mag.gie 04.10.06, 12:27 dziś nie jestem pluszowa. Ktoś mi odebrał mój plusz! I róż. Można tu głaskać, miziać, całuskować, buziakować, pluszować i futerkować itp. przytulanki:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: wątek pluszowy 04.10.06, 16:28 nie mam nawet jednej anki pod ręką, a co dopiero parę, także tu niestety zawołanie "przytulanki!" w próżnię trafia jak się łuskuje ca? Odpowiedz Link
fnoll Re: wątek pluszowy 04.10.06, 16:30 ach, chyba wiem jak się łaska g! masz g? mogę połaskać :) Odpowiedz Link
szprota Re: wątek pluszowy 04.10.06, 20:23 czy tutaj również można kąpać się w pachnącej pianie i zajadać pyszności, ergo: rozpieszczać samą siebie...? Odpowiedz Link
meteor2017 Re: wątek pluszowy 04.10.06, 22:03 Kąpać w pachnącej pianie... zajadać pyszności... Pluszzz magnezowy podchodzi pod lekką piane i zajadanie pyszności w plynie. I na temat o dziwo. Ide wytrzasnac ostatnia tabletke z ruloniku i sie upluszowic. Odpowiedz Link
vauban Re: wątek pluszowy - brutalizacja ! 04.10.06, 23:01 Uwaga, poniższy tekst nie dosyć, że postponuje pluszowość, to na dodatek jest niewskazane czytanie go podczas żrycia ! Onegdaj (piękne jest słowo: onegdaj...) zatkał mi się ustęp (akcent trywialności_mode_on). Nie trzeba tłumaczyć, jaka to niewygoda. Postanowiłem walczyć. Nabywszy drogą kupna opakowanie "Kreta" w granulkach (500 gram. "z aktywatorem aluminiowym, jedyny oryginalny"), hojnie wsypałem całą zawartość do rzeczonego urządzenia higienicznego (tak jest, tego do którego wchodzi się po schodkach - niektórzy z czytelników byli tam wręcz bywalcami). Zagotowało się ;) Wyrosła apetyczna, pełnotłusta piana, która osiągnęła poziom krawędzi (na szczęście nie wyżej...) Piana była bardzo trwała - pozostawała w takim stanie przez trzy godziny i ani drgnęła (nie dotykałem, wyglądała niesympatycznie). Po spuszczeniu wody, okazało się, że spełniła swoje zadanie - odpływ udrożnił się. Zresztą, myślę, że takiej pianie nie oparłoby się nic, to była piana Borg. Plusz Borg. Odpowiedz Link
meteor2017 Skoro wątek zbrutalizowany 05.10.06, 09:32 To ja walnę dowciapem... wiem, wiem, to nie tem watek, ale dowciap w elementem pluszowym. Instrukcja jak rozpoznac jaki to niedzwiedz. Kopiesz niedzwiedzia w dupe i: -Jesli nic sie nie dzieje, znaczy ze to mis pluszowy. -Jesli wkurzony niedzwiedz cie goni, Ty wlazisz na drzewo a on nim potrzasa, znaczy ze to niedzwiedz grizzly. -Jesli wlazi za toba na drzewo, znaczy ze to niedzwiedz brunatny. -Jesli w okolicy nie ma zadnego drzewa, znaczy ze to niedzwiedz polarny. -Jesli po kopnieciu spada z drzewa, znaczy ze to mis koala (albo ze jesien). -A jesli skosnoocy pakuja cie do wiezienia, znaczy ze to mis panda. Te dwa ostatnie (tez prawie pluszowe), to moje 3 grosze do dowcipu ;) Odpowiedz Link
aard zapomniałeś o 05.10.06, 14:48 że "jeśli wybucha płaczem, to jest to Miś Kolargol, największa pizda wśród niedxwiedzi" :p Odpowiedz Link
huann a jeśli traci przy tym głowę 07.10.06, 12:42 to z pewnością rozbudeowana wersja Misia Uszatka. w ten sposób powróciliśmy do pluszumuszu. Odpowiedz Link
nata82 Re: wątek pluszowy 05.10.06, 09:50 a ja to bym się dziś chętnie do kogoś nawet kościstego przytuliła :( Odpowiedz Link
vauban Re: wątek pluszowy 05.10.06, 10:01 A ja dzisiaj uciekłbym sobie gdzieś, jak najdalej, aby z dala od tego potfffornego zamętu... :( Odpowiedz Link
meteor2017 Re: wątek pluszowy 05.10.06, 10:04 > a ja to bym się dziś chętnie do kogoś nawet kościstego przytuliła :( Jestes tego pewna? Jesli tak, to zglaszam sie na ochotnika... tylko wez na wszelki wypadek zapas poduszek, bo przytulenie do mnie grozi kolekcja siniakow :P -Ojej, jaki ty koscisty! -Masz, podloze polar. Odpowiedz Link
nata82 Re: może jeśli załozysz całe spodenki... 06.10.06, 01:45 przeżyłam dzis , to i to zdzierżżżę :D Odpowiedz Link
nata82 Re: wątek pluszowy 06.10.06, 01:45 wyściskali mnie dziś aż za nadto (osobno?)/ czy miałam z tego przyjemność...hmmm kwestia dyskusyjna ;D Odpowiedz Link
aard Twoje szczęście 06.10.06, 11:08 że Meteor - mimo wysokiego numerka jest jeden :) Cze nie? Odpowiedz Link
aard buzaiki, paptaki 05.10.06, 16:19 jesteście zajebiści, kocham Was i Wasz spam! :************** Odpowiedz Link
dziad_borowy Przyzwoitość nakazuje 05.10.06, 16:41 wpisac sie w watek, o ktory tak dramatycznie walczylem A wiec czuje sie pluszowo, bo ide na obiad. Tak, na obiad. Dzierżż!!!! Odpowiedz Link
nata82 Re: Przyzwoitość nakazuje 06.10.06, 01:47 dziad_borowy napisał: > A wiec czuje sie pluszowo, bo ide na obiad. Tak, na obiad. zjadłabym coś dobrego i gorącego, oooo kopytka mi się marzą :) Odpowiedz Link
aard celem zmycia wątku 09.10.06, 11:15 :******************************************************** Odpowiedz Link