium bądź analium z przewodniczką lub przewodnikiem (wg.
uznania laureata)
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: konkursik 30.08.06, 11:59
      Oralyummie ;)?
      • niewinny_kwiatuszek Re: konkursik 30.08.06, 12:06
        Pudło! Próbuj dalej:)
        • yavorius JAKTO? 30.08.06, 12:12
          Jakto pudło, skoro to jest KONKURS, a nie ZGADYWANKA?

Oralium - ścianka z wywierconymi na wysokości pasa otworami. Po jednej i
          drugiej stronie ścianki ustawiają się nieznajomi mężczyźni spragnieni wrażeń.
          • niewinny_kwiatuszek Re: JAKTO? 30.08.06, 12:16
            To jest, kurfa, konkursik, a nie konkurs. Coś pomiędzy zgadywanką a konkursem.
            Złoto dla wytrwałych.
            • yavorius Re: JAKTO? 30.08.06, 12:21
              Możesz to złoto mi już dać. Póki co, to tylko ja jestem na tym wątku...

:-p
              • niewinny_kwiatuszek Re: JAKTO? 30.08.06, 12:25
                Jawohl, Javohrius! Na razie wygrywasz walkowerem, ale konkursik trwa:)
                Tymczasem zabieram sie do roboty, inaczej ni h. w tym kraju pieniędzy nie
                będzie!
                • yavorius Re: JAKTO? 30.08.06, 12:56
                  Oj nie będzie, ani pieniędzy, ani autostrad :/
                  • lolik2 J A K T O ?! 30.08.06, 12:57
                    a Ty nie na wywczasie?
                    • yavorius Taktoniekto 30.08.06, 13:01
                      Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy ;/
                      • lolik2 współczutko 30.08.06, 13:06
                        <głasku_głasku>
                        • yavorius Dzękujeneczko 30.08.06, 13:13
                          Jutro będziemy głaskali Maginiaka ;D
                          • lolik2 dlaczego 30.08.06, 14:26
                            dopiero jutro??
                            • yavorius Re: dlaczego 30.08.06, 14:35
                              Bo Maginiaki mają jeden dzień urlopu więcej :-D
                        • vauban Re: co na ten temat w księgach ? 30.08.06, 13:37
                          Wypisy z Ekstelopedii Vestranda.
                          oralium [rzecz. rodz. męsk., l. mn. oralia] 1. techn. hig. urządz. elektr.
                          służące do czyszcz. jamy ustnej, rozwojowa wersja → el. szczoteczki do zębów. 2.
                          techn. komp. urządz. WeWy → międzymordzia generujące mowę. 3. relig.
                          pomieszczenie modlitewne [od łac. Oro, modlić się], nieużyw. 4. techn. urządz do
                          transmutacji metali w złoto [od hiszp. oro, złoto]. 5. hist. pomieszczenie
                          służące do uprawiania → seksu oralnego, nieużyw.

analium [rzecz. rodz. męsk., l. mn. analia] 1. coroczne spotkanie [od łac. anno,
                          rok]. 2. hist. tech. med. komputerowe wspomaganie sprzętowe → defekatorium.
                          Vestrand Books, 2234 edition
                          • niewinny_kwiatuszek Re: co na ten temat w księgach ? 30.08.06, 14:39
                            vauban napisał:

5. hist. pomieszczenie
                            > służące do uprawiania → seksu oralnego, nieużyw.
                            Ponoć używane czy jak Wy tu mówicie, używaniutkie!
                            Oralium to jest taka ściana z wystającymi penisami o różnej długości, średnicy
                            i barwie. Można ją spotkać w darkroomach gejowskich.
                            Analium to ściana z nieco większymi otworami i annalogicznie rzecz biorąc można
                            się po nich spodziewać wyczekujących tyłków różnej wielkości, stopnia jędrności
                            itp... Obrzydliwiutkie!!! I bardzo śmieszniutkie:))))))))
                            Ogłoszam koniec konkursika, niestety. Vauban is the winner!!!
                            • huann Re: co na ten temat w księgach ? 30.08.06, 14:43
                              o, skoro to nie Sphinx z darmowym żarciem, to dobrze, że nie ja jestem winner! :]
                              • vauban Re: no i co ja teraz z tym mam zrobić ? 30.08.06, 15:10
                                nie mam ani czasu, ani specjalnie ochoty na wizyty w tak ekskluzywnych miejscach ;)
                                • huann Re: no i co ja teraz z tym mam zrobić ? 30.08.06, 15:12
                                  teraz to już się nie wykręcisz!
                                  najpierw oralium, czy analium? ;P

ps. koniecznie porób zdjęcia na Szprotokły Ilustrute! :D
                                  • niewinny_kwiatuszek Re: no i co ja teraz z tym mam zrobić ? 30.08.06, 15:25
                                    Niestetki, wygrałeś. Współczuję, ale musisz iść, bo kobiet nie wpuszczają (może
                                    i lepiej, bo chyba umarłabym ze śmiechu), a ja bym chciała to zobaczyć, chociaż
                                    na zdjęciu.
                                    • vauban Re: adres jakiś by się przydał 30.08.06, 15:39
                                      bo nie wiem, gdzie w okolicy jest taki przybytek ;p
                                      A wejściówka jest na jedną osobę, czy więcej ? Bo jak na więcej, to bym może
                                      rodzinę zabrał (oczywiście, męską część, tj. dziadka, teścia, chrzestnego itp:))
                                      • vauban Re: zapomniałbym 30.08.06, 15:41
                                        o kocurach, z kotami wpuszczają ?
                                        • vauban Re: oczywiście 30.08.06, 15:43
                                          koty mogą być w kagańcach (zamówię ! Specjalnie zamówię na wymiar !)
                                  • szprota Vauban narobił 06.09.06, 00:46
                                    i nadesrał:
                                    szprotokoly.blox.pl/2006/09/Oralium.html
                                • vauban Re: A może by tak, np. 30.08.06, 15:12
                                  przekazać nagrodę na cel społeczny, wsparcie dla jakiegoś Domu Dziecka lub
                                  głodujących ofiar trzęsienia ziemi (tsunami też się nadaje ) ?
                                  • huann Re: A może by tak, np. 30.08.06, 15:15
                                    vauban napisał:

> (tsunami też się nadaje ) ?

to żeś zmobilizowany tonie po wód, by nam tu falę wprowadzać! ;p
                                    • vauban Re: co zrobić, 30.08.06, 15:17
                                      humor koszarowy raczej :P
                                      • huann Re: co zrobić, 30.08.06, 15:23
                                        vauban napisał:

> humor koszarowy raczej :P

generalnie się zgodzę z przedpiścą :]
    • huann Re: konkursik 30.08.06, 14:33
      niewinny_kwiatuszek napisała:

> Nagroda: wizyta w oralium bądź analium z przewodniczką lub przewodnikiem (wg.
      > uznania laureata)

no więc jest to restauracja Sphinx, w której serwują wszelkie potrawy bez
      konieczności u i szczania za nie opłat. zjeść można tyle, aż się nie zmieści.
      wygrałem. :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka