meteor2017 Re: Inny wątek 11.03.07, 19:45 Czy to jest ten wątek? Hmmm, to chyba jednak nie tenwątek, to jakiś inny wątek Odpowiedz Link
lavinka Chciałam przeprosić.... 12.03.07, 10:43 Chciałam przeprosić za założenie tego durnego wątku. Grypa rzuciła mi się najpierw na żołądek,a potem na łeb.... lav Odpowiedz Link
szprota Lav 12.03.07, 12:31 jakoś ci to przebaczymy. i nie bierz do siebie tego, ze założyłaś ten wątek, naprawdę. Odpowiedz Link
lavinka żeby tylko ten... 12.03.07, 12:40 jak dziś z rana poczytałam wczorajszą swą twórczość ogólnie na gazeta.pl.... to włos się jeży normalnie... lav Odpowiedz Link
vauban Re: cierniowa jest droga grzechu ! 12.03.07, 14:03 a ludzie różnymi chadzają drogami... Odpowiedz Link
meteor2017 A co ja mam powiedzieć? 12.03.07, 19:11 Zobacz ile innych durnych wątków założyłem? I co gorsza zawsze to nie był ten wątek, który chciałem założyć... I nie mogę się nawet grypą tłumaczyć - ja mam tak fabrycznie wbudowane. Odpowiedz Link
szprota i pomyśleć, że ten człowiek 12.03.07, 19:29 jest powszechnie szanowanym adminem na pewnym portalu... Odpowiedz Link
meteor2017 Zaraz tam szanowanym :P 12.03.07, 19:34 A właśnie... miałem grafiki dociąć, a spamuję... Odpowiedz Link
lavinka Re: Zaraz tam szanowanym :P 12.03.07, 22:58 To widocznie mnie zaraziłeś tym "spamem" Dziś wrzuciłąm chyba ze sto albo więcej zdjęć... do alternatywnej FF Warszawy na Różnościach... Odpowiedz Link
szprota szanowanym, wiem, co mówię...! 12.03.07, 23:04 a ja się dzisiaj oddaję orgii czytelniczej na odpędzenie smuteczków i bywam półgębkiem. Odpowiedz Link
lavinka Re: szanowanym, wiem, co mówię...! 13.03.07, 22:53 A ja jak dziś coś zjadłam to żałowałam... synek mojej kumpeli miał to samo.... sobie kreskówki dziś (ja przez ramię) oglądaliśmy.... o mamo jakie to ogłupiające.... lav Odpowiedz Link
szprota względem ogłupiające 13.03.07, 22:55 poczytaj s@motność w sieci najpierw. ależ straśliwe. naprawdę, wolę kreskówki... Odpowiedz Link
lavinka Re: względem ogłupiające 13.03.07, 23:53 Względem tej szmiry nawet kreskówki są lepsze w których jakieś czarodziejko-kosmitki mają pecha w randkach z powodu rozbitej branzoletki(czy czegoś) i trzy razy dziennie rozwalają samochód... a potem.... nie nie będę opowiadać.... lav Odpowiedz Link
lavinka To opowiem... 14.03.07, 10:54 No dobra... i chodziło o to,że był szalony lodziarz,który chciała zamrozić całe Beverly Hills(czy jak to si pisze). Taki stary dziad z brodą,który mówił "fajnie" a iwadomo,że teraz to już obciach tak mówić. No i ten lodziarz produkował zwykłe lody,ale go korporacja lodów wodnych wygryzła z rynku i ten się mścił. No i przez cały odcinek one szukały tego lodziarza(bo na początku nie wiedziały,że to on) i w międzyczasie podrywały facetów(no i tej jednej ciągle się nie udawało). No i wkońcu znalazły,ale były za głupie więc je złapał i chciał utopić w takiej lodowej mazi,ale w ostatniej chwili-jak to zwykle bywa-ktoś je uratował. No to one poleciały ratować tych zamrożonych ludziale niestety nie miały antidotum na te zamrażające lody... tylko wiedziały,że pomagaą na to węglowodany.... Potem miałam stopklatkę(nie pamiętam) w każdym razie jakoś tymi węglowodanami uratowały świat... lav a potem była druga kreskówka o tym jak kosmici kradli wodę z planet,bo na ich planecie woda szybko wyparowała z powodu sześciu słońc.... lav Odpowiedz Link
meteor2017 Re: To opowiem... 14.03.07, 18:40 > Taki stary dziad z brodą,który mówił > "fajnie" a iwadomo,że teraz to już obciach tak mówić. Fajnie :) Stary dziad, to tak mwi... moze to dziad borowy? > No i ten lodziarz > produkował zwykłe lody,ale go korporacja lodów wodnych wygryzła z rynku Widac za malo produkowal, a apetyt byl duzy, to go wygryziono i obgryziono do czysta kostki lodu... > No i wkońcu znalazły,ale były za głupie więc je złapał i > chciał utopić w takiej lodowej mazi O, to nie takie glupie, ja tez bym tak chcial :D Huannie, co Ty na to? > w każdym razie jakoś tymi węglowodanami > uratowały świat... O, to ja ide do lodowki... mam takie fantazyjne weglowodany, to bede ratowac swiat. Odpowiedz Link
lovin.k Re: To opowiem... 14.03.07, 19:19 Ale samochodu to lepiej im nie dawać.... ano tak,Ty nie masz samochodu :) lav Odpowiedz Link
meteor2017 Re: jak dla mnie 14.03.07, 18:41 Ja bym pewnie znalazl... potrafie sie udlawic oscia z filetu ;) Huann widzial jak wyglada zamawianie ryby przeze mnie :P Odpowiedz Link
lovin.k Re: jak dla mnie 14.03.07, 19:20 No to masz takiego pecha jak ja... nie wiem jaki filet, zawsze coś z niego wygrzebię... a normalnej ryby to nawet boję się próbować :) lav Odpowiedz Link
meteor2017 Re: jak dla mnie 14.03.07, 19:35 Po prostu jestem Łowcą Ości... mam co prawda -10 w pojedynkach z rybami, ale za to +15 do wykrywania sterczacych osci - pulapek na graczy :P Odpowiedz Link
huann Re: jak dla mnie 17.03.07, 23:16 meteor2017 napisał: > Ja bym pewnie znalazl... potrafie sie udlawic oscia z filetu ;) Huann widzial > jak wyglada zamawianie ryby przeze mnie :P > na całe szczęście Meteor widział, jak wygląda konsumpcja Ryby przeze mnie :P Odpowiedz Link
meteor2017 Bo to była jaka flądra, albo inna kergulena 18.03.07, 01:05 Ups... chyba właśnie wkopałem Huanna :P Przyjdzie koparka lub archeolog lub pilkarz, to go wykopie. Odpowiedz Link
lavinka Z seansu kreskówkowego... 18.03.07, 11:25 jeszzce jena bajka mi się przypomniała.... o smoku latającym co je ludzi i o smoku wodnym co je ryby.... i nie umie latać ;-) lav (seria kreskówek z psem chojrakiem) Odpowiedz Link
meteor2017 A misie 18.03.07, 11:32 ten smok zjada? A mi sie przypomniala niemiecka krotkometrazowka z WMFF o Smoczycy co uczyla smocze jak sobie radzic z przyjezdzajacymi regularnie rycerzami. Taka lekcja samoobrony czy tez samoataku. Odpowiedz Link
lavinka Re: A misie 18.03.07, 13:09 e, ten smok od ludzi to się okazał zaginionym bratem smokawodnego... taka telenowela.. i musiał zwrócić dziadka,którego połknął... To nie były czasy księżniczek ;-) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: A misie 18.03.07, 13:20 > To nie były czasy księżniczek ;-) Bu! Albowiem księżniczka zapiekana to przysmak nad przysmaki... chyba że jaka gadatliwa się trafi - gadatliwy obiad źle wpływa na trawienie i wrzody żołądka, a jeszcze jest ciężkostrawny. Odpowiedz Link
lavinka a księżniczki 18.03.07, 20:39 No cóż ,powiem Ci,że mało która księżniczka gadatliwa nie jest... to by tłumaczyło wyginięcie smoków.... lav Odpowiedz Link
meteor2017 Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:06 wymarcia smoków? A to mnie podejrzewają o dinocyd :/ Odpowiedz Link
lavinka Re: Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:10 Nie wiem dokładnie,za żadko oglądam kartunki ;-) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Księżniczkowa teoria 18.03.07, 21:13 Ale temat wart zbadania... już kilka razy demonstrowano pod moim domem w rocznicę wymarcia dinozaurów, że gra jest warta świeczki i wszystkich zniczy które mi wtedy ustawiają. Odpowiedz Link
lavinka Re: Smokom jurajskim 19.03.07, 11:27 Bo Ty przy jakimś smoczym mauzoleum mieszkasz,tak? Odpowiedz Link
meteor2017 W pewnym sensie tak 19.03.07, 11:47 Cala Ziemia jest takim mauzoleum, co i raz gdzies cos wykopuja Odpowiedz Link
lavinka Re: W pewnym sensie tak 19.03.07, 15:58 Tylko,że częsciej monety niż smoki... ;-) Odpowiedz Link
meteor2017 To zależy 19.03.07, 16:30 Jak głęboko się kopie i jak dużych znalezisk poszukuje... I od tego, czy archeolog ma czar "Wykrywanie Smoków" czy "Wykrywanie monet" Odpowiedz Link
lavinka Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 20:07 śwęta prawda.Dlatego tak mało jest poszukiwaczy żywych smokuff ;-) Odpowiedz Link
szprota Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 20:08 i tak mało żywych poszukiwaczy smoków. tak. Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 20:51 Stąd też przetrwali tylko poszukiwacze martwych smoków. Znalazłem ja razu pewnego na sesji monetę, która była Portalem Międzywymiarowym... to nie było miłe. Do tej pory mówię "reszty nie trzeba". Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 21:33 Chciałbym zauważyć, że takie kości są lepiej oczyszczone z elementów odżywczych niż po przejściu Huanna. Padlinozbiorcy ewentualnie. Odpowiedz Link
lavinka Re: Monety jednakowoż 19.03.07, 23:04 Albo producenci biżuterii z Allegro ;-) lav Odpowiedz Link
vauban Re: Naszyjnik z zębów pokonanych nieprzyjaciół 19.03.07, 23:36 Ozdobą Prawdziwego Mężczyzny ! Odpowiedz Link
huann podobno Foki (zwane dalej błędnie) 19.03.07, 23:38 lecą na Prawdziwych Morsów, nawet jeśli są Męskimi Szowinistycznymi Morświnami! a Odpowiedz Link
lavinka Londyn i surrealna komercja... 27.03.07, 17:31 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,4018106.html... "Chcieliśmy zbadać fenomen kulturowy, sposób, w jaki surrealizm +skomercjalizowano+" - wyjaśniła. ... Inspirowany ideologią Karola Marksa i psychologią Zygmunta Freuda, surrealizm... ... Odpowiedz Link
huann a 27.03.07, 22:05 ja wolę moją hienę co ma wąsy jak bębenek złote kudły jak mój ryś i kłapała rano dziś! Odpowiedz Link
meteor2017 Re: a 01.04.07, 12:36 > złote kudły jak mój ryś Rudy Zdziś? A nie... Zygmuś, dobre imię dla chłopca, ale to chyba jakiś <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=58849588">inny wątek</a> Odpowiedz Link
lavinka powinnam zmienić nick 22.04.07, 00:47 Na lav.fatal Niechcący wywołałam kolejną lavinę,której wynikiem jest oficjalne stanowisko administracji,że wątki 100 postowe są nielegalne i trzeba tworzyć 2500 postowe. Zabijcie mnie.... lav Odpowiedz Link
karmazynova.lavinka A co powiecie na sondę turystyczną? 19.06.07, 21:38 Bo w lipcu jadę w okolice Biskupca. Ale z moich funduszy wyszło mi,że starczy jeszcze na jeden wyjazd (krótki) we wrześniu. Na blogu lavinka.bloog.pl z prawej strony umieściłam sondę. Można głosować na kilka propozycji miast z których nie mam zdjęć (w Białymstoku byłam,ale skopsał się film) We Wrocławiu byłam bez aparatu. Wybór jest szeroki. W przypadku innej propozycji zaznaczcie "inne" i na maila przyślijcie "gdzie". Może ktoś z was był w tych miastach i je goręcej poleca od innych. Albo nie był a chciałbyz obaczyc na blogu relację? Osobiście nie mogę się zdecydować, więc wezmę wyniki sondy pod uwagę. lav p.s. Sonda jest z prawej strony pod listą linków nad pogodynką. Trzeba kliknąć w rozwijaną listę, wybrać miasto i kliknąć w "zagłosuj". p.s.2.Żyrardów też biorę pod uwagę :) Odpowiedz Link
szprota A sodę kaustyczną? 19.06.07, 21:55 O, chyba ostatnio do ciebie nie zaglądałam. Miałaś wcześniej mapę pogody? Wrocław prowadzi. Sama nadałam mu przewagę. A nie Łódź? :> Odpowiedz Link
lavinka Re: A sodę kaustyczną? 20.06.07, 19:08 W Łodzi już byłam. Poza tym strasznie kiepsko pociągi na tej trasie jeżdżą, choc podobno od kwietnia obniżyli ceny o 20%. Chodzi mi głównie o fotografie na blogu. W zasadzie do Łodzi mogę się wyrwać bez problemu, tyle że chciałabym zwiedzić miejsce w którym nie byłam od wieków lub nigdy lav p.s. pogodynkę mam od niedawna Odpowiedz Link
huann a może po prostu zrób jak ten sympatyczny pan 19.06.07, 23:34 z discovery channel? huann_obgryzający_kostki :] Odpowiedz Link
meteor2017 Re: A co powiecie na sondę turystyczną? 19.06.07, 23:43 Żyrardów to żaden koszt - jadąc w weekend osobowym Kolei Mazowieckich masz na bilet wycieczkowy powrotny 33% procent zniżki i rower za darmo (czyli ze 12 zł)... można więc na jeden dzień spokojnie wyskoczyć. A jak ja będę na miejscu, to dodatkowo jest zapewniony catering, nocleging, zwiedzaing z przewodnikiem itympodobning. Nad miejscowością pomyślę. Odpowiedz Link
lavinka Jak to rower za darmo? 20.06.07, 19:11 Czy to taka weekendowa promocja czy na podmiejskch się nie płaci? Bo nie jestem zorientowana... lav p.s. W kwestii podróży czas mi jest potrzebny czasu mi potrzeba... no,ale może w tę niedzielę... narazie do piątku mam dzień w dzień robotę. Ale istnieje prawdopodobieństwo,ze na weekend coś się zwali. Zawsze tak jest jak jest ładna pogoda :/ Odpowiedz Link
meteor2017 Ano tak to ;-) 20.06.07, 21:46 rower (tak juz chyba trzeci rok z rzedu w sezonie jest za darmo... tylko nie wiem czy to obowiazuje na bilety ZTM, czy tylko KM - do Żyrardowa nie ma dylematu, bo nie da sie na karte miejska dojechac) www.mazowieckie.com.pl/site.php5/article/4/382.html A tu o biletach wycieczkowych (ze Śródmieścia jest 44km, a z Zachodniej 40) www.mazowieckie.com.pl/site.php5/article/94/46.html Akurat przez najblizsze weekendy mnie nie bedzie - w niedziele jkestem u brata i robimy wypad rowerowy na wschod od Wwy), w nastepny jade na piatek i sobote na wyjazd integracyjny z roboty do Korbielowa i zostaje sobie w gorach do niedzieli, a jeszcze w nastepny mam trzy dni wolne, to sobie tez gdzies dalej wyskocze, a jeszcze w nastepny pracuje (ale na 6, wiec pozniejszym popoludniem jestem wolny). Odpowiedz Link
lavinka Re: Ano tak to ;-) 21.06.07, 16:19 To wychodzi na to,że albo się miniemy albo się Żyrardów lipcowy zrobi... i to późno lipcowy bo od 9lipca znikam na tydzień... lav Odpowiedz Link