eyemakk 23.10.03, 15:48 do jego napisania użyłem Kazyy a nie Internet Explorera duma, ha! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Re: A ten 'wontek' 23.10.03, 15:49 a ja na wszystko odtykam corela drajw. niezły kret! Odpowiedz Link
eyemakk corel 23.10.03, 15:53 to nie kret, to kretyn, nie cierpie go. szczególnie zabaw warstwami. naprawde, preferuje warstwy ubrań u jakiejś fajnej dziewczyny. a jeśli już jakiś program na kompie, to warstwy na Flash'u Odpowiedz Link
neochuan Re: corel 23.10.03, 16:01 no, ja też ostatnio najbardziej lubię usuwać warstwy. wcześniej zresztą też, ale ostatnio niestety wyłącznie na corelu. nielepsze nic, niż cyc... Odpowiedz Link
finneznam Wy macie na myśli 24.10.03, 08:22 Corela czy Kisekae, z tymi warstwami u dziewczyn? Bo się gubię w warstwach narracji. ------------- spisano z kwamputera Hentaium 6GHz, karta animagiczna, bez kwarty dźwiękowej (a pograłbym na cydrze, aard pograł...) Odpowiedz Link
eyemakk Re: Wy macie na myśli 24.10.03, 08:52 Warstwy u dziewczyn, to miałem na myśli real. To jest przyjemność 10 w skali 1- 10 o ile oczywiście dziewcze fajne jest (od niefajnych 3mam sie z daleka wiec na jedno wychodzi). Warstwy we flashu i corelu to przyjemność hm.. 1-4 w zależności czy to jakiś bzdet w corelu co sie z nim musze męczyć, czy coś fajnego co mi sie we Flashu udało, albo Photoshopie.. kissekae, to faktycznie jakby połączenie dziewczyn z komputerem, o ile obrazek ładny to i przyjemność rozbierania takowej spora (7, powiedzmy) achooj, Odpowiedz Link
finneznam Świnstwacie na myśli 24.10.03, 08:58 > kissekae, to faktycznie > jakby połączenie dziewczyn z komputerem, o ile obrazek ładny Obrazek? Przecie przy pfkissach 3, 4, 4beta, i dalej, to są dźwięki, ruchy, akcesoria, nic tylko się zboczyć, ekhem, chciałem napisać, potrzyć, patrzeć, chciałem napisać, pazdrawl z jajem Odpowiedz Link
eyemakk Re: Świnstwacie na myśli 28.10.03, 12:24 fakt, fakt, zgadza się, zwłąszcza jak takie jedno, albo dwa mi w pamięci zostały, jedna sobie siedzi na podłodze i potem podnosi nogę, a druga stoi pod prysznicem, ale takie rzeczy potem wyprawia, że hej... Odpowiedz Link
finneznam świństwa że hej i że hentaj (dzień świntaka) 28.10.03, 12:33 > fakt, fakt, zgadza się, zwłąszcza jak takie jedno, albo dwa mi w pamięci > zostały, jedna sobie siedzi na podłodze i potem podnosi nogę, a druga stoi pod > prysznicem, ale takie rzeczy potem wyprawia, że hej... no ale taką co stoi pod prysznicem to ja pamiętam najmniej dwie, a może i cztery? a z podnoszoną, z przeproszeniem, nogą, to jest co druga, ano może co czwarta? Eyemakku mam ja gdzieś w cholerę zeskładowane toto zanim się strony zrobiły płatne czy niedostępne, toć jeśli sobie przypomnisz tytuł a byś chciał, to zawsze mogę poszperać...pstr (nie hentaje że heja też mam, nackturlich) Odpowiedz Link
neochuan dobrze zorientowana suka w każdym razie 28.10.03, 12:47 suka po arabsku to targowica, na której można porobić za kupy Odpowiedz Link
finneznam i dlatego sukiennice targowne? 28.10.03, 12:50 neochuan napisał: > suka po arabsku to targowica, na której można porobić za kupy nie lubię robić zakupy ale bardziej jeszcze zapłaty sukam po portfelu, sukam, a nie znajduję a dyć mówią że kto suka nie błąda Odpowiedz Link
eyemakk Re: dobrze zorientowana suka w każdym razie 28.10.03, 13:09 porobić za kupy, czy porobić kupy, bo to różnica. robić na kimś kupe to nie to samo co robić na kimś cokolwiek, w zamian, jako zapłątę dostając kupę. kupa to dość wątpliwa waluta, mimo wszystko. chyba że sie jest muchą Odpowiedz Link
aard Kubuś Ruchatek 28.10.03, 14:47 eyemakk napisał: > porobić za kupy, czy porobić kupy, bo to różnica. > > kupa to dość wątpliwa waluta, mimo wszystko. chyba że sie jest muchą Jakie to milnowskie. No urocze :-) Odpowiedz Link
finneznam Kikimora z gazety wybarnej 29.10.03, 11:49 Naści, coś prostego dla kobiet, sądząc po e-dresie: www2.gazeta.pl/kobieta/982004,32121.html Odpowiedz Link
neochuan nie takie znów buuuu! 31.10.03, 13:52 nie pozostaje mi chyba nic innego, jak podbić wszystkie wątki :) Odpowiedz Link
szprota1 No pewnie, że nie! Wszystko popsułeś - nawet mnie! 01.11.03, 19:08 Eeeee... no text...? Odpowiedz Link