the_dzidka 09.09.03, 15:05 Hoajho! I butelka rumu!! Marynarz w dzień się bawi, w hamaku w nocy śpi! A w 1935 roku na Darze Pomorza lekarzem pokładowym był... ginekolog :-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Wątek dla tych, co na łożu 09.09.03, 15:10 the_dzidka napisała: > > A w 1935 roku na Darze Pomorza lekarzem pokładowym był... ginekolog :-))) Noooo, wszystko się zgadza... :) Odpowiedz Link
aard Re: Wątek dla tych, co na morzu 09.09.03, 15:12 the_dzidka napisała: > A w 1935 roku na Darze Pomorza lekarzem pokładowym był... ginekolog :-))) Ciekawe, czy podczas rejsu się jakieś dzieciątko narodziło... Byłby prawdziwy Dar pomorza :-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Wątek dla tych, co na morzu 09.09.03, 15:16 aard napisał: > Byłby prawdziwy Dar pomorza :-) Dar młodziezy - to bylaby impreza:-) dzierżbór darrry, darrry losu!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Wątek dla tych, co są w loży 09.09.03, 15:14 Z gory zakladam, ze z gory lepiej widac. Z gory przepraszam jesli myle sie. dzbr!!!! Odpowiedz Link
szprota1 Ale jaka to loża, Dziaduniu? 09.09.03, 17:42 Szyderców? Komentatora? Masońska? Odpowiedz Link
the_dzidka Chyba w bocianim gnieździe 09.09.03, 20:29 dziad_borowy napisał: > Z gory zakladam, ze z gory lepiej widac. Wypatruj ziemi i bociana na horyzoncie. Wtedy i ginekolog się przyda. Odpowiedz Link
dziad_borowy Mama mi inaczej mówiła 10.09.03, 10:35 the_dzidka napisała: > Wypatruj ziemi i bociana na horyzoncie. Wtedy i ginekolog się przyda. Mama mi mowila, ze po prostu bocian przylatuje i zrzuca dziecko i zaden ginekolog juz nie jest potrzebny. To jak to jest? dzierżbór fotele ginekologiczne!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Mama mi inaczej mówiła 10.09.03, 12:02 neochuan napisał: > a skąd się bierze bocian? Bocian sie wykluwa z jajka, ktore sie wykluwa z kury. Kura pochodzi od malpy, a malpa to unowoczesniona wersja bociana, ktoremu znudzilo sie latac i polubil banany. I co z tego wynika? Ze bocian na to "niemozliwe". dzierżbór bocian z teorii Darrrwina!!! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Mama mi inaczej mówiła 12.09.03, 12:06 neochuan napisał: > nooooo, a dinożarły? No żarły, żarły i wyzdychały, figlarze. Odpowiedz Link
aard Antydzierżbór 10.09.03, 10:25 Antydzierżbór ginekolodzy i pierrścionki zarręczynowe!! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Antydzierżbór 12.09.03, 12:06 aard napisał: > Antydzierżbór ginekolodzy i pierrścionki zarręczynowe!! Co, już się czujesz osaczony?! Odpowiedz Link
aard Bynajmniej (heja) 12.09.03, 13:55 Przecież parę dni temu rzuciłą mnie dziewczyna (więc jestem bezpieczny) Ten antydzierżbór to tak na wszelki wypadek. :-) Odpowiedz Link
the_dzidka I piencet ochraniarzy :-) 12.09.03, 14:06 aard napisał: > Przecież parę dni temu rzuciłą mnie dziewczyna (więc jestem bezpieczny) > Ten antydzierżbór to tak na wszelki wypadek. :-) Gorzej, jak trawnik się rzuci na Ciebie. Albo środek na zewnątrz wyleci. Odpowiedz Link
aard Re: I piencet ochraniarzy :-) 12.09.03, 15:50 the_dzidka napisała: > Gorzej, jak trawnik się rzuci na Ciebie. To wtedy będę wąchał kwiatki od spodu. > Albo środek na zewnątrz wyleci. Oj, nie! Utraciłbym swoje bogate wnętrze! Odpowiedz Link