szprota Tydzień re(tro)activated! 12.02.04, 15:05 Najpierw ten z LO, potem ten z podstawówki, w kolejności analfabetycznej. Dobrze, że jestem dzisiaj ladna. Odpowiedz Link
maginiak RETROklamka 10.03.04, 09:41 Zapadła. I choć nigdy nie chciałam tego pierścionka...czuję się...trochę dziwnie... (żeby nie powiedzieć: chujowo). No cóż, ale do mnie pierwszej zadzwonił. Się pochwalić. Dzierżbórr retrocesje pierścionków! P.S. Czy aby na pewno? Odpowiedz Link
aard [fonetycznie] You needn't tell ME HOW you feel... 10.03.04, 12:40 Ale jednak dzierżbór. Tak mnie mam (nadal, a tak, to bym nie miał, więc dzierżbórr!!!) Odpowiedz Link
maginiak Kolejny miły wieczór w miłym towarzystwie :-/ 11.04.04, 19:20 No i na co mi to było znowu? A tak na marginesie, i to jest akurat zajerbiste, spotkałam wczoraj ponownie mój ideał. Mój ideał mnie prześladuje. I to też mi się w nim podoba. Mrauuu! Nie spodobało mi się tylko to, że kolega robił mu masaż pleców - wprawdzie taki niewinny, na pożegnanie, ale jednak, fakinszit! Odpowiedz Link
aard Szkoda, że zapomniałem o tym wątku... 14.04.04, 11:42 Jak bym pamiętał, to w ciągu ostatnich dwóch tygodni przytyłby on o - z grubsza - 15 wpisów. Nigeria, Ghana, Wybrzeżę Kości Słoniowej, Mali, Cesarstwo Środkowoafrykańskie-obecnie Republika, Liberia... Ech, w podróż by za te miliony pojechać... Odpowiedz Link
szprota RedNacz daruje, ale to było więcej hermetyczne niż 14.04.04, 23:52 ...default. Niczegom nie poniała, jeno domysła snuję.:( Odpowiedz Link
aard Znam ten ból - pośrednio 14.04.04, 11:44 Moja pierwsza dziewczyna, po rozstaniu ze mną (mam nadzieję, że dopiero wtedy), cierpiała na syndrom homoideału. Podobno ostatnio jej przeszło :-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Znam ten ból - pośrednio 14.04.04, 12:03 No, nie wiem Aardzie czy nadzieja, ze szukala homoidealu po przezyciach z Toba jest taka najlepsza nadzieja;-) Ja bym chyba wolal wierzyc, ze taka byla zawsze, bo zniechecic kogos do jakiejs orientacji to hoho. Hihi. Dzierżbór hohihohi!! Odpowiedz Link
maginiak Re: Znam ten ból - pośrednio 14.04.04, 13:10 Oj, przecież taki ideał to żaden wielki dramat:-) Oczywiście póki jest to czysto fizyczna fascynacja - słyszałam, że jest niefajny:-/. Wprawdzie miałam okazję go poznać (a właściwie to poznał nas mój były), ale po pięciu minutach wywaliłam mu na spodnie pół słoiczka grzybków konserwowych, które zresztą dostałam od ojca mego byłego, he he:-)). I tyle sobie pogadaliśmy:-) Tak czy inaczej Dzierżbórr klon Ethana Hawke (tylko wyższy i w ogóle ładniejszy:-p) Odpowiedz Link
aard Ależ Dziadzie, 15.04.04, 10:37 Mój post należy odczytywać w nawiązaniu do postu chere Maginiac. Syndrom homoideału w przypadku mojej byłej polegał na tym, że faceci, którzy jej się podobali "po mnie" (dlatego mam nadzieję, iż dopiero wtedy, że jak była ze mną, to jej się podobałem JA), okazywali się być homo. Czyli nie jej, a ich orientacji się ten syndrom tyczy. A przeszło jej, bo jest od dość dawna w szczęśliwym związku :-) Dzierżbór Wyspy Szczęśliwe! Odpowiedz Link
dziad_borowy O ja głupi, o ja głupi:-) (erra lata) 15.04.04, 13:03 Jak w ten deseń, to deserowo:-) Dzierżbór trrruskawki ze śmietaną!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Poproszę:-) 15.04.04, 13:44 Bo bez usuniecia jestem podwojnie glupi, a to mnie nie zwilza. Z gory dziekuje za. Dzierżbór rrrycerska rrrycyna!!! Odpowiedz Link
aard Zrobione :-) 15.04.04, 13:48 Dzierzbór Dziad podwójnie zmądrzały i zwilgły cosik nagle! Odpowiedz Link
szprota Nie bez kozery zaglądałam na ten wątek 16.04.04, 00:21 I poniechałam, myśląc z troską, że nic a nic retro. No to mam, już mam. Szczegóły w detalu hurtem. Odpowiedz Link
aard A tutaj? 16.04.04, 10:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=5886639&a=11997612 Odpowiedz Link
szprota A tutaj nie zauważyłam :/ 16.04.04, 17:50 I jakby to powiedzieć... defaultowo zapowiem, że nie skomentuję. Po czym dodam następujący komentarz: Co do Jeanette, bynajmniej nie jestem zaskoczona. I heja. Odpowiedz Link
zamek czy dni RETRO... 16.04.04, 11:42 ...ale ino po godzinach. A może nawet nie, bo się możemy mijać. Znaczy Zamek ma zjazd na studiach. Odpowiedz Link
aard A co to za studia? 16.04.04, 12:02 zamek napisał: > Znaczy Zamek ma zjazd na studiach. Czy to są studia na kierunku Narciarstwo i Snowboarding? Odpowiedz Link
neochuan aromatki retromatki 16.04.04, 12:05 ależ to bez sensu, uchuchu rzeżuchu!:))))))))) Odpowiedz Link
neochuan serce jak parasol 21.04.04, 11:16 ...a dysc loł ...a wiatr wioł . . . . . . . . . . . . . . . ...(potargoł) Odpowiedz Link
zsazsa Serce jak parasol 23.04.04, 07:18 ...to jest bardzo Neochuańska trrrachna metemfyfora! Z przysłów Ciemnej Ścieżki: "Parasol noś i przy pogodzie serca. Mimo to pamiętaj, że operacje na otwartym sercu są trudniejsze niż operacja otwarcia parasola." Odpowiedz Link
aard A trzy dni temu... 05.05.04, 11:36 ... były urodziny Wilczątka-Zwierzątka z kremem przeciwzmarszczkowym. Iza pomniałem prawie. Odpowiedz Link
dziad_borowy Długi ten retrotydzien... 05.05.04, 11:43 jak jakis rok, za przeproszeniem. Dzierżbór wszystkiego najlepszego wątku!!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Hola hola!!! 05.05.04, 12:40 Gdzie tam depcze!! :-) Zaprzepaszczam temu. Dzierżbór niezłe pięt deptanko!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Ja po prostu robie tak: 05.05.04, 12:44 i jak Maginiaczku? Po obu? Dzierżbór deptanko wciąż aktualne!!! Odpowiedz Link
szprota Eeeeeech....! 26.06.04, 21:34 Nie mogl to sie tak zachowywac 10 lat temu? Ale ma na mnie namiary, to dobry poczatek:) Odpowiedz Link
szprota !!! 04.07.04, 13:15 Dzerzborrrr niezle zakrrrrreconko o czwarrrtej nad rrrranem! Odpowiedz Link
szprota ......!!!!...... 07.07.04, 01:05 aaaaaaaaaaaaaaarrrrghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aard Długi łaz... 01.07.04, 12:30 Drugi raz w ciągu kilku ostatnich nocy śniła mi się J. Taka zwyczajna rozmowa. Znów było mi rano jakoś rzewnie... Odpowiedz Link
zamek Hmmm, wieczór RETRO 07.07.04, 12:44 powered by rooiboos i ciasto z wiśniami :) przyjemnie na razie bez konsekwencji, ale... ;) Odpowiedz Link
aard A u mnie wcale a wcale :-) 27.07.04, 11:11 No retro since początki marca :-D Dzierżbór noretroactivation! Odpowiedz Link
szprota Kazdemu wedle zaslug 27.07.04, 12:29 a poniewaz lubie miec rozdwojenie jazni, zatem mam dwa watki retro i ze dwa watki pro futuro. I niedoszly romans biurowy. Odpowiedz Link
aard Nikomu według potrzeb 28.07.04, 12:22 Zawsze potrzebujemy czegoś innego niż mamy. Ja na przykład obecnie potrzebuję spokoju. A mam...? Full dodatkowej roboty. Odpowiedz Link
zamek Równowaga rzecz szlachetna 28.07.04, 14:22 - tedy ja też jeden retro i jeden futuro i zobaczymy, który się ładniej rozwinie :) Odpowiedz Link
zamek siedem miesięcy i siedem dni... :))))) / umdś*) 14.02.05, 00:05 *) usta milczą, dusza śpiewa... Odpowiedz Link
zamek No dobrze, jest 13 lipca, więc... 13.07.04, 23:59 ...12 lat temu był bardzo dziwny dzień... ;) Odpowiedz Link
aard W radiu właśnie leci 02.08.04, 15:17 "Dawna dziewczyno, dziś już nie kocham cię, dawna dziewczyno, nie myśl o mnie źle..." Blebleble... Odpowiedz Link
maginiak Aardowa postalgia 02.08.04, 15:21 Czy maci ona koniec, czy niema i nie będzie? Odpowiedz Link
aard Hehe, maci, maci... 02.08.04, 15:53 Już nawet go odnalazła była. Ten post był bez związku. Nawet byłego :-) Odpowiedz Link
neochuan 200, i 03.08.04, 16:22 czy dawna dziewczyna mongolem stoi?? chuan bator i znikam... Odpowiedz Link
aard Wczoraj mnie Lea zapytała... 10.08.04, 09:35 Czemu próbuję ususzyć kaktusa. Do rzyci z takimi pytaniami... <sorry_lea_mode=on> Odpowiedz Link
zamek Lepiej do rzyci 10.08.04, 12:56 z pytaniami niż z kaktusem. Dzierżbórniedorzyci! Odpowiedz Link
zamek mmm... :))) 09.09.04, 00:04 W poniedziałek - RETRO, wczoraj - RETRO, jutro - RETRO... na jutro sama zaprosiła. Czy ja się aby... ciiii.... ;)))) Odpowiedz Link
aard Re: mmm... :))) 09.09.04, 08:18 zamek napisał: > jutro - RETRO... Na preyszcze oxy, na głowę moron. Ja tam jednak wolę pro futuro :-) Podpisano: git arka Odpowiedz Link
szprota profuturo rulez... 12.09.04, 13:00 Nie wiem, dlaczego, bez żadnych konkretnych podstaw... Poza oczywiście uderzającą w łeb konkluzją, że z V. straszny bufon jest. Odpowiedz Link
neochuan mam hińską nokię w stylu RETRO 13.09.04, 15:32 za to za 10 zł 80smsów/10 minut rozmów. kto da MNIEJ??? :D Odpowiedz Link
neochuan Re: ta, ta, ta, ta... 14.09.04, 12:06 szprota napisała: (...) ryfa (...) słuchaj dzieweczko... telefon. Odpowiedz Link
neochuan Re: to nie było śmieszne!/nic, jeno <foch> 14.09.04, 13:13 to nie miało! Ferdynand, Marszałek Wspaniały. Odpowiedz Link
neochuan plustofatra 22.09.04, 12:53 aard napisał: > przodek nutrii. tyłek. > Tfu! Na analną grę z tym! i o wszem. Odpowiedz Link
aard No... i było... :-) 23.09.04, 10:50 Zresztą zobaczymy, czy ":-)" - uczucia mieszane, ale póki co nie wstrząśnięte. Dzierżbór występuje w mieszkaniu! Odpowiedz Link
maginiak No... i było... :-) ? 23.09.04, 11:05 Aałdzie, Aałdzie, nie błądź, no nie błądź że taki enigmłatyczny i płowiedz że o co chłodzi! No chyba że Ci się ex-hibicjonizm popsuł:-p Odpowiedz Link
aard Nie :-) 23.09.04, 11:34 maginiak napisała: > Aałdzie, Aałdzie, nie błądź, no nie błądź że taki enigmłatyczny i płowiedz że o co chłodzi! Jeszcze nie mogę. Powiem, kiedy się wypełnią dni i wyposzczą brzuchy, a przyjdzie zginąć. (lałem!) > No chyba że Ci się ex-hibicjonizm popsuł:-p Eee, co to, to nie :-) Dzierżbór występuje w chwilach uniesień! Odpowiedz Link
zamek W ogóle... 11.10.04, 11:56 ...ostatnio jest jakoś bardzo retro. Chyba nawet za bardzo. Muszę troche przystopować. Odpowiedz Link
szprota aiyhhhh! 08.10.04, 11:58 najpierw wieczór z dwoma_kobietami (razem trzy, zdjęcie Aardzie jest?), potem szprotkanie policealne z kolorowym światem zdobnictwa pampersów (te zakładki z konikami, coby nic się z nich, awruk!) i niezawodnym komplementowaniem panny S.: -Co to się stało, że tak strasznie schudłaś? Odpowiedz Link
the_borg Wszyscy i wszystkie! 11.10.04, 12:29 Wszystkie wasze byłe dziewczyny, żony i kochanki oraz wszyscy wasi byli faceci, mężowie i kochankowie zostali już dawno zasymilowani! Odpowiedz Link
aard Aleś się, Mistrzu, rozhulał :-) 25.10.04, 08:55 A może szczególikami jakowymiś, jako perłami temi przed wieprze, sypnąć raczysz? Odpowiedz Link
zamek Jak przyjdzie czas, to sypnę 25.10.04, 10:06 Podpisano: Załganow w Szpionczce. PS. Za pół godziny?... (ale ja nie o tym, tylko w komentarzu do samego siebie powyżej) Odpowiedz Link