szprota Czto że diełat'? 18.11.03, 22:42 No więc pytanie brzmi, czy chodzi o ulicznice płaskie. Bo jeśli tak, to to jest bezeceństwo i ohydztwo (brało się udział w Dyktandzie;P) i ja szprotestuję. Zaś jeśli ulicznice choć odrobinę są tu wklęsłe, tam wypukłe, niekoniecznie smukłe, to ja wcale nie mam inicjałów takich samych jak ta, co się ją topi w wiosenne Ekwinokcjum! Od dziś mówcie mi Alma Mater (Dolorosa) Odpowiedz Link
zamek Wymarzmmy Ją z Annałłów! 18.11.03, 22:44 Chodzi mnie o Ulicznicę Bujną, Ofiarną, co na Topienie Najlepszą Est. Ją Zarezerwujmy, a potem Utopmy Surrytualnie! Smalec inclusive. Odpowiedz Link
szprota Odpowiadasz Na. 18.11.03, 22:47 A gdzie ty był, jak w środku zdania małe literki rozdawali?;) Znaczytsja, ordalium proponujesz. Ja mogę. Potentna jestem i ponętna też, ale inaczej. Ale wracając: sami wykonywamy ją li szukamy odpowiedniej? Odpowiedz Link
zamek Aliści Na, boć Posolimy Ją, tedy... 18.11.03, 22:56 Natrium Chloratum Neccesse Est. szprota napisała: > A gdzie ty był, jak w środku zdania małe literki rozdawali?;) Spa(mowa)łem. Znaczy Ma Mowa spała, a Mamona z nią. Jedna się już obudziła, druga Śpi(ż) nadal. I chyba z zupełnie bYLE kIM. > Znaczytsja, ordalium proponujesz. Ja mogę. Potentna jestem i ponętna też, ale > inaczej. Ale wracając: sami wykonywamy ją li szukamy odpowiedniej? Ależ! Ordalium Ordynarium wielce Ordynarne zamiarowuję! Hordą, Kohortą chluśniem, uderzym na nią ze Szlaucha naszego Uświęconego i Zniweczym! Ale Ty... Potentność i Ponętność uznając, twierdzę: Matka Est Tylko Jedna. Więc Ty przewodzić będziesz, a Tę spośród Gminu wybierzem i Zbeszcześcim! Odpowiedz Link
szprota Kanibalizmem zatrąca mi to wyraźnie 18.11.03, 23:12 Zaś po co solić przed chrztem wody? Już wiem, to o tę Mamonę chodzi! Ona po śreżodze na pokuszenie wodzi co mniej roztropnych i w Utopców przemienia albo i posila się niemi jako ghul jakowyś. ( Z tej okazji przerwa na wierszyk: Сидит назгуль на беръёзе А беръёза гнется Посмотрите, братцы Эльфы Как он навернётся!) Skądinąd, widzę, że takoż spały, gdy igreki do pierwszych osób liczby pojedynczej rozdawano...? Nawracając: ordalium zatem ustalimy na najbliższe Solstycjum, a do tych por ja przegląd gminu odpracuję, by jedyną upierścienionym w ciemnościach wskazać. Odpowiedz Link
izakaotomita myślę więc streszczę 19.11.03, 12:21 szprota napisała z tej okazji przerwa na wierszyk: > ????? ??????& > #1100; ?? ??????? > ? ??????? ??? > ??? > ??????????, ? > ????? ????? > ??? ?? ?????? > ????!) Awtor! Awtor! (Da zdrawstwujet' intierrogatywnyj znak!) Odpowiedz Link
szprota Awtora niet! 19.11.03, 13:13 Mogę co najwyżej podać bardzo wolne tłumaczenie bez żadnego punktu oparcia. Odpowiedz Link
izakaotomita Ach to tak (ach ha hah :) 20.11.03, 13:19 szprota napisała: > Mogę co najwyżej podać bardzo wolne tłumaczenie bez żadnego punktu oparcia. To tam jednak coś jest. A ja widziałem (i widzę) same znaki zapytania (prócz kilku cyferek i jakiegoś brambersanda) - i założyłem milcząco że Szprota wkleiła cyrylice? I stąd po rusku zagdakał ja. Ale ze mnie dupa w tym tomacie. ----------- Isao Tomita rulez! Odpowiedz Link
szprota I słusznieś założył! 20.11.03, 15:38 Cyrylica zkontrolfałona owszem tam była, aleś o autora pytał, którego niet, albo on ludowy, albo demoludowy de domo homo. Odpowiedz Link
aard Re: Isao Tomita rulez! 20.11.03, 15:45 Ja mam tylko jego (a właściwie Musorgskiego) "Obrazki z wystawy", ale fucktycznie rulują na maxa! :-)) Odpowiedz Link
finneznam Rez: Isao Tomita rulez! and kickz buttz 22.11.03, 21:11 aard napisał: > Ja mam tylko jego (a właściwie Musorgskiego) "Obrazki z wystawy", ale > fucktycznie rulują na maxa! :-)) No to jak masz Obrazki... - to masz wszystkao coao taotrzeba. A kolejna faza jest taka, że się ma tylko Modesta Em. A kolejna faza jest w gniazku. Ale Isao rulez none the less :)) Odpowiedz Link
finneznam O/T Brało się 19.11.03, 08:54 szprota napisała: > brało się udział w Dyktandzie;P Odpowiedz Link
finneznam O/T Brało się?! Czas na reklamę proszku do brania 19.11.03, 09:04 szprota napisała: > brało się udział w Dyktandzie;P Brało się i wpadło?!! Toć ja tuć obok, obibobok! :(( (*) W 4. znaczeniu czasownika "wpadać" A teraz przyobiewamcana reklama: Oto nasz najlepszy Proszek do brania!! Wnikając z persyl zieloną siłą bierze się do brania!! Bez akceptacji penetruje najdrobniejsze włókna materii!! Siłę czerpię z dwóch granulek pod blezerkiem!! Siłę tę potwierdzają przeprowadzone przez naszych niezależnych agentów badania, obukania, opukania i papierosy wypalone-już-po-wszystkim. A tak, ślady po papierosach też wywabia nasz proszek, bardzo proszek, zaproszamy, zoraz inne plamy zostające po, nawet barw czekolo i winnych.) Minimalna cena sugerowana: przez Szkota Odpowiedz Link
maginiak Wszyscy lubimy Coco 19.11.03, 09:30 Lino. Po po tym wyprane nawet w zwykłym proszku pranie ładnie pachnie i ładnie się układa. I w spodniach też. Jak podobno po Viagrze Light. Odpowiedz Link
finneznam Między nami kakofilami 19.11.03, 10:52 Chwilami mnie się podoba Caco...Fonia, Cala Fonia...Caco Chanel...Caco Rabanne.... Albo Caca Ryku Odpowiedz Link
szprota Brało się via telly wyłącznie;) 19.11.03, 13:08 W przyszłym roku nie omieszkam, podgotowiwszy się uprzednio, by błędów nie było aż 11! Odpowiedz Link
finneznam A ja raz miałem via vein (tzw. obviavienie) 20.11.03, 12:03 No ale via telly to jeszcze bliżej byłem! ;) Nie wspominając że via telly to jest wielka globalna wioska (tellko ta wioska czemu tak wiellka, pod każdym stollem drewniana belka :( Odpowiedz Link
keltoi Re: Kuba! Kuba! 19.11.03, 12:56 Ty, nołteksta nie łaska ? Kurkać jej matrona ... i jaka Kuba ja się zapytuję ? A tartak ... ? Odpowiedz Link
szprota Rasa nordycka, a ta rozmowa za chwilę zacznie! 19.11.03, 13:09 KOsztować ofc. Nołteksta nie laska, bo tekst jest. Odpowiedz Link
maginiak Rasa psa głaska. I rzeczywiście z Niemiec pochodzi 19.11.03, 13:18 Nołtekst się nie zmieścił:(. przepraszam. Odpowiedz Link
aard Odzywam się tu jako najsłynniejsza praczka czasów 20.11.03, 11:54 Paczka czipsów. To powinien być wątek półsłowny-półmuzyczny. Dlatego topie nie przy akompaniamecie, bo to sugeruje drugorzędność, a wprost necessyjne dźwięki wytwarzając topiąc, czy to poprzez bąbelków puszczanie, czy też krzyki przeraźliwe, a bezskuteczne. Tak mi dopomóż dzierżbór! A Marzanna dali bez wąsów, ot co! Odpowiedz Link
maginiak Niezła szopka z tą praczką 25.11.03, 09:12 Szczególnie bardziej zaś że jest to wątek dosłownie utopijny. I to pół na pół. Odpowiedz Link
aard Ależ strumień świadomości 25.10.05, 14:53 to ja kiedyś umiałem tak pisać, że teraz nawet czytać mi się tego nie chce? :) Odpowiedz Link
st3s Re: Topienie ulicznic 13.12.03, 00:30 jednym brakuje szcześcia a ,;;pierwszym odwagi;; Odpowiedz Link
szprota faken szit 22.10.05, 13:18 myślę już blisko dwa lata i nadal mam natrętną wizję moczenia miotły. Odpowiedz Link
aard Nie mówi się miotły 25.10.05, 14:54 szprota napisała: > myślę już blisko dwa lata i nadal mam natrętną wizję moczenia miotły. tylko miotnęły. A czemu masz wizję moczenia miotnęły? Odpowiedz Link
huann nie mówi się moczenia 25.10.05, 14:57 tylko moczenienia. i nie wizja, tylko wizjęła. Odpowiedz Link