vauban 28.11.06, 22:22 Co mazista jest bardzo ona, gdzie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota w jednym moim autosejwie 28.11.06, 23:47 na maź mnie przerobiły demoniszcze i tysiącletnie krewetki :/ Odpowiedz Link
vauban Re: Crepitusy ? 28.11.06, 23:52 w Jagged Alliance (rel.6.0) <Sf_mode_on> ? Wredne dranie/ spać spać Odpowiedz Link
vauban Re: Ach och ych 28.11.06, 23:54 Nie poznałem HOMM/ale wstyd :( znam i grałem, ale w trzeciej edycji, uchacha. Odpowiedz Link
szprota HoMM, HoMM, tylko że piątka 28.11.06, 23:57 ja mam jeszcze przykurzoną dwójkę kultową ;] PS żaden wstyd, ja poza hirołsami w nic nie gram. Odpowiedz Link
vauban Re: No, bo 28.11.06, 23:58 za chwilę będę miał do czynienia z Mazią Królowej (wzmacnia pancerze) w JA2 :-) Odpowiedz Link
vauban Re: maź królowej 29.11.06, 00:02 Chyba nie, bo po drodze przechadzałby się Paw ;) Odpowiedz Link
vauban Re: Czciciele karpi atakują w święta ! 06.12.06, 17:20 Nie chodź pod płetwę z nurkiem. www.wege-swieta.wegetarianie.pl/pliki/carpangel.gif Odpowiedz Link
szprota skądś ściagnęłam, że to szło jakoś tak... 17.12.06, 12:30 "- Na początku było Słowo - rzekł suchy głos tuż za nim. - To było Jajo - poprawił inny głos. - Dokładnie pamiętam. Wielkie Jajo Wszechświata. Z miękką skorupką. - Oba się mylicie. Jestem przekonane, że to pierwotna maź. - Nie, to przyszło potem — wtrącił się głos obok kolana Rincewinda. - Najpierw istniał firmament. Mnóstwo firmamentu. Dosyć lepki. Jak wata cukrowa, a właściwie jak syrop... - Gdyby kogokolwiek to interesowało...- zawołał zgrzytliwy glos z lewej strony. - Wszystkie się mylicie. Na początku było Odchrząknięcie... - ...potem Słowo... - Przepraszam bardzo, ale maź... - Wyraźnie miękka. Elastyczna, pomyślałem..." (T.P., "Blask Fantastyczny") Odpowiedz Link