Dodaj do ulubionych

szopka utopka

19.12.03, 21:04
Widziałem dziś szopkę. siedziała sobie cicho nad brzegiem rzeczki i prała
coś zawzięcie. Co to było? a którz może wiedzieć o co spiera się szopka z
rzeczką opodal krzaczka...
Powiem wam jeszce coś.. to była niezła szopka...
Obserwuj wątek
    • szprota A czy nogi miała szpotawe? 20.12.03, 13:25
      Bo inaczej spierałabym się, że niezła;)
    • maginiak Ja też widziałam szopkę 29.12.03, 10:56
      Tylko nie opodal rzeczki a opodal górki. Bardzo jasnej górki. I osioł tam był
      a tym bardziej praczka. I jakaś dziwna była, ten kaczka. I ta bóbr zresztą też.
      • vladip Re: Ja też widziałam szopkę 29.12.03, 23:52
        maginiak napisała:

> Tylko nie opodal rzeczki a opodal górki. Bardzo jasnej górki. I osioł tam
        był
        > a tym bardziej praczka. I jakaś dziwna była, ten kaczka. I ta bóbr zresztą
        też.

Jasny gwint.. jasna górka powiadasz? a co z ciemnym dołkiem? bo ten osioł to
        się chyba w nim czesto chowa. Do tej praczki szopki to zresztą różni dzinwi
        goście przychodzili.. trzech takich było...mówię ci jajcarze jakich mało..
        chyba z idola, bo mówili że gwiazdy szukają. nieśli ze sobą rózne takie..
        ten jeden to na 100% był z idola. bo ciagle coś mówił że to zło.. to zło.. i
        tak bez końca świr jeden. a ten drugi to chyba jakiś ruski kosmonauta .. albo
        inny złomiarz bo cześci od mira nosił... ale się działo, mówię ci...
        • maginiak Eureka! 30.12.03, 10:07
          No...z ciemnym dołkiem to już inna historia. Wiesz, trochę mi się kojarzy z
          jakąś białą salą i takowymi myszami, ale dobrze nie pamiętam. I a propos: myszy
          też tam były. I jeszcze królik, a nawet trzy króliki, dwa białe a jeden czarny.
          Jeśli zaś chodzi o tych trzech dziwnych kolesi, to czuję, że twoja hipoteza co
          do ich powiązań z Idolem jest jak najbardziej słuszna. Bo ten trzeci to kadził
          i kadził - tak bardzo, że od razu zgadłam, że to cygan jakiś być musi.
          • vladip Re: Eureka! 01.01.04, 16:02
            Z tymi myszami to chyba wiem o czym mówisz.. bo to zdun był.. i popiel
            wyciagał z pieca.. jak on miał na imię Wiesław? Wacław? Aaaa już wiem
            Wojciech - była zresztą o tym piosenka co jakaś laseczka na niego mrugała
            kiedy on ten popiół wyciągał
            A co do szopki to wiesz.. ten jej facet to rogacz był.. straszny baran zresztą
            ale za to lubiał wypić, mówię ci. kiedyś na wycieczce do egiptu to posucha
            była straszna. normalnie nic nie było.. ani zagrychy ani nic.. a ten normalnie
            jak z pod ziemi potrafił coś załatwić.. ale wspominałem ci o tym ze lubiał
            wypić? normalnie morze wina czerwonego, zwykły człowiek to tyle nie da rady...
            ale ten jedgo synalek tez nie lepszy.. co w łapy nie wział to też zaraz sie
            okazywało że to alko.. a tu wiesz.. wciskał takie kity wciskał ze niby po wodę
            poszedł... i ciagle go pod stołami było widac...
            marnie zresztą skończył bo jakiś jego wspólnik chciał rozpuścic ten jego
            bajzel za taką śmieszną kwotę, aż się ojciec wqrwił i powiedział że nic mu nie
            zostawi i nowy testament napisał..
            • szokokasia Re: Eureka! 02.01.04, 21:40
              tak szalał przy tym testamencie że kilka egzemplarzy mu wyszło i to pod różnymi
              nickami- coż brak ksero robi swoje.
              • szprota Bo to takie ksero z przekłamaniem było! 03.01.04, 00:22
                Albo facet miał system rozproszonego ja;). Znaczy miał janźń, marekźń, łukaszźń
                i mateuszźń. Razem myźń.
                Cóż, ze schizofrenią nigdy nie jesteś samotny...
                NB: Miło mi widzieć Szokokasię:)
                • zamek Czy myźń to wieloźń? 02.01.05, 22:12
                  I czy mydłem można obsztafirować wieloryba?
    • aard Ta szopka to jedna wielka lipa z Czarnolasu! 31.12.03, 14:05
      Bo tam była też jedna taka, co jej się syn urodził, a wciąż dziewicą była.
      Widziałem!
      • dwoch_mezczyzn Pop(t)rawka 31.12.03, 14:10
        aard napisał:

> Bo tam była też jedna taka, co jej się syn urodził, a wciąż dziewicą była.
        > Widziałem!

Tak, tylko, ze ona to już z innego programu była. I nawet z innego kanału.
        Konkretnie z "Nie do wiary" na TVN.
    • szumuszu Re: szopka utopka 03.01.05, 22:59
      szop szklankę sziwa ...
      szop szkalnkę sziwa ...
      szop szkalnkę sziwa ...
      szop ...

szorty szoruję szybie
      czorty czaruję czubie
      porty paruję w pubie
      korty katuję Kubie
      torty tasuję w tubie
      sorty skasuję w sumie