astra18 06.07.15, 18:55 Nie mogłam się powstrzymać, tak mi się ten brzdąc podoba:) Zdjęcie z cyklu:"chcesz wpie....ol?" ( Maria mi wybaczy:)) www.plotek.pl/plotek/51,78649,18310781.html?i=25 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Jerzyk:) 06.07.15, 19:26 Fajny Jerzyk :-) Ja natomiast od wczoraj znow mam jezyka w ogrodzie, z czego sie ciesze, po przez ostatnie dwa-trzy lata go nie bylo. Jesienia 2006 roku mialam cala rodzine jezy- matke , ojca i 4 malutkie jezyki. Odpowiedz Link
astra18 Re: Jerzyk:) 06.07.15, 19:33 maria421 napisała: " Ja natomiast od wczoraj znow mam jezyka w ogrodzie, z czego sie ciesze, po prze > z ostatnie dwa-trzy lata go nie bylo. > Jesienia 2006 roku mialam cala rodzine jezy- matke , ojca i 4 malutkie jezyki." To ten sam jeżyk co 3 lata temu?:) Odpowiedz Link
maria421 Re: Jerzyk:) 06.07.15, 19:37 astra18 napisała: > To ten sam jeżyk co 3 lata temu?:) Nie jestem pewna, one wszystkie wygladaja jednakowo :-) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jerzyk:) 07.07.15, 14:08 Pewnie buszowal w nocy i go przez jakisc czas nie widzialas. Ja od niedawna wspieram aktywnie bigamie wsrod sikorek Odpowiedz Link
maria421 Re: Jerzyk:) 07.07.15, 14:16 lepian4 napisał: > Pewnie buszowal w nocy i go przez jakisc czas nie widzialas. Dawniej moj jez wyruszal punktualnie okolo 21.00 na obchod ogrodka, wiec go widywalam, ale kiedys, ze dwa-trzy lata temu wracajac poznym wieczorem do domu przejechalam jeza na podjezdzie przed garazem :-( Pewno to byl "moj" jez, bo od tamtej pory do ubieglej niedzieli zadnego jeza w ogrodku nie widzialam. > Ja od niedawna wspieram aktywnie bigamie wsrod sikorek Ptaszkow ci u mnie co niemiara. Zima dokarmiam, przylatuja przerozne, kolorowe , latem koncertuja juz od switu i spac nie daja. Sroki sobie gniazdo na jednym drzewie uwily, czasem tez jakis kruk sie tu zapusci. A jednej jesieni nawet wiewiorka w moim ogrodku buszowala. Odpowiedz Link