Dodaj do ulubionych

A ten 'wontek'

23.10.03, 15:48
do jego napisania
użyłem Kazyy
a nie Internet Explorera

duma, ha!
Obserwuj wątek
    • neochuan Re: A ten 'wontek' 23.10.03, 15:49
      a ja na wszystko odtykam corela drajw. niezły kret!
      • eyemakk corel 23.10.03, 15:53
        to nie kret, to kretyn, nie cierpie go.

szczególnie zabaw warstwami. naprawde, preferuje warstwy ubrań u jakiejś fajnej
        dziewczyny. a jeśli już jakiś program na kompie, to warstwy na Flash'u
        • neochuan Re: corel 23.10.03, 16:01
          no, ja też ostatnio najbardziej lubię usuwać warstwy. wcześniej zresztą też,
          ale ostatnio niestety wyłącznie na corelu. nielepsze nic, niż cyc...
          • finneznam Wy macie na myśli 24.10.03, 08:22
            Corela czy Kisekae, z tymi warstwami u dziewczyn?
            Bo się gubię w warstwach narracji.
            -------------
            spisano z kwamputera Hentaium 6GHz, karta animagiczna, bez kwarty dźwiękowej (a pograłbym na cydrze,
            aard pograł...)
            • eyemakk Re: Wy macie na myśli 24.10.03, 08:52
              Warstwy u dziewczyn, to miałem na myśli real. To jest przyjemność 10 w skali 1-
              10 o ile oczywiście dziewcze fajne jest (od niefajnych 3mam sie z daleka wiec
              na jedno wychodzi). Warstwy we flashu i corelu to przyjemność hm.. 1-4 w
              zależności czy to jakiś bzdet w corelu co sie z nim musze męczyć, czy coś
              fajnego co mi sie we Flashu udało, albo Photoshopie.. kissekae, to faktycznie
              jakby połączenie dziewczyn z komputerem, o ile obrazek ładny to i przyjemność
              rozbierania takowej spora (7, powiedzmy)

achooj,
              • finneznam Świnstwacie na myśli 24.10.03, 08:58
                > kissekae, to faktycznie
                > jakby połączenie dziewczyn z komputerem, o ile obrazek ładny

Obrazek? Przecie przy pfkissach 3, 4, 4beta, i dalej, to są dźwięki, ruchy, akcesoria,
                nic tylko się zboczyć, ekhem, chciałem napisać, potrzyć, patrzeć, chciałem napisać,
                pazdrawl z jajem
                • eyemakk Re: Świnstwacie na myśli 28.10.03, 12:24
                  fakt, fakt, zgadza się, zwłąszcza jak takie jedno, albo dwa mi w pamięci
                  zostały, jedna sobie siedzi na podłodze i potem podnosi nogę, a druga stoi pod
                  prysznicem, ale takie rzeczy potem wyprawia, że hej...
                  • finneznam świństwa że hej i że hentaj (dzień świntaka) 28.10.03, 12:33
                    > fakt, fakt, zgadza się, zwłąszcza jak takie jedno, albo dwa mi w pamięci
                    > zostały, jedna sobie siedzi na podłodze i potem podnosi nogę, a druga stoi pod
                    > prysznicem, ale takie rzeczy potem wyprawia, że hej...

no ale taką co stoi pod prysznicem to ja pamiętam najmniej dwie, a może i cztery?
                    a z podnoszoną, z przeproszeniem, nogą, to jest co druga, ano może co czwarta?
                    Eyemakku mam ja gdzieś w cholerę zeskładowane toto zanim się strony zrobiły płatne
                    czy niedostępne, toć jeśli sobie przypomnisz tytuł a byś chciał, to zawsze mogę poszperać...pstr
                    (nie hentaje że heja też mam, nackturlich)
                    • neochuan nogę powiadasz podnosi... 28.10.03, 12:37
                      ...a dyć to suka!
                      • finneznam ale suka po nippońsku czy popońsku? [n/T] 28.10.03, 12:39
                        • neochuan dobrze zorientowana suka w każdym razie 28.10.03, 12:47
                          suka po arabsku to targowica, na której można porobić za kupy
                          • finneznam i dlatego sukiennice targowne? 28.10.03, 12:50
                            neochuan napisał:
                            > suka po arabsku to targowica, na której można porobić za kupy

nie lubię robić zakupy ale bardziej jeszcze zapłaty
                            sukam po portfelu, sukam, a nie znajduję
                            a dyć mówią że kto suka nie błąda
                          • eyemakk Re: dobrze zorientowana suka w każdym razie 28.10.03, 13:09
                            porobić za kupy, czy porobić kupy, bo to różnica.

robić na kimś kupe to nie to samo co robić na kimś cokolwiek, w zamian, jako
                            zapłątę dostając kupę. kupa to dość wątpliwa waluta, mimo wszystko. chyba że
                            sie jest muchą
                            • aard Kubuś Ruchatek 28.10.03, 14:47
                              eyemakk napisał:

> porobić za kupy, czy porobić kupy, bo to różnica.
                              >
                              > kupa to dość wątpliwa waluta, mimo wszystko. chyba że sie jest muchą

Jakie to milnowskie. No urocze :-)
                  • finneznam Kikimora z gazety wybarnej 29.10.03, 11:49
                    Naści, coś prostego dla kobiet, sądząc po e-dresie:
                    www2.gazeta.pl/kobieta/982004,32121.html
    • neochuan A ten 'wontek' tysz?... 31.10.03, 13:38

• aard No pewnie, że nie! Wszystko popsułeś, buuu... <nt> 31.10.03, 13:46

• neochuan nie takie znów buuuu! 31.10.03, 13:52
          nie pozostaje mi chyba nic innego, jak podbić wszystkie wątki :)
        • szprota1 No pewnie, że nie! Wszystko popsułeś - nawet mnie! 01.11.03, 19:08
          Eeeee... no text...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka