finneznam 23.10.03, 15:01 -------------- Oryginał format: Elvis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Re: Tu możecie odtykać 23.10.03, 15:48 z odtykaniem jest jak z kotkiem. W końcu każdy się Odpowiedz Link
finneznam Re: Tu możecie odtykać co się wam wytkaje 24.10.03, 12:05 neochuan napisał: > z odtykaniem jest jak z kotkiem. W końcu każdy się No właśnie czekam ja ci kotka, tego czwartego co po nim samo zwłaszcza. Bo tej gry, tego kodu, tego signifium nie skapuję. Nie kumam czaczy. Jam nie kum macziczy. "Jak pani znajduje macziczę?", zapytał raz fordanser zgrabny i dostawszy w pysk. Odpowiedz Link
neochuan Re: Tu możecie odtykać co się wam wytkaje 24.10.03, 17:15 link jest w utopii. o zdobywcach elbrusa - wejdź w kronikę i czytaj! po 4 Ci się odetka! pozdr. - nch alias kiero Odpowiedz Link
finneznam The Pros and Cons of PgUpDn'ing 27.10.03, 09:37 neochuan napisał: > link jest w utopii. o zdobywcach elbrusa - wejdź w kronikę i czytaj! po 4 Ci > się odetka! pozdr. - nch alias kiero Boszhomaszspadin! Kiero to wie jak pokierować! Szkototkało mi się! (A kronikę żem był czytał, nawet był czapką omiatał podziwnie, i tylko przez to, że przy page downowaniu strony czasem górny wers ucieka, żem o czterokocie nie koczytał. Jak pomyslę, co mnie jeszcze ocieknąć mogło przez palce, to surreal przebiega po krzyżu.) Dzieżbór płynny scrolling! Odpowiedz Link
szprota1 Kocie, gdy się odtyka 26.10.03, 21:06 I wtedy inscenizuje wulkan. Szczegóły na wątku o sztuce. Zamek zresztą jej kunszt wokalny też docenia. Odpowiedz Link
maginiak I wszyscy odetkani na wiosnę? 27.04.04, 11:21 Bo jakby coś, to ja protestuję. Odpowiedz Link
aard Niektórzy organki do tej PORY mają zatkane 27.04.04, 11:44 A Kiero na Blankach... Zamku? Odpowiedz Link
neochuan Re: Niektórzy organki do tej PORY mają zatkane 11.05.04, 15:52 bo już księży cświeci Odpowiedz Link
meteor2017 Tu możecie dotykać 25.04.05, 11:53 Ja dotknalem ucha, bo jak oba byly odetkane, to jednym wlatywalo, a drugim fiuuuuu... a teraz zostaje pomiedzy. Odpowiedz Link