Dodaj do ulubionych

Inny wątek

11.03.07, 19:33
To jest inny wątek.
Obserwuj wątek
    • meteor2017 Re: Inny wątek 11.03.07, 19:45
      Czy to jest ten wątek?
      Hmmm, to chyba jednak nie tenwątek, to jakiś inny wątek
      • lavinka Chciałam przeprosić.... 12.03.07, 10:43
        Chciałam przeprosić za założenie tego durnego wątku. Grypa rzuciła mi się
        najpierw na żołądek,a potem na łeb....
        lav
        • szprota Lav 12.03.07, 12:31
          jakoś ci to przebaczymy. i nie bierz do siebie tego, ze założyłaś ten wątek,
          naprawdę.
          • lavinka żeby tylko ten... 12.03.07, 12:40
            jak dziś z rana poczytałam wczorajszą swą twórczość ogólnie na gazeta.pl.... to
            włos się jeży normalnie...
            lav
            • vauban Re: cierniowa jest droga grzechu ! 12.03.07, 14:03
              a ludzie różnymi chadzają drogami...
              • meteor2017 A co ja mam powiedzieć? 12.03.07, 19:11
                Zobacz ile innych
                durnych wątków założyłem? I co gorsza zawsze to nie był ten wątek, który chciałem założyć... I nie mogę się nawet grypą tłumaczyć - ja
                mam tak fabrycznie wbudowane.
                • szprota i pomyśleć, że ten człowiek 12.03.07, 19:29
                  jest powszechnie szanowanym adminem na pewnym portalu...
                  • meteor2017 Zaraz tam szanowanym :P 12.03.07, 19:34
                    A właśnie... miałem grafiki dociąć, a spamuję...
                    • lavinka Re: Zaraz tam szanowanym :P 12.03.07, 22:58
                      To widocznie mnie zaraziłeś tym "spamem"
                      Dziś wrzuciłąm chyba ze sto albo więcej zdjęć... do alternatywnej FF Warszawy na
                      Różnościach...
                      • szprota szanowanym, wiem, co mówię...! 12.03.07, 23:04
                        a ja się dzisiaj oddaję orgii czytelniczej na odpędzenie smuteczków i bywam
                        półgębkiem.
                        • meteor2017 a może literówka? 13.03.07, 21:06
                          na pewno miało być: spamowanym :P
                          • szprota a może? 13.03.07, 22:33
                            mieli my mielonkę?
                        • lavinka Re: szanowanym, wiem, co mówię...! 13.03.07, 22:53
                          A ja jak dziś coś zjadłam to żałowałam... synek mojej kumpeli miał to samo....
                          sobie kreskówki dziś (ja przez ramię) oglądaliśmy.... o mamo jakie to
                          ogłupiające....
                          lav
                          • szprota względem ogłupiające 13.03.07, 22:55
                            poczytaj s@motność w sieci najpierw. ależ straśliwe. naprawdę, wolę kreskówki...
                            • lavinka Re: względem ogłupiające 13.03.07, 23:53
                              Względem tej szmiry nawet kreskówki są lepsze w których jakieś
                              czarodziejko-kosmitki mają pecha w randkach z powodu rozbitej branzoletki(czy
                              czegoś) i trzy razy dziennie rozwalają samochód... a potem.... nie nie będę
                              opowiadać....
                              lav
                              • szprota Re: względem ogłupiające 14.03.07, 00:08
                                ależ to cudownie surrealne iest!
                                • lavinka To opowiem... 14.03.07, 10:54
                                  No dobra... i chodziło o to,że był szalony lodziarz,który chciała zamrozić całe
                                  Beverly Hills(czy jak to si pisze). Taki stary dziad z brodą,który mówił
                                  "fajnie" a iwadomo,że teraz to już obciach tak mówić. No i ten lodziarz
                                  produkował zwykłe lody,ale go korporacja lodów wodnych wygryzła z rynku i ten
                                  się mścił. No i przez cały odcinek one szukały tego lodziarza(bo na początku nie
                                  wiedziały,że to on) i w międzyczasie podrywały facetów(no i tej jednej ciągle
                                  się nie udawało). No i wkońcu znalazły,ale były za głupie więc je złapał i
                                  chciał utopić w takiej lodowej mazi,ale w ostatniej chwili-jak to zwykle
                                  bywa-ktoś je uratował. No to one poleciały ratować tych zamrożonych ludziale
                                  niestety nie miały antidotum na te zamrażające lody... tylko wiedziały,że
                                  pomagaą na to węglowodany....
                                  Potem miałam stopklatkę(nie pamiętam) w każdym razie jakoś tymi węglowodanami
                                  uratowały świat...
                                  lav
                                  a potem była druga kreskówka o tym jak kosmici kradli wodę z planet,bo na ich
                                  planecie woda szybko wyparowała z powodu sześciu słońc....
                                  lav
                                  • meteor2017 Re: To opowiem... 14.03.07, 18:40
                                    > Taki stary dziad z brodą,który mówił
                                    > "fajnie" a iwadomo,że teraz to już obciach tak mówić.

Fajnie :) Stary dziad, to tak mwi... moze to dziad borowy?

> No i ten lodziarz
                                    > produkował zwykłe lody,ale go korporacja lodów wodnych wygryzła z rynku

Widac za malo produkowal, a apetyt byl duzy, to go wygryziono i obgryziono do
                                    czysta kostki lodu...

> No i wkońcu znalazły,ale były za głupie więc je złapał i
                                    > chciał utopić w takiej lodowej mazi

O, to nie takie glupie, ja tez bym tak chcial :D Huannie, co Ty na to?

> w każdym razie jakoś tymi węglowodanami
                                    > uratowały świat...

O, to ja ide do lodowki... mam takie fantazyjne weglowodany, to bede ratowac swiat.
                                    • lovin.k Re: To opowiem... 14.03.07, 19:19
                                      Ale samochodu to lepiej im nie dawać.... ano tak,Ty nie masz samochodu :)
                                      lav
                                      • meteor2017 Re: To opowiem... 14.03.07, 19:32
                                        Roweru tez im nie pozycze :P
    • fnoll jak dla mnie 14.03.07, 02:28
      w nim jest tyle inności, co w pandze ości
      • meteor2017 Re: jak dla mnie 14.03.07, 18:41
        Ja bym pewnie znalazl... potrafie sie udlawic oscia z filetu ;) Huann widzial
        jak wyglada zamawianie ryby przeze mnie :P
        • lovin.k Re: jak dla mnie 14.03.07, 19:20
          No to masz takiego pecha jak ja... nie wiem jaki filet, zawsze coś z niego
          wygrzebię... a normalnej ryby to nawet boję się próbować :)
          lav
          • meteor2017 Re: jak dla mnie 14.03.07, 19:35
            Po prostu jestem Łowcą Ości... mam co prawda -10 w pojedynkach z rybami, ale za
            to +15 do wykrywania sterczacych osci - pulapek na graczy :P
        • huann Re: jak dla mnie 17.03.07, 23:16
          meteor2017 napisał:

> Ja bym pewnie znalazl... potrafie sie udlawic oscia z filetu ;) Huann widzial
          > jak wyglada zamawianie ryby przeze mnie :P
          >
          na całe szczęście Meteor widział, jak wygląda konsumpcja Ryby przeze mnie :P
          • szprota a ja nic sobie takiego nie przypominam [nt] 18.03.07, 00:55

• meteor2017 Bo to była jaka flądra, albo inna kergulena 18.03.07, 01:05
              Ups... chyba właśnie wkopałem Huanna :P Przyjdzie koparka lub archeolog lub
              pilkarz, to go wykopie.
              • huann w każdym razie nie ma to jak 18.03.07, 15:05
                Ustka ;P
    • lavinka Z seansu kreskówkowego... 18.03.07, 11:25
      jeszzce jena bajka mi się przypomniała....
      o smoku latającym co je ludzi i o smoku wodnym co je ryby.... i nie umie latać ;-)
      lav (seria kreskówek z psem chojrakiem)
      • meteor2017 A misie 18.03.07, 11:32
        ten smok zjada?

A mi sie przypomniala niemiecka krotkometrazowka z WMFF o Smoczycy co uczyla
        smocze jak sobie radzic z przyjezdzajacymi regularnie rycerzami. Taka lekcja
        samoobrony czy tez samoataku.
        • lavinka Re: A misie 18.03.07, 13:09
          e, ten smok od ludzi to się okazał zaginionym bratem smokawodnego... taka
          telenowela.. i musiał zwrócić dziadka,którego połknął...
          To nie były czasy księżniczek ;-)
          • meteor2017 Re: A misie 18.03.07, 13:20
            > To nie były czasy księżniczek ;-)

Bu! Albowiem księżniczka zapiekana to przysmak nad przysmaki... chyba że jaka
            gadatliwa się trafi - gadatliwy obiad źle wpływa na trawienie i wrzody żołądka,
            a jeszcze jest ciężkostrawny.
            • meteor2017 Re: A misie 18.03.07, 18:54
              A misie gadatliwe są jeszcze gorsze...
              • lavinka a księżniczki 18.03.07, 20:39
                No cóż ,powiem Ci,że mało która księżniczka gadatliwa nie jest... to by
                tłumaczyło wyginięcie smoków....
                lav
                • meteor2017 Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:06
                  wymarcia smoków? A to mnie podejrzewają o dinocyd :/
                  • lavinka Re: Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:10
                    Nie wiem dokładnie,za żadko oglądam kartunki ;-)
                    • meteor2017 Re: Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:13
                      Ale temat wart zbadania... już kilka razy demonstrowano pod moim domem w
                      rocznicę wymarcia dinozaurów, że gra jest warta świeczki i wszystkich zniczy
                      które mi wtedy ustawiają.
                      • lavinka Re: Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:32
                        Ci? A nie smokom?
                        • meteor2017 Smokom jurajskim 18.03.07, 21:47
                          ale mi pod oknem
                          • lavinka Re: Smokom jurajskim 19.03.07, 11:27
                            Bo Ty przy jakimś smoczym mauzoleum mieszkasz,tak?
                            • meteor2017 W pewnym sensie tak 19.03.07, 11:47
                              Cala Ziemia jest takim mauzoleum, co i raz gdzies cos wykopuja
                              • lavinka Re: W pewnym sensie tak 19.03.07, 15:58
                                Tylko,że częsciej monety niż smoki... ;-)
                                • meteor2017 To zależy 19.03.07, 16:30
                                  Jak głęboko się kopie i jak dużych znalezisk poszukuje... I od tego, czy
                                  archeolog ma czar "Wykrywanie Smoków" czy "Wykrywanie monet"
                                  • szprota Monety jednakowoż 19.03.07, 20:02
                                    rzadziej rzucają na ludzi. się. czy klątwy.
                                    • lavinka Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 20:07
                                      śwęta prawda.Dlatego tak mało jest poszukiwaczy żywych smokuff ;-)
                                      • szprota Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 20:08
                                        i tak mało żywych poszukiwaczy smoków. tak.
                                        • meteor2017 Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 20:51
                                          Stąd też przetrwali tylko poszukiwacze martwych smoków.

Znalazłem ja razu pewnego na sesji monetę, która była Portalem
                                          Międzywymiarowym... to nie było miłe. Do tej pory mówię "reszty nie trzeba".
                                          • lavinka Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 21:29
                                            padlinożercy [prawie]
                                            • meteor2017 Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 21:33
                                              Chciałbym zauważyć, że takie kości są lepiej oczyszczone z elementów odżywczych
                                              niż po przejściu Huanna. Padlinozbiorcy ewentualnie.
                                              • lavinka Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 23:04
                                                Albo producenci biżuterii z Allegro ;-)
                                                lav
                                                • vauban Re: Naszyjnik z zębów pokonanych nieprzyjaciół 19.03.07, 23:36
                                                  Ozdobą Prawdziwego Mężczyzny !
                                                  • huann podobno Foki (zwane dalej błędnie) 19.03.07, 23:38
                                                    lecą na Prawdziwych Morsów, nawet jeśli są Męskimi Szowinistycznymi Morświnami! a
    • lavinka Londyn i surrealna komercja... 27.03.07, 17:31
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,4018106.html...
      "Chcieliśmy zbadać fenomen kulturowy, sposób, w jaki surrealizm
      +skomercjalizowano+" - wyjaśniła.
      ...
      Inspirowany ideologią Karola Marksa i psychologią Zygmunta Freuda, surrealizm...
      ...
      • huann a 27.03.07, 22:05
        ja wolę moją hienę
        co ma wąsy jak bębenek
        złote kudły jak mój ryś
        i kłapała rano dziś!
        • meteor2017 Re: a 01.04.07, 12:36
          > złote kudły jak mój ryś

Rudy Zdziś? A nie... Zygmuś, dobre imię dla chłopca, ale to chyba jakiś <a
          href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58849588">inny wątek</a>
    • lavinka powinnam zmienić nick 22.04.07, 00:47
      Na lav.fatal
      Niechcący wywołałam kolejną lavinę,której wynikiem jest oficjalne stanowisko
      administracji,że wątki 100 postowe są nielegalne i trzeba tworzyć 2500 postowe.
      Zabijcie mnie....

lav
      • lavinka i oczywiście za dużo Cię kasujemy :)nt 22.04.07, 00:48

• szprota a gdzie? [lol] 22.04.07, 15:38

• lavinka Ana Wawie. 22.04.07, 17:44
            Bo zacytowałam admina. ;)
    • karmazynova.lavinka A co powiecie na sondę turystyczną? 19.06.07, 21:38
      Bo w lipcu jadę w okolice Biskupca. Ale z moich funduszy wyszło mi,że starczy
      jeszcze na jeden wyjazd (krótki) we wrześniu. Na blogu lavinka.bloog.pl z
      prawej strony umieściłam sondę. Można głosować na kilka propozycji miast z
      których nie mam zdjęć (w Białymstoku byłam,ale skopsał się film) We Wrocławiu
      byłam bez aparatu. Wybór jest szeroki. W przypadku innej propozycji zaznaczcie
      "inne" i na maila przyślijcie "gdzie". Może ktoś z was był w tych miastach i je
      goręcej poleca od innych. Albo nie był a chciałbyz obaczyc na blogu relację?
      Osobiście nie mogę się zdecydować, więc wezmę wyniki sondy pod uwagę.
      lav
      p.s. Sonda jest z prawej strony pod listą linków nad pogodynką. Trzeba kliknąć w
      rozwijaną listę, wybrać miasto i kliknąć w "zagłosuj".
      p.s.2.Żyrardów też biorę pod uwagę :)
      • szprota A sodę kaustyczną? 19.06.07, 21:55
        O, chyba ostatnio do ciebie nie zaglądałam. Miałaś wcześniej mapę pogody?
        Wrocław prowadzi. Sama nadałam mu przewagę.
        A nie Łódź? :>
        • lavinka Re: A sodę kaustyczną? 20.06.07, 19:08
          W Łodzi już byłam. Poza tym strasznie kiepsko pociągi na tej trasie jeżdżą, choc
          podobno od kwietnia obniżyli ceny o 20%. Chodzi mi głównie o fotografie na
          blogu. W zasadzie do Łodzi mogę się wyrwać bez problemu, tyle że chciałabym
          zwiedzić miejsce w którym nie byłam od wieków lub nigdy
          lav
          p.s. pogodynkę mam od niedawna
      • huann a może po prostu zrób jak ten sympatyczny pan 19.06.07, 23:34
        z discovery channel?

huann_obgryzający_kostki :]
      • meteor2017 Re: A co powiecie na sondę turystyczną? 19.06.07, 23:43
        Żyrardów to żaden koszt - jadąc w weekend osobowym Kolei Mazowieckich masz na
        bilet wycieczkowy powrotny 33% procent zniżki i rower za darmo (czyli ze 12
        zł)... można więc na jeden dzień spokojnie wyskoczyć. A jak ja będę na miejscu,
        to dodatkowo jest zapewniony catering, nocleging, zwiedzaing z przewodnikiem
        itympodobning.

Nad miejscowością pomyślę.
        • lavinka Jak to rower za darmo? 20.06.07, 19:11
          Czy to taka weekendowa promocja czy na podmiejskch się nie płaci? Bo nie jestem
          zorientowana...
          lav
          p.s. W kwestii podróży czas mi jest potrzebny czasu mi potrzeba... no,ale może w
          tę niedzielę... narazie do piątku mam dzień w dzień robotę. Ale istnieje
          prawdopodobieństwo,ze na weekend coś się zwali. Zawsze tak jest jak jest ładna
          pogoda :/
          • meteor2017 Ano tak to ;-) 20.06.07, 21:46
            rower (tak juz chyba trzeci rok z rzedu w sezonie jest za darmo... tylko nie
            wiem czy to obowiazuje na bilety ZTM, czy tylko KM - do Żyrardowa nie ma
            dylematu, bo nie da sie na karte miejska dojechac)
            www.mazowieckie.com.pl/site.php5/article/4/382.html
            A tu o biletach wycieczkowych (ze Śródmieścia jest 44km, a z Zachodniej 40)
            www.mazowieckie.com.pl/site.php5/article/94/46.html
            Akurat przez najblizsze weekendy mnie nie bedzie - w niedziele jkestem u brata i
            robimy wypad rowerowy na wschod od Wwy), w nastepny jade na piatek i sobote na
            wyjazd integracyjny z roboty do Korbielowa i zostaje sobie w gorach do
            niedzieli, a jeszcze w nastepny mam trzy dni wolne, to sobie tez gdzies dalej
            wyskocze, a jeszcze w nastepny pracuje (ale na 6, wiec pozniejszym popoludniem
            jestem wolny).
            • lavinka Re: Ano tak to ;-) 21.06.07, 16:19
              To wychodzi na to,że albo się miniemy albo się Żyrardów lipcowy zrobi... i to
              późno lipcowy bo od 9lipca znikam na tydzień...
              lav
    • lavinka Re: Inny wątek 03.06.08, 18:23
      Ostatnio czuję się mniej inna. Czy to źle?
      • huann Re: Inny wątek 04.06.08, 00:19
        to tak samo!
        • lavinka Re: Inny wątek 18.06.08, 16:54
          A to dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka