ixtlilto 13.11.03, 18:43 ... w liście forów prywatnych na głównej stronie forum. Gratuluję :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Jakakojatka 14.11.03, 14:54 Się czuję tak dumna, że aż! I to aqrat na urodziny!!! Łał! Odpowiedz Link
aard Specjalnie dla Dziada 14.11.03, 15:58 Dziadzie, jednak jest: forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link
keltoi Re: Kto to był Łańcuchow? <nt> 18.11.03, 21:12 No jak, nie wiesz ? ! To był ten słynny radziecki uczony !! To on właśnie był taki słynny i taki radziecki. Odpowiedz Link
szprota Ja wiem, gdzie jest tekst! Ja! Mnie wybierz! 18.11.03, 22:03 Akceptuję bez penetracji;) Odpowiedz Link
zamek Muszę się z tym pogodzić... 18.11.03, 22:06 szprota napisała: > Akceptuję bez penetracji;) No trudno :( /°\WMZ ;P PS. Frateressa uważa, że mam coraz bliżej do starożytnych Egipcjan. Ze względu na wiek i stan piramidy. Odpowiedz Link
finneznam Ale przynajmniej zgodne z prawem... 19.11.03, 08:52 ...nie to co penetracja bez akceptacji. Np. idzie taki speleolog bez licencji i penetruje a potem go trzeba wyciągać z nie wiadomo jakiej głębi stalaktygmitowej. F. Którego uważają za pasożytnego. To wolałbym starożytnego, jednak i mimo. Odpowiedz Link
keltoi Re: Rezerwat Utopia wyróżniony 16.11.03, 02:23 A co ma nie być, skoro jest, był i będzie. A w ogóle to jak ma być, skoro nie mogłoby być inaczej. Nie ma prawa być inaczej niż jest. No. To se pogadałam. Odpowiedz Link
pijaw HIP!!! HIP!!! POPO!!! TAM!!! 16.11.03, 08:32 Dla mnie zawsze tam był :-))))))))))) Gra(w)tulacje! P.S. Czemu na ul. Głównej Forumowej róg Fora Prywatne "antyki..." i RU własnie mają inne kolorki? To dobsz? Czy jeszcze lepiej? P.S. do P.S. Dawno mnie tu nie było. Przepraszam :-) Odpowiedz Link
zamek Quick Post Service 16.11.03, 10:58 Szybko i na temat. To baarddzo dobsz! A nawet dobosz! Odpowiedz Link
keltoi Re: HIP!!! HIP!!! POPO!!! PATRZ!!! TA(M)!!! TU!!! 16.11.03, 17:34 Czyli na dziesięciolecie zamawiamy po odpowiedniej zrzucie (również ekranowej) wiwatujące hipopotammusy, błogosławieństwo Kościoła i Tatuszki, coby pogoniły wszystkich przeszkadzającym w imprezie epopopopokowej. Tu! Odpowiedz Link
maginiak HIP!!! HIP!!!!!! ITUITAM!!! 19.11.03, 13:11 No właśnie, to nie jeno u mnie RU i antyki są jakby zielonkawe. Droga MZetko! Czy u Ciebie nadal jest na odwrót? Bo ja już myślałam, że to u mnie jakoś nienormalnie:) Odpowiedz Link
maginiak Nie obracaj psa językiem 19.11.03, 13:24 Tylko kota ogonem. Bosz...co za świństwa, tfuj! Odpowiedz Link
szprota Tak ja spraszywaju: Li to ty...(a tekst zawija) 19.11.03, 14:33 A może ja soszła z uma?;) Odpowiedz Link
finneznam Spraszyba tieb' bolsze, gaspoetina Szpratessa, uff 19.11.03, 14:53 szprota napisała: > A może ja soszła z uma?;) Nu, liuba pytna ty :) Tagda ja odskażu, szto z uma eto saszoł thurman. Prosta? Nu, prosta. Ot, lićna. Jesli kto tam nie bud' tuman, tagda mu uże niszto nie pomahilfniet. A u munia mnoga ruskich bukw, nu ani mnie diełajut munia na kuku inogda wsiebud'da ruski bukwy patierało w niematierałnost' Odpowiedz Link
szprota Pas słucki w takiej razie... 19.11.03, 15:00 Z innej beczki: zaginiona patelnia Keltoi zaczęła gwizdać, mimo że nie ma w niej oleju. Odpowiedz Link
tulka W poszukiwaniu zaginionej patelni 19.11.03, 15:27 Może ona ma "Echo-pan"? Kiedyś było coś takie do kluczy pod tytułem "Echo-key" - jak sie zagwizdało, to echo-key piszczał i mozna było znaleźć klucze. Kurna. Nie umiem gwizdać. Odpowiedz Link
szprota Kłopot polega. 19.11.03, 15:31 Że dopóki szukałyśmy patelni, milczała kak głaz. Dopiero, jak się znalazła, zaczęła gwizdać;)(bardziej by nam się przydało echo-lighter, ciągle giną sqbane) Też nie umiem. Odpowiedz Link
szprota chciałam nadmienić, że kurwa znowu!!! 19.02.05, 18:12 i to od blisko miesiąca!!! Odpowiedz Link
neochuan no ba!! 19.02.05, 18:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=19563690&a=20311106 Odpowiedz Link