vladip 16.11.03, 13:00 Patrząc przez okno którego nie ma podziwiam blaski pastorału rzucającego cienie refleksyjnie świetlnego wśród cegieł katakumb zamkowych łowiąc okiem ruch szprotki wspominamy dawnych proroków Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Witaj, Vladipie :D 16.11.03, 20:25 Trafiłeś tu jednak - bardzo się cieszę i witam najsurr:) Odpowiedz Link
vladip witay.. 16.11.03, 21:59 za zamka przewodem złączym się z obwodem czyli wejdę czasem postraszę swoim pseudorealizmem i zniknę jak kometa Odpowiedz Link
vladip Re: BYNAJMNIEJ nie znikaj HEJA! 16.11.03, 22:35 szprota napisała: > Bo...! bo najmniej łatwo jest tak zniknać aby pojawić się w odpowiednim momencie a momenty były... Odpowiedz Link
vladip Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 17.11.03, 16:58 XXVI małych misów u(to)piło sie w przeręblu a wyszła z niego foczka faloczka i przegoniła wszystkich z kibla no i zrobił się siwy dym Odpowiedz Link
neochuan Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 17.11.03, 17:03 vladip napisał: > no i zrobił się siwy dym "siwy dym" to była xywa pewnej pani od polskiego :) Odpowiedz Link
vladip Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 17.11.03, 17:05 neochuan napisał: > "siwy dym" to była xywa pewnej pani od polskiego :) a kobyłę znasz? ;)) Odpowiedz Link
neochuan Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 17.11.03, 17:07 o, to postać hist(e)oryczna :))) Odpowiedz Link
vladip Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 18.11.03, 23:46 neochuan napisał: > o, to postać hist(e)oryczna :))) noo najlepsza laska w szkole.. z tyłu ;)) Odpowiedz Link
tulka Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 19.11.03, 12:13 Ożeż, to ja muszę tyle czasu czekać, żeby się dowiedzieć, że taka frakcja istnieje! I że nawet ma ona dwóch tak znakomitych, pardąsik, członków! A swoją drogą, znamy się nie od dziś, a nie wiedziałam, żeśmy te same korytarze na Wileńskiej wydeptywali... Odpowiedz Link
neochuan Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 14:25 i pewnie do tej pory taka jest! oczywiście nadal z tyłu :) a te kokaardy!!! poezja... a pamiętacie pana od muzyki, któremu się myszy w kolumnie zalęgły i wszystko było mono, a miał łatany wszędzie sweter? a jak mu arię operową niepostrzeżenie przełączyłem z 33 na 45 obrotów to nawet nie zauważył, tyko się jeszcze bardziej zachwycił, bo był jeszcze bardziej zakręcony, niż grafomon... nazywał się tak jakoś na eS., a jak się kiedyś wkurzył na naszą klasę to zaczął nas rozstawiać po kątach, ale po czterech mu się zatkało i staliśmy po 8 osób w każdym z kątów, zaś w klasie siedział tylko On... hihi, ale jego córuś, to była za to niezła bachleda, krucafux, jak wchodziła do klasy po cóś to od razu wrażenia słuchowe zamieniały się we wzrokowe... eh, dobre czasy byli, dobre... Odpowiedz Link
tulka Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 14:36 Ech, a ja chodziłam na plastykę - chyba dużo straciłam. Ale za to miałam niezłą pania od muzyki w podstawówce - pomyliły jej się okładki od płyt, a my ją ciągle podpuszczaliśmy, żeby nam puściła Beethovena, ona puszczała i nieodmiennie rozbrzmiewało Eine Kleine Nachtmusik... Nie zorientowała się. Ale to tak offtopikowo było. Odpowiedz Link
neochuan Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 14:37 jeśli plastyka, to zapewne z psorem D.? Odpowiedz Link
tulka Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 14:44 No i tu czuję się głupio z dziurą w pamięci, która mi zjadła tę pierwszą literkę z nazwiska psora, a nawet i pozostałe literki też. W każdym razie była to postać w szkole zadomowiona od lat i nie ja pierwsza u niego malowalam punkt czarnym tuszem i obmyślałam mu tytuł. Odpowiedz Link
neochuan Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 16:46 to zależy od tego, z którym rocznikiem mam przyjemność :), no, o wiek nie pytam! ;-))) Odpowiedz Link
tulka Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 16:54 Z trochę późniejszym, ale niewiele, nie wiem, czy by mu zdążyła zeszpakowacieć. Odpowiedz Link
neochuan Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 17:02 no, może trochę w rzeczy samej szpakowatem był. nie pamiętam dobrze, za to jak kazał mi rysować te kleksy, to od razu wybrałem muzykę. gdyż uczęszczałem na plastykę jakieś pół roku :) za kleksy dostałem dost z plusem i to akurat pamiętam dobrze, bo nie byłem pewien, czy to dobrze, czy niedobrze... Odpowiedz Link
tulka Re: dierżżubr frakcja XXVI lo 20.11.03, 17:03 O, jak kleksy tuszem czarnym, to się zgadza (plus tytuł do kleksa obowiązkowy). Odpowiedz Link
aarrd "..łowiąc okiem ruch szprotki.." to już erotyk! 17.11.03, 17:19 Widzę że ludzie o tobie wiersze piszą. Jestem coraz bardziej zainteresowany. Odpowiedz Link
szprota Erotyk inaczej 18.11.03, 17:06 Ja bym to raczej erudykiem nazwała ze względu na autora. Odpowiedz Link
vladip Re: Erotyk inaczej 18.11.03, 20:26 szprota napisała: > Ja bym to raczej erudykiem nazwała ze względu na autora. dziekuję :)) dla mnie niedoścignionym wzorem autora jest A. A. który uprawia coś co nazywa się "poezja porażająca z pogranicza literatury faktu i paranoii" czasem staram się być nasladowcą tego nurtu..:) no ale skoro jesteśmy przy erotykach ;)) pewna znana w Łodzi szprotka w seksualnym celu gdy kogoś spotka jak syrena z morza zamienia go w węgorza a czasem wręcz w halibotka Odpowiedz Link
vladip czasoprzestrzeń wg vladipa 18.11.03, 20:34 zamek napisał: > ...aż tak schudłem? teraz to jeszce bardziej wyglądasz na erotomana niż na tamtym forum..:) Odpowiedz Link
szprota Nie tylko wygląda :P 18.11.03, 20:42 Poczułam się przez chwilkę syreną z morza;) Odpowiedz Link
vladip rzucam kiczem z Nietzschem 18.11.03, 23:31 czyli spodobało mi sie i jescze was troche pomęczę..:) tym razem padło na... Gdy noc zapada W kolorze snu To widzę True_blue Gdy jabłko zjadam Rosnące tu To czuję True_blue Nie widzę Ciebie Od godzin stu Gdzie jesteś? True_blue Odpowiedz Link
aard U.T.O.P.I.A. 19.11.03, 11:22 Utracjuszowkie tumanienie o piszących i analfabetach. Odpowiedz Link
aard U.T.O.P.I.A. 20.11.03, 10:40 Utrzymuję Totalne Osłupienie Pięknem Interlokutorskiej Answeryzacji Odpowiedz Link
neochuan RE: Z.E.R.W.A.T. 20.11.03, 13:40 RE:asekuracyjne Z.E.branie E.R.otomanów R.W.anych W.A.runkowo T.t. (made in nrd) Odpowiedz Link