vladip 19.12.03, 21:04 Widziałem dziś szopkę. siedziała sobie cicho nad brzegiem rzeczki i prała coś zawzięcie. Co to było? a którz może wiedzieć o co spiera się szopka z rzeczką opodal krzaczka... Powiem wam jeszce coś.. to była niezła szopka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota A czy nogi miała szpotawe? 20.12.03, 13:25 Bo inaczej spierałabym się, że niezła;) Odpowiedz Link
maginiak Ja też widziałam szopkę 29.12.03, 10:56 Tylko nie opodal rzeczki a opodal górki. Bardzo jasnej górki. I osioł tam był a tym bardziej praczka. I jakaś dziwna była, ten kaczka. I ta bóbr zresztą też. Odpowiedz Link
vladip Re: Ja też widziałam szopkę 29.12.03, 23:52 maginiak napisała: > Tylko nie opodal rzeczki a opodal górki. Bardzo jasnej górki. I osioł tam był > a tym bardziej praczka. I jakaś dziwna była, ten kaczka. I ta bóbr zresztą też. Jasny gwint.. jasna górka powiadasz? a co z ciemnym dołkiem? bo ten osioł to się chyba w nim czesto chowa. Do tej praczki szopki to zresztą różni dzinwi goście przychodzili.. trzech takich było...mówię ci jajcarze jakich mało.. chyba z idola, bo mówili że gwiazdy szukają. nieśli ze sobą rózne takie.. ten jeden to na 100% był z idola. bo ciagle coś mówił że to zło.. to zło.. i tak bez końca świr jeden. a ten drugi to chyba jakiś ruski kosmonauta .. albo inny złomiarz bo cześci od mira nosił... ale się działo, mówię ci... Odpowiedz Link
maginiak Eureka! 30.12.03, 10:07 No...z ciemnym dołkiem to już inna historia. Wiesz, trochę mi się kojarzy z jakąś białą salą i takowymi myszami, ale dobrze nie pamiętam. I a propos: myszy też tam były. I jeszcze królik, a nawet trzy króliki, dwa białe a jeden czarny. Jeśli zaś chodzi o tych trzech dziwnych kolesi, to czuję, że twoja hipoteza co do ich powiązań z Idolem jest jak najbardziej słuszna. Bo ten trzeci to kadził i kadził - tak bardzo, że od razu zgadłam, że to cygan jakiś być musi. Odpowiedz Link
vladip Re: Eureka! 01.01.04, 16:02 Z tymi myszami to chyba wiem o czym mówisz.. bo to zdun był.. i popiel wyciagał z pieca.. jak on miał na imię Wiesław? Wacław? Aaaa już wiem Wojciech - była zresztą o tym piosenka co jakaś laseczka na niego mrugała kiedy on ten popiół wyciągał A co do szopki to wiesz.. ten jej facet to rogacz był.. straszny baran zresztą ale za to lubiał wypić, mówię ci. kiedyś na wycieczce do egiptu to posucha była straszna. normalnie nic nie było.. ani zagrychy ani nic.. a ten normalnie jak z pod ziemi potrafił coś załatwić.. ale wspominałem ci o tym ze lubiał wypić? normalnie morze wina czerwonego, zwykły człowiek to tyle nie da rady... ale ten jedgo synalek tez nie lepszy.. co w łapy nie wział to też zaraz sie okazywało że to alko.. a tu wiesz.. wciskał takie kity wciskał ze niby po wodę poszedł... i ciagle go pod stołami było widac... marnie zresztą skończył bo jakiś jego wspólnik chciał rozpuścic ten jego bajzel za taką śmieszną kwotę, aż się ojciec wqrwił i powiedział że nic mu nie zostawi i nowy testament napisał.. Odpowiedz Link
szokokasia Re: Eureka! 02.01.04, 21:40 tak szalał przy tym testamencie że kilka egzemplarzy mu wyszło i to pod różnymi nickami- coż brak ksero robi swoje. Odpowiedz Link
szprota Bo to takie ksero z przekłamaniem było! 03.01.04, 00:22 Albo facet miał system rozproszonego ja;). Znaczy miał janźń, marekźń, łukaszźń i mateuszźń. Razem myźń. Cóż, ze schizofrenią nigdy nie jesteś samotny... NB: Miło mi widzieć Szokokasię:) Odpowiedz Link
zamek Czy myźń to wieloźń? 02.01.05, 22:12 I czy mydłem można obsztafirować wieloryba? Odpowiedz Link
aard Ta szopka to jedna wielka lipa z Czarnolasu! 31.12.03, 14:05 Bo tam była też jedna taka, co jej się syn urodził, a wciąż dziewicą była. Widziałem! Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn Pop(t)rawka 31.12.03, 14:10 aard napisał: > Bo tam była też jedna taka, co jej się syn urodził, a wciąż dziewicą była. > Widziałem! Tak, tylko, ze ona to już z innego programu była. I nawet z innego kanału. Konkretnie z "Nie do wiary" na TVN. Odpowiedz Link
szumuszu Re: szopka utopka 03.01.05, 22:59 szop szklankę sziwa ... szop szkalnkę sziwa ... szop szkalnkę sziwa ... szop ... szorty szoruję szybie czorty czaruję czubie porty paruję w pubie korty katuję Kubie torty tasuję w tubie sorty skasuję w sumie nowy rok nowy rok wypadł mi na trawnik bok maczkiem mi tu dziobano wziuuu rumor Odpowiedz Link